2024.05.27.

Remek diadalt aratott a Rimóc

A hosszú idő után ismét vereséget szenvedő címvédő Szügyöt tréfálta meg Fábián Róbert csapata.

Szombaton Rimócon volt jelenése a Szügynek a vármegyei másodosztály negyedik fordulójában. Nagy odaadással vetették bele magukat a küzdelembe a hazaiak, akik minden tekintetben méltó ellenfélnek bizonyultak. Nem találtak az ellenszert a vendégek, ráadásul az összecsapás harmadánál gólt is kaptak. Rácz Adrián talált be. Ezt követően mindent megtettek a látogatók, mindhiába. Az utolsó negyedórához érve Bangó Bendegúz zárta le végleg a mérkőzést. Kettő nullra diadalmaskodtak a házigazdák. Kalapemelést érdemlő skalpot gyűjtött be a címvédővel szemben Fábián Róbert elszánt brigádja.

Vármegyei I. osztály, 4. forduló:

Rimóc SE-Szügy SE 2-0 (1-0)

Vezette: Hegedűs M. (Péter Cs., Horváth B.)

Rimóc SE: Janusek – Kis I. (Veres, 30.), Tiszttartó (Imre Z., 46.), Fábián, Csizmadia – Bangó B., Rácz I., Kiska, Rácz Sz. (Baranyi S., 27.) – Rácz A. (Czupkó, 87.), Balázs L. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Szügy SE: Tresó (Garamvölgyi, 72.) – Ágner, Gaál, Koplányi V. (Venczel, 46.), Hodászi – Mindszenty, Saár (Reznyik, 81.), Brezovszki (Mócz, 56.), Hugyecz – Kakuja, Rónási (Berki A., 46.). Vezetőedző: Koplányi Örs.

Sárga lap: Rácz A., Rácz I., Balázs L., Veres, ill. Mindszenty, Saár, Mócz

Gól: Rácz A. (33.), Bangó B. (76.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Fábián Róbert: – Az öltözőben azt kértem a fiúktól, hogy fegyelmezettek legyenek, és tartsák be, amit kérek tőlük, ami úgy gondolom, meg is valósult a pályán. Mondtam nekik, hogy tisztelni kell az ellenfelet, mert évek óta bajnokságot nyernek, de ettől függetlenül nem kell megijedni, és mindent meg kell tenni azért, hogy pontot, pontokat szerezzünk! A meccs elején volt részünkről egy durva belépő a kapus irányába, amiért elnézést kérek, halkan megjegyezném, a másik oldalon is volt hasonló, úgy vélem, mindkettő piros lapot érdemelt volna! A mérkőzésről: jól kezdtük a meccset, helyzetekkel, és érzésem szerint, két meg nem adott tizenegyessel, ami jogos lett volna. Aztán szereztek egy lesgólt, ami az ő részükről vitatható volt, de érzésem szerint jogos döntés született! Aztán sikerült a szünet előtt megszerezni a vezetést. A második játékrészben frissített a Szügy, többet kellett védekezünk, de helyzeteket nem nagyon tudtak kialakítani, ebből adódóan nekünk egy helyzetünk akadt, amiből sikerült a második gólunkat megszerezni. Aztán sok helyzetet kihagytunk, mert az utolsó momentumban nem passzoltuk be az üresen álló játékosnak a labdát, amivel rendre százszázalékos gólhelyzeteket puskáztunk el. Ezen a meccsen a cserék is sokat hozzátettek ahhoz, hogy győzelmet arassunk! Ezen a mérkőzésen mindenben felülmúltuk az ellenfelet, akaratban, helyzetekben, gólokban, és ezzel megérdemelt három pontot tartottunk itthon, amihez gratulálok csapatomnak! Mellékesen megjegyzem, a bírói tevékenységgel nem vagyok elégedett! A Szügynek sok sikert kívánok a folytatásban!

Koplányi Örs: – Szépszámú közönség előtt, teljesen megérdemelt hazai siker született! Megpróbálkoztunk alkalmazkodni minden belső és külső körülményhez, sokat dolgoztunk a mérkőzés folyamán, de ezt most nem sikerült eltüntetni a mi javunkra. További sok sikert a Rimócnak!

A bajnokság aktuális állása: