A hétvége játékosa a Megye II. osztályban: Myszor Ádám

Gabi

Jó teljesítménye mellett fontos góllal segítette győzelemhez csapatát a Mátraverebélyt felülő Bátonyterenye csatára.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is fordulóról-fordulóra meg fogja választani a Megyei II. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A hetedik kör után a Bátonyterenye csatára, Myszor Ádám mellett döntöttünk, aki fontos gólja mellett újabb remek produkcióval vette ki a részét a Mátraverebélyt kettő-nullás arányban felülmúló csapata sikeréből. Most pedig jöjjön a remek formában lévő támadóval készült interjúnk!

– Hogyan tekint vissza a Mátraverebély elleni találkozóra?

– Nehéz mérkőzésnek ígérkezett a szomszédvári ragadó volt, de a végére sikerült nyernünk – kezdte Myszor Ádám. Szerintem megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot, végig uraltuk a meccset.

– Minek lehet köszönhető, hogy ilyen jó formában van?

– Imádok focizni, ha tehetem, mindennap focizok. Szerintem emiatt megy mostanában jól a játék, érzem a kaput, és ki tudom használni helyzeteim nagy részét.

– A szezon előtt csatlakozott mostani alakulatához. Miért pont a BTC-hez igazolt?

– Az elnök úr hívására igazoltam ide, jól érzem magam, úgy gondolom, jól beilleszkedtem.

– Már nyolc gólnál jár az idényben. Tervei szerint meddig számolna a bajnokság zárásáig?

– Nem az a lényeg, én hány gólt rugók, hanem, hogy a csapat nyerjen! Ezért nem gondolkodok ezen. Igyekszem minél többször betalálni.

– Mit vár együttesétől a folytatásban?

– Nincs konkrét célkitűzés a csapat előtt, de remélem, a végén minél fényesebb érem lóg majd a nyakunkban!

Next Post

Tizenkettő meccs lesz vasárnap a megye háromban

Nyugaton és keleten is hat-hat mérkőzés kerül megrendezésre. A szombaton lepergő összecsapásokat követően sok csörte maradt vasárnapra a megye háromban. Keleten és nyugaton is hat-hat mérkőzést hoznak tető alá. Lássuk, mire számítunk mi a párbajok kapcsán! Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 9. forduló: 2020. október 11. (vasárnap), 15.00: Ipolytarnóc SE-Varsány SE […]
error: Content is protected !!