2024.06.13.

Sokgólos edzőmeccset húzott be a Karancslapujtő II

Tisztességes vereséget szenvedett az egy osztállyal lejjebb szereplő Nógrádmegyer.

Múlt szombaton Karancsalján vívott gyakorló mérkőzést a régiónk másodosztályában szereplő Karancslapujtő tartalék csapata és az egy vonallal lejjebbi keleti-csoportban vitézkedő Nógrádmegyer. A nyílt sisakos, gólokban bővelkedő edzőmeccsen végül a ‘lapujtőiek nyertek.

Felkészülési mérkőzés:

Karancslapujtő KSE II-Nógrádmegyer BSE 6-5 (4-2)

Karancsalja.

Karancslapujtő KSE II: Gordos M. – Susán, Sánta, Somoskői, Béres – Banka D., Fenes, Bari, Botos V. – Gyurkó, Orsós Z. Cserék: Oláh H., Oláh K., Banka K., Putnoki, Osváth, Lavaj M., Juhász. Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Nógrádmegyer BSE: Berki D. – Szekeres, Ökrös M., Lakatos T., Makó D. – Lakatos J., Ökrös P., Botos A. – Medgyesi, Ökrös Sz., Jónás F. Cserék: Berki K., Kolompár. Játékos-edző: Ökrös István.

Gól: Botos V. (2), Banka K. (2), Orsós Z., Jónás F. (öngól), ill. Ökrös Sz. (3), Lakatos J., Medgyesi

Szőrös Krisztián: – Elég korán kezdtük az alapozást. Úgy gondoltam, azért egy hónappal a bajnoki rajt előtt már jó lenne edzőmeccseket is játszani. A Nógrádmegyerrel jó kapcsolatot ápolok, így partnerek voltak ebben. A talaj most még nem igazán alkalmas futballra, jeges, fagyott és saras volt. Így nagyon nagy játék nem alakult ki. A célját végül is elérte a meccs, kaptak a srácok egy nagy terhelést. Gólokban gazdag találkozót láttak a kilátogatók. Helyenként azért voltak szép momentumok. Ebből még nagy következtetést nem tudunk levonni, hogy „hol is tartunk”, mert a jelenlévők majd’ hetven százaléka ifista volt. Már a mostani mérkőzésből is le tudtam vonni azt a következtetést, hogy Banka Dávid mindenféleképpen erősítés lesz a számunkra, mivel nem tudja vállalni a megye egyes szereplést. Szimpatikus ellenféllel találkoztunk, jó hangulatú edzőmeccsen vagyunk túl. 

Ökrös István:A pálya nem volt a legmegfelelőbb a focira, a sár miatt nagyon csúszós volt és helyenként jeges is. Többen is hiányoztak a meccsről. Kevés cserelehetőségünk volt. Jó iramú mérkőzés volt. Elfáradtunk. Öt új játékos is pályára lépett és elég jól megtalálták a közös hangot a többiekkel. Összességében elégedett vagyok a mutatott játékkal.
Gratulálok a Karancslapujtőnek és sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!