2024.05.29.

Megharcolt a sikerért a Karancsberény

Kiegyenlített küzdelemben maradt alul a Karancsalja.

Vármegyei II. osztály, 20. forduló:

Karancsberényi VSFC-Karancsaljai MSE 3-2 (2-0)

Vezette: Sáfrány Sz. T. (Gyetvai B., Babcsán Zs.)

Karancsberényi VSFC: Illefalvi – Nagy G., Vilk, Szlatincsán, Ispán A. – Szilágyi, Fodor M. (Kovács T., 61.), Szabó R. (Oláh M., 61.), Illés – Mezei, Ispán V. Megbízott játékos-edző: Fodor Máté.

Karancsaljai MSE: Ivanics – Bába (Hegedűs, 82.), Henglár, Bolyós G., Dienes G. – Gordos (Hudák, 61.), Sásdi (Lantos, 67.), Bolyós B., Mede – Rimai, Máté B. Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Sárga lap: Illefalvi, Ispán A., Kovács T., ill. Rimai

Gól: Ispán V. (10., 80.), Mezei (12.), ill. Bolyós B. (47., 75.)

Jók: Ispán V., Mezei, Vilk, Szlatincsán, ill. az egész csapat

Fodor Máté: Múlt heti pihenőnk után egy Karancs-völgyi derbi következett, ahol tudtuk, hogy nem számítanak a tabellán elért helyezések, és nem lesz könnyű mérkőzés. Sajnos legfőbb bástyánk, edzőnk távolléte is nehezítette a dolgunkat. Úgy gondolom, a csapat átérezte a meccs súlyát és nagyon jól álltunk bele. A tizenegyedik percben már kettő nullra vezettünk, gyorsan és agilisan játszottunk, számos helyzetet alakítottunk ki. Ezután lehet, hogy túlzottan megnyugodtunk és átvettük az ellenfél stílusát, majd pont, amire készültünk, hogy az ellenfél rögzített szituációkból veszélyes, kaptunk két gólt. Hozzáteszem, hogy a második kapott gól előtt kapusunkkal szemben egyértelmű szabálytalanság történt, majd azután kézzel juttatták kapunkba a labdát. A csapat tartását mutatja, hogy a középkezdés után egyből, újra megszereztük a vezetést, amit már nem engedtünk ki a kezünkből. Gratulálok a fiúknak, fontos győzelmet arattunk! A karancsaljai csapatnak további sok sikert kívánunk!

Henglár Ádám: – Igazi Karancs-völgyi rangadót játszottunk, parázs hangulatú mérkőzés volt. Rászolgáltunk a pontszerzésre, sikerült kétgólos hátrányból felállnunk, de sajnos a végén alulmaradtunk.

A bajnokság aktuális állása: