2024.07.19.

Bajnoki ellenfelet győzött le a Karancsalja

A Karancslapujtő II ellen nyertek felkészülési mérkőzést a házigazdák.

Szombaton edzőmeccsen futott két vármegyei másodosztályú alakulat. A Karancsalja a Karancslapujtő tartalék együttesét fogadta. A gyakorló mérkőzés hazai sikerrel zárult, három egyre nyertek a házigazdák.

Felkészülési mérkőzés:

Karancsaljai MSE-Karancslapujtő KSE II 3-1

Karancsaljai MSE: Puporka – Dienes Ge., Bolyós G., Bába, Dienes Gá. – Mede – Rimai, Sásdi, Bolyós B., Gordos P. – Máté B. Cserék: Keviczki, Hegedűs, Hudák, Lehoczki, Henglár. Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Karancslapujtő KSE II: Gordos M. – Tóth P., Somoskői, Sánta, Fenes – Banka D., Putnoki, Bari, Botos – Banka K., Oláh H. Cserék: Lavaj, Gerhát, Szőrös. Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Gól: Bolyós B. (2), öngól, ill. Fenes

Csicsman Tamás: – Megfelelő létszámmal, magabiztos és fegyelmezett védekezéssel, mintaszerű kontrákkal, szép győzelmet arattunk.

Szőrös Krisztián: – Úgy mentünk neki ennek a meccsnek, hogy a kezdőből hat fő hiányzott. Nem szeretném azt a következtetést levonni, hogy ezért kaptunk ki. Akaratgyengén futballoztunk. A foci futás nélkül nem megy. A kapu előtti szituációkat nem használtuk ki. A Karancsalja háromszor került oda és mindegyiket berúgta. Ehhez gratulálok is nekik! Úgy gondolom, az ő érdemeikből nem vesz el semmit, ahogy mi most hozzáálltunk ehhez a meccshez. Végül is edzőmérkőzés volt. Belefér. A közepén tartunk a felkészülésnek. Most ennyi volt benne.