2024.07.20.

Megnyerte újrajátszatott bajnokiját a Tar

Nem termett babér a Nagylócnak a megismételt mérkőzésen.

Még október közepén mindmáig rejtélyes és nehezen rekonstruálható történések miatt szakadt félbe a vármegyei másodosztály tizedik körére kiírt Tar-Nagylóc csörte. Az érintett bizottság döntésének értelmében, múlt hét vasárnap újrajátszották a bajnokit. A vendégek késve érkeztek meg, ezért mintegy egyórás csúszással indult útjára a labda. Jobban kezdtek a házigazdák az időközben megbízott edzője rosszulléte miatt tíz főre olvadó másik oldallal szemben, az első félidő derekán Nagy Gábor révén vezetést szereztek, majd nem sokkal később büntetőből is beköszöntek, kisvártatva pedig Kutka is eredményes tudott lenni. Szépen lassan felébredtek a látogatók és a duplázó Oláh Áron jóvoltából még a szünet előtt visszajöttek a meccsbe. A fordulás után hiába próbálkoztak a nagylóciak, a második etap közepe tájékán az ismét gólt szerző Nagy István végleg lezárta a párbajt. Végül négy kettőre nyertek az őszi idénynek két győzelemmel búcsút intő tariak.

Vármegyei II. osztály, a 10. fordulóból újrajátszásra kerülő mérkőzésen:

Tari SZE-Nagylóc SE 4-2 (3-2)

Vezette: Mércse L. (Reviczki J.)

Tari SZE: Balázs P. – Holtner R., Tunyogi, Nagy Z., Gubicskó – Sándor T. (Kéri, 87.), Nagy I. (Figura, 68.), Árminiczki, Odler – Kutka (Petrovics, 87.), Nagy G. Vezetőedző: Percze Ferenc.

Nagylóc SE: Bangó B. – Kökény T., Csík D., Oláh K., Oláh Richárd – Oláh A., Oláh D., Jurecska, Oláh Roland – Oláh Á., Kökény B. Megbízott játékos-edző: Oláh Antal.

Sárga lap: Kutka, ill. Oláh Richárd, Kökény T.

Gól: Nagy G. (17.), Nagy I. (19., 67.), Kutka (21.), ill. Oláh Á. (33., 35.)

Jók: az egész csapat, ill. Oláh Á.

Percze Ferenc: – Túl vagyunk a kilencven percen, ami nem volt egyszerű. Ahhoz képest, hogy vezettünk három nullára, az ellenfél nagyon ügyesen kihasználta egyéni hibáinkat, aztán fel is jöttek a mérkőzésen három kettőre. Szerencsére összeszedték magukat a fiúk és tudták hozni a győzelmet. Hatalmas köszönet a Nagylócnak, hogy eljöttek, illetve azért, hogy nagyon sportszeren játszottak. Külön köszönet a játékvezetőknek is, akik kezükben fogták a meccset. Lehet mondani, minden olyan szabálytalanságra, ami megérdemelte, befújták. Sajnálom, hogy nem ők vezették az előző mérkőzést! További sok sikert kívánok az ellenfélnek, illetve még egyszer köszönet, hogy el tudtak jönni!

Oláh Antal: – Helytálltunk. „B” vagy „C” csapattal jöttünk el. Nyolc hiányzónk volt. Késéssel értünk ide, mert sajnos a kocsink lerobbant. Úgy bírtunk kiállni, ahogy… Megbízott edzőnk, Roland öt perc után lejött és haza is ment. Tíz emberrel próbáltunk helytállni. Jövőre erősíteni kell, mert nagyon gyenge a csapatmorál és nagyon gyengék voltunk. Megpróbáljuk majd úgy csinálni, hogy jó legyen. Gratulálok az ellenfélnek! 

A bajnokság aktuális állása: