2024.07.19.

Ez történt az alacsonyabb osztályú csapatok edzőmeccsein

Bajnoki riválist győzött le a Varsány és a Mátramindszent, rácáfolt az osztálykülönbségre az Ecseg és a Kazár.

A vármegyei alacsonyabb osztályú bajnokságok résztvevőinek zöme edzőmérkőzésen szerepelt az előző hétvégén. Több változatos gyakorló meccs információi is megtalálhatók az alábbiakban. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Kétbodony SE-Nógrádsipek SE 2-6 (1-3)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Kétbodony SE: Rados – Farkas, Sirkó, Kertész, Tóth J. – Valusz, Jele, Bencsik, Takács B. (Németh) – Kovács R., Takács J. Edző: Bartyik Róbert.

Nógrádsipek SE: Mócsány – Végh Á., Farkas, Pityi, Balázs K. – Percze, Deák M., Árva (Csizek) – Kovács B., Boros, Varga F. Edző: Kelecsényi Gábor.

Gól: Kovács R., Takács J., ill. Boros (2), Kovács B. (2), Varga F., Árva

Bartyik Róbert: Ha kevesen is, de összejöttünk, volt, ami egész jó volt, volt, ami nagyon nem. Remélem, legközelebb többen leszünk. Köszönjük a ‘sipekieknek a lehetőséget és sok sikert nekik a bajnokságban!

Kelecsényi Gábor: Első edzőmeccsen nagyobb létszámra számítottam, de a mutatott játékkal meg vagyok elégedve. A szimpatikusan játszó Kétbodonynak köszönjük a meccset. Köszönet a BSE Palóc Farkasoknak a pályáért és a játékvezetőknek a segítségért!

BSE Palóc Farkasok UP SE U19-Szügy SE 2-3 (1-1)

BSE Palóc Farkasok UP SE U19: Bernhardt – Filip, Gerliczki, Berki J., Bukta – Boda, Mátyás T., Berki A., Varga Cs. – Hegedűs, Gergely. Edző: Mátyás Zsolt.

Szügy SE: Tresó – Gaál, Hodászi, Dombóvári, Ágner – Koplányi, Saár, Mindszenty, Hugyecz – Kakuja Reznyik. Játékos-edző: Koplányi Örs.

Gól: Varga Cs., Filip, ill. Reznyik (2), Mindszenty

Mátyás Zsolt: Három jó mérkőzés után sikerült egy csapnivaló játékkal előrukkolnunk. Egy alacsony színvonalú, gyenge iramú meccs volt részünkről. Sok hibával, ötlettelenül, olykor alap taktikai utasításokat figyelem nélkül hagyva játszottunk, amit a rutinos szügyiek könyörtelenül kihasználtak, így győzelmük teljesen megérdemelt. Gratulálok nekik, a bajnokságban sok sikert kívánok! Mi pedig remélem, mielőbb visszatérünk a helyes útra és tanulunk a hibáinkból!

Koplányi Örs:Még jó, hogy harminc fős keret van, voltam is bajban az összeállításnál! A mérkőzésen tíz percenként sorokat cseréltem, hogy mindenki tudjon játszani! Az egyik középpályássor nagyon tetszett, úgyhogy a bajnokságban ők fognak játszani. Az irányító nagyon jól szervezte a játékot! A védelem rengeteget futott, Gaál még 20 km/órát is elérte, „Domi” meg nem szégyellte, hogy sokat fusson, Gyuri többször meg is dicsérte őket! Úgyhogy nagyon jó volt! Köszönjük Mátyás Zsoltnak a vendéglátást és a meghívást!

Karancsberényi VSFC-Rimóc SE 7-8 (3-3)

Karancsberényi VSFC: Balázs P. – Horváth, Fodor M., Szlatincsán, Negrea – Gyurkó, Hulitka Sz., Kovács T., Szabó R. – Gerhát, Mezei. Cserék: Zsély, Szőrös. Edző: Fodor Zsolt.

Rimóc SE: Janusek D. – Kormány R., Bangó R., Kis I., Golopi – Tiszttartó, Bangó B., Imre Z., Czupkó – Balázs L., Rácz A. (Bangó A.). Edző: Fábián Róbert.

Gól: Gerhát (2), Mezei (2), Szőrös (2), Kovács T., ill. Balázs L. (3), Rácz A.(3), Kormány R., Bangó A.

