2024.06.14.

Újabb edzőmérkőzést húzott be a BSE

Az SBTC U19-es együttesét fektette két vállra Mátyás Zsolt legénysége.

Csütörtökön újabb edzőmérkőzést játszott le a vármegyei másodosztály rajtjára hangoló BSE. Az SBTC U19-es korosztályát látta vendégül az Ipoly-parti társulat. A hazaiak már a szünetre is kétgólos előnnyel vonulhattak, végül pedig öt egyes sikerre tettek szert.

Felkészülési mérkőzés:

Balassagyarmati VSE-Salgótarjáni BTC U19 5-1 (2-0)

Balassagyarmati VSE: Juhász – Kelecsényi, Berki, Soós, Bukta – Zachar, Varga Cs., Mátyás T., Filip – Boda, Géczi. Csereként léptek pályára: Jele, Molnár, Varga F., Csillik, Bujdosó, Bada. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Salgótarjáni BTC U19: Horváth – Hegedűs, Sáfár M., Smelkó, Dancsok – Filkor, Baranyi, Marosvölgyi, Fábián – Sáfár A., Rostás. Csereként léptek pályára: Kis, Réti, Oláh, Szabó. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Gól: Géczi (3), Csillik, Varga F., ill. Filkor

Mátyás Zsolt: – A mérkőzés egyes periódusában tudtunk csak gördülékenyen, pontosan, jó ütemben futballozni, de figyelembe véve, hogy a felkészülés mely szakaszában tartunk, elfogadhatónak mondhatók a látottak. Az akarással és az irammal nem volt gond. Készülünk tovább!

Berki Krisztián: – Első felkészülési mérkőzése volt a csapatnak, amin voltak hiányzók is. Amit kértem a srácoktól, próbálták maximálisan végrehajtani. Az eredménytől függetlenül, a védekezésünk jól működött, labdakihozatalaink jól néztek ki, a támadóharmadban kellet volna többet kihozni a lehetőségekből. Szerintem jó mérkőzést játszott a csapat, és ahogy kellett, mindenki elfáradt!