2024.05.22.

A hétvége játékosa a Vármegyei II. osztályban: Balázs Lajos

A Rimóc csatára csapata legjobbjaként győztes gólt elérve segítette hozzá együttesét a BSE elleni sikerhez.

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is hétről hétre megválasztja a Vármegyei II. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A most futó idény hatodik köre után a Rimóc támadójára, Balázs Lajosra voksoltunk, aki csapata legjobbjaként győztes gólt szerezve segítette hozzá együttesét a korábbi veretlen éllovas BSE elleni egy nullás sikerhez. Most pedig következzen a fontos találatot elérő csatárral készült interjúnk!

– Hogyan tekint vissza a mérkőzésre?

– Az első félidőben többet birtokolta a labdát a vendégcsapat, de nem bírtak kialakítani komoly helyzetet, mert a védelmünk összeszedetten és mindent beleadva meg tudta őket akadályozni ebben – mondta Balázs Lajos. A második félidőben is próbáltak támadni az ellenfél, de ezzel nem tudtak élni. Szerencsére volt egy kontratámadásunk, amiből sikerült gólt rúgni. A látogatók megpróbáltak fordítani, de kitartóan védekezve, meg tudtuk tartani az egygólos vezetést, így sikerült nyerni. Büszke vagyok a csapatomra, mert apait-anyait beleadva küzdött!

– Milyen körülmények között érte el a mindent eldöntő gólt?

– Kaptam egy nagyszerű labdát, amit a kapus mellett higgadtan el tudtam gurítani.

– Mi a véleménye csapata eddigi szezonjáról?

– Eddig remekül teljesítettünk. Teljesen meg vagyok elégedve a szereplésünkkel. Remélem, továbbra is jó eredményeket tudunk hozni és minél többször nyerni. Szeretném, ha ott lennénk a top háromban.

– Minek lehet köszönhető, hogy még veretlen a gárda?

– Mindenki akarással, szívvel és lélekkel lép pályára minden meccsen. Ez a kulcs!

– Szombaton a Karancslapujtő második számú garnitúrájához látogatnak. Mit vár a találkozótól?

– Nehéz mérkőzés lesz, de ha továbbra is így játszunk, elhozhatjuk a három pontot.