Fodor Zsolt: Nagyon nehezen jöttünk össze a mérkőzésre, ezért elég felforgatott csapattal tudtunk kiállni. Ez meg is látszott a teljesítményen. Jó nagy káosz volt, össze-vissza rohangáltunk. A vendégek megérdemelt sikert arattak. Nem bírtunk a fürge, kistermetű játékosaikkal.

Fábián Róbert: Nagyon nehezen jöttünk össze a mérkőzésre, ráadásul páran betegen vállalták, amit köszönök nekik, és jobbulást kívánok! A meccset nehéz talajú pályán játszottuk, ami sajnos elég gyengére sikeredett. Emiatt nem nagyon tudom értékelni! Ettől függetlenül sok gól esett mindkét oldalon, és nekünk sikerült többet rúgnunk. Köszönjük Zsoltiéknak, hogy fogadtak minket, és sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!

Mihálygerge SE-Varsány SE 2-7 (1-2)

Mihálygerge SE: Puporka – Tótok, Molnár, Nyerges, Babka – Rácz, Lantos, Ruzsinszki, Zsély, Oláh T. – Spala. Cserék: Dienes, Puszta, Báder, Baranyi. Edző: Langa Attila.

Varsány SE: Baráth – Csizmadia, Takács G., Báránkó, Mlinkó – Unyi, Takács R., Mócsány, Szabó – Kiss Á., Havasi. Cserék: Hegedűs, Puszta, Bakó, Király. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Gól: Spala, Baranyi, ill. Kiss Á. (2), Unyi (2), Puszta, Csizmadia, Szabó

Langa Attila: Sok hiányzónk ellenére, az első félidőben pályára küldött tizenegy jól, helyenként kiemelkedően játszott, de a ziccereinket sorra elpuskáztuk. A második játékrészben a változtatásainkat kegyetlenül kihasználta az ellenfél, így ki kell mondani, hogy nekünk az már csak a terhelésről szólt. Sok sikert kívánok a Varsánynak!

Báránkó Gábor: Elég mély talajon játszottunk, ami mindkét csapatnak megnehezítette a dolgát. Az első húsz percben sok hiba volt a védekezésben, nem találtuk a jó megoldást ,amit a hazaiak elég jól kihasználtak. Az ismét jó napot kifogó kapusunk sok ziccert fogott és mentette meg a csapatot a góltól. Aztán kisebb változás volt a felállásba és elég jól rendeződött a csapat játéka. Szép gólokat szereztünk, elégedett vagyok a csapat teljesítményével, a sár ellenében is jól bírtuk erővel! Köszönjük a megvendégelést a Mihálygerge vezetőségének! Sok sikert nekik a bajnokságban!

Zagyvaszántó SE-Mátraverebély-Szentkút SE 3-1 (1-0)

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre – Dorozsin, Kovács Zs., Végh, Csohány – Pál-Balázs – Verebélyi B., Molnár, Balázs Á., Buri – Nyerges. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Gól: Pál-Balázs T.

Pál-Balázs Tamás: Most már nagyjából hetven percig bírtuk tartani magunkat, ráadásul a második félidő elején megsérülő kapusunk miatt tíz fővel fejeztük be a meccset. Ez a felkészülési mérkőzés is rendkívül jól szolgálta csapatunk számára, hogy a rajtra rendben legyünk. A ‘szántóiaknak gratulálunk és sok sikert kívánunk nekik a bajnokságukban!

Nőtincs SE-Vácduka KSK 0-8 (0-0, 0-4)

Diósjenő, műfüves pálya.

Nőtincs SE: Kovács K. – Dancsó, Hugyecz, Busai, Fuchs P. – Krausz, Petrik, ifj. Matyóka, Gyuricza G. – Maglódi, Majer. Cserék: Nógrádi, Fuchs G., Nagy, Perjési, Jakubecz, Kovács P., Gyuricza D. Gyuricza M., Horváth. Edző: id. Matyóka Ferenc.

Vácduka KSK: Major – Berta, Széles, Rohácsi, Bregócs – Oláh, Gőgitz, Garai, Bozsik – Fenyvesi, Gergely. Csere: Ocskó, Nagy, Dudás. Játékos-edző: Dudás Gábor.

Gól: Oláh (2), Rohácsi (2), Gergely, Gőgitz, Fenyvesi, Dudás

id. Matyóka Ferenc: Ez volt az első nagypályás, műfüves edzőmérkőzésünk. Hat új játékost próbálunk beépíteni a keretbe. Kapusgondokkal küzdünk. Látjuk azért a jövőt, hogy lesz ennél sokkal jobb meccsünk is. Dolgozunk azon, hogy a csapat összeálljon a bajnoki rajtra. Még kellenek edzőmeccsek, hogy beépítsük az embereket. Vannak pozitív jelek, igazából nagy baj nincsen. Tudják a srácok, hogy mit kell csinálni, csak a góllövés nem sikerül. Előttünk járt az ellenfél, már játszottak edzőmérkőzéseket, érettebb, magasabb osztályokat megjárt játékosaik vannak. 

Istenmezeje SE 1926-Vizslási SE 6-3 (3-1)

Recsk, műfüves pálya.

Vizslási SE: Pádár – Rostás J., Hadusovszki, Palkovics, Kruppa – Kiss B., Ország, Bari, Mezö – Kisbali, Karvaj. Cserék: Elek, Oláh Z., Rostás R., Radics, Nagy J., Szalai, Oláh Á. Edző: Dancsok Roland.

Gól: Karvaj., Oláh Á., Oláh Z.

Dancsok Roland: Akaratgyenge játékot produkáltunk! Ki kell javítani a hibákat és rendbe kell tenni a fejeket!

Galgagyörki SE-Mátramindszent SE 3-8 (2-2)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Galgagyörki SE: Nagy – Bagyal, Laczik, Jakus, Bugyi – Gyurika, János D., Makkai, Dávid L. – Turi, Szklaván. Cserék: Dudás, Garaba, Koza, Balázs L,, Katona, Farkas. Edző: Deme Csaba.

Mátramindszent SE: Kanalas – Orosz, Kun, Gál, Losó – Rácz M., Jakab, Pozsár, Kiss P. – Budai L., Zsákai. Cserék: Budai P., Szomora, Berki A. Játékos-edző: Berki Aladár.

Gól: Gyurika, Turi, Orosz (öngól), ill. Budai L. (2), Zsákai (2), Jakab (2), Rácz M., Budai P.

Deme Csaba: Egy jó mérkőzésre készültünk. Ami az első félidőben jól is sikerült. A védekezésünk nem nagyon jól működött, ami a második félidőben még rosszabb lett. De tudni kell, hogy vittünk magunkkal több utánpótlás játékost is, tizennégy-tizenhat éveseket, hogy játsszanak egy kicsit és erősödjenek. Persze nem szeretném erre fogni a vereséget. Jól helytálltak. Van még min javítanunk a bajnokság kezdetéig. Az ellenfél egy jó csapat. Sok sikert kívánok nekik!

Berki Aladár: Végre mi is tudtunk nyerni a felkészülési időszak alatt. Voltak szép támadásaink, biztató jelek arra, hogy a bajnokság kezdésére jó formába tudunk lendülni. Remélem, innentől csatlakoznak a többiek is és megpróbáljuk közösen elérni céljainkat!

Balassagyarmati SC-Ecseg SE 2-3 (2-2)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Balassagyarmati SC: Beniczky – Stefanik, Csordás, Rodák, Horváth – Csábi B., Major, Vas, Buzás (Tóth Á.) – Kovács A., Pifka. Edző: Babcsán Tibor.

Ecseg SE: Baltacanovic – Bangó Cs., Burbiczki, Baranyi M., Gaál – Moravcsik D., Kelemen, Mihalik J., id. Mihalik R., Rácz T. – Mihalik Sz. Cserék: Rácz A., Jaskó, Mihalik M. Edző: Moravcsik Ferenc.

Gól: Pifka, Kovács A., ill. Mihalik Sz. (2), Mihalik J.

Babcsán Tibor: Késő este, viszonylag jó időben játszottunk egy borzasztóan rossz mérkőzést. Gyenge teljesítmény volt. Harmadik mérkőzés, háromféle felállás. Egyéni hibák tömkelege. Ismét sok helyzet kimaradt. Van még egy edzőmeccsünk a Dejtár ellen. Két hét múlva viszont bajnoki rajt. Addigra össze kell kapni magunkat! Köszönjük az Ecseg csapatának és sok sikert nekik!

Moravcsik Ferenc: Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, bár sok helyzetet kihagytunk, mindkét játékrész az elpuskázott ziccereink jellemezték. Vezettünk, majd fordított az ellenfél, aztán még a szünet előtt sikerült egyenlítenünk. A második félidőben rúgtunk még egyet. Úgy éreztem, nagyon elfáradt az ellenfél. Rengeteg lehetőséget dolgoztunk ki, amiket nem tudtunk berúgni. Tetszett a gyerekeknek ez a műfüves pálya.

Vác-Deákvár SE II-Legéndi SE 3-1 (2-1)

Verőce.

Legéndi SE: Miklián – Gláz, Durucz, Gombos, Soós – Oláh T., Marozsán, Franyó, Rétzi – Takács S., Holló. Cserék: Maglódi, ifj. Bujnyik, Kucsera, Márkus. Edző: Hanusz Péter.

Gól: Takács S.

Hanusz Péter: Kissé irreális talajon játszottunk, de most már meg kell szokni a rendes füvet. Egységes csapat a Deákvár, mely régóta együtt van. Mi is próbáltunk fölnőni hozzájuk. Szép támadásokat vezettünk, de nem vagyunk olyan edzettek, mint az ellenfél. Gratulálok Steidl Ákosnak és további sok sikert kívánok a csapatának!

Karancsaljai MSE-Mátraterenye SE II-Somos 3-3 (1-1)

Recsk, műfüves pálya.

Karancsaljai MSE: id. Puporka K. – Miklós G., Lehoczki, Bolyós, Farkas, Csicsman (Varga Á.) – Bettes, Kobolák, Ispán V., Puporka R. – Oláh F. Edző: Smelkó Károly.

Mátraterenye SE II-Somos: Krizsanyik – Horváth Sz., Juhász, Miskolczi, Vanó – Adorján, Móricz, Kőszegi Oroszi – Znamecz Rácz M. Edző: Miklós Martin.

Gól: Ispán V., Puporka R., Oláh F., ill. Oroszi (2), Kőszegi

Smelkó Károly: Ez a meccs már jobban tetszett, aránylag szervezettek voltunk, sokat birtokoltuk a labdát, és helyzeteket is tudtunk kidolgozni, ha védekezésben még koncentráltabbak leszünk, akkor sikeresen fölvehetjük a versenyt a bajnoki meccseken! Az MTSE-nek köszönjük a két edzőmeccset, kívánom nekik és fiatal edzőkollégámnak, érjék el céljaikat!

Miklós Martin: Sajnos kevesen tudtunk összejönni erre az edzőmeccsre különböző okok miatt.. Kissé faradtan mozogtunk a mai mérkőzésen, de ez betudható annak, hogy valakik előző nap is meccset, meccseket játszott, játszottak nagy- és kispályán egyaránt. Voltak olyanok is, akiknek ez volt az első mozgás ebben az évben, de még ennek ellenére is sok helyzetet kidolgoztunk, csak sajnos ki is hagytuk rendre azokat. Külön öröm számomra, hogy Adorján Zalán és Móricz Ákos is újrakezdte a focit. „Smeloéknak” köszönjük az edzőmeccset és sok sikert kívánok majd nekik a bajnokságban!

 

Felsőtoldi Cserhát TSE-Nógrádmegyer BSE 2-6 (1-2)

Felsőtoldi Cserhát TSE: Páva – Imre Cs., Sáfi, Erki – Román, Hucskó, Balázs, Mosó, Imre D. – Nagy, Ambrus. Cserék: Nyirjei, Oláh, Horváth, Mészáros, Misinszky. Játékos-edző: Nyirjei András.

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Buzás, Ökrös M., Szöllősi, Kardos – Ökrös P., Kiss G., Botos A., Gáspár – Berki M., Ökrös Sz. Cserék: Rácz R., Rácz A., Rácz T., Szekeres, Botos B., Radics, Oláh N. Edző: Ökrös István.

Gól: Nagy, Hucskó, ill. Berki M. (3), Ökrös Sz., Gáspár, Oláh N.

Nyirjei András: Első edzőmérkőzésünkre szép létszámban összejöttünk, a mai meccs lényege az volt, hogy a hosszú téli szünet után együtt mozogjon a csapat és az új játékosokkal kölcsönösen megismerjük egymást. Nagyjából hatvan percig jól teljesítettünk, aztán elfáradtunk és a végén a jobban játszó Nógrádmