2024.04.18.

Gálával javított a Mátramindszent

Nem várt méretű pofonba szaladt bele a Varsány.

Múlt szombaton a Varsányt fogadta a Mátramindszent a vármegyei második vonal huszonnegyedik körében. Semmit sem bíztak a véletlenre a hazaiak, két perc alatt megszerezték a vezetést. Egyúttal beindították a hengert a házigazdák, akik még három ízben köszöntek be a szünetig. A második felvonásban egy kérdés volt, hogy mennyi lesz közte a lefújáskor. Nagyon sima volt a meccs. Végül nyolc egyes sikert tettek zsebre a korábbi fiaskójukat gálával kijavító ‘mindszentiek. Ez nem a vendégek napja volt.

Megyei II. osztály, 24. forduló:

Mátramindszent SE-Varsány SE 8-1 (4-0)

Vezette: Csillik B. L. (Szász K., Reviczki J.)

Mátramindszent SE: Illefalvi – Kun, Kovács M. (Szűcs, 52.), Zsákai, Pál R. (Orosz, 60.) – Budai K., Pozsár, Jakab (Berki A., 64.), Losó – Rácz M., Budai L. Játékos-edző: Berki Aladár.

Varsány SE: Baráth – Takács R. (Friskó, 76.), Takács G., Puszta, Csizmadia – Unyi, Hegedűs, Rigó, Király Sz. (Lehoczki, 23.) – Báránkó, Kiss Á. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Sárga lap: Budai K., Losó, ill. Puszta

Gól: Rácz M. (2.), Jakab (10., 22.), Budai K. (43.), Budai L. (52., 63., 89.), Losó (66.), ill. Takács R. (56.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Berki Aladár: – Nem gondoltam volna, hogy a múltkori játék után játszunk egy ilyen mérkőzést. Már délelőtt az U19-es csapatom élményszámba ment, idegenben tudtunk nyerni egy igen csak gólgazdag meccsen hat ötre, így behúztuk a harmadik helyet. Szeretnék is gratulálni a srácoknak, nagyon megérdemelték! Visszakanyarodva a felnőtt mérkőzésre, megérdemelt győzelmet arattunk, még ilyen arányban is. Az egész meccset a kezünkben tartottuk, minden poszton felőröltük ellenfelünket. Mindenki nagyon jól játszott, de ha meg kellene jelölnöm valakit, hogy ki volt a mérkőzés legjobbja, akkor kétségtelenül Zsákai Máriót mondanám, aki gólpasszán kívül rengeteg labdaszerzéssel és jó cselekkel járult hozzá a győzelemhez. Ezen felül szeretném megköszönni neki, hogy majdnem minden meccsen két-három poszton játszatom, amiken meg is állja a helyét, és alázattal, szó nélkül csinálja, amit kérek. Igazi csapatember! De még egyszer hangsúlyozom, mindenki nagyon jól játszott! Remélem, most már tudjuk ezt a formát nyújtani a hátralévő fordulókban, és abban is bízom, hogy valamennyire kárpótoltuk a nézőinket a ‘gyarmati kudarc után!

Báránkó Gábor: – A szívvel-lélekkel küzdő hazai csapat a földbe döngölte, a félve, sokszor megilletődve futballozó csapatomat!

A bajnokság aktuális állása: