2024.06.24.

Gólfesztivállal indította az évet a Galgagyörk

Nem sok babér termett az egy osztállyal lejjebb szereplő Legéndnek.

Múlt vasárnap edzőmeccset játszott egymással a megye kettes Galgagyörk és az egy vonallal lejjebbi nyugati-csoportban versenyző Legénd. A Diósjenőn megrendezett gyakorló mérkőzést egy félidő alatt eldöntötte a magasabb osztályban futballozó gárda, végül pedig a mesternyolcasig jutó Duhonyi könnyed győzelemre vezette övéit.

Felkészülési mérkőzés:

Galgagyörki SE-Legéndi SE 12-1 (6-1)

Galgagyörki SE: Farkas – Bugyi, Laczik, Bagyal, Fehér – Nagy, Makkai, Turi, János D. – Gyurika, Duhonyi. Megbízott játékos-edző: Makkai Péter.

Legéndi SE: Miklián – Oláh T., Durucz, Kucsera, Schulcz – Laczko, Lajos B., Marozsán, Urbán – Holló, Mészáros. Cserék: ifj. Bujnyik, Szarvas, Kelemen. Edző: Hanusz Péter.

Gól: Duhonyi (8), Farkas, Nagy, János D., Laczik, ill. Holló

Makkai Péter:Sikeresen megkezdtük a tavaszi felkészülést, reményeim szerint, az őszi formánkat zártuk le. Szűk kerettel érkeztünk meg Diósjenőre. A meccs első tíz percében még érződött a karácsonyi töltött káposzta a tempónkon, de aztán sikerült feltörnünk a védelmet és magabiztos győzelmet elérnünk. Rengeteg edzés és fejlődés vár még ránk, hogy felvegyük a megye kettes ellenfelinkkel a versenyt, de igyekszünk mindent megtenni egy szebb tavaszért. Köszönöm a Legéndnek a korrekt hozzáállást, sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!

Hanusz Péter: Egy gyors Galgagyörk ellen, a műfüvön nehéz volt helytállnunk. Ez a játéktér kissé gyors volt számunkra. Az új játékosok jó benyomást tettek ránk. Várom a régieket, illetve lesznek még újak, akiket le szeretnénk igazolni, főleg a csatársorba és a védelembe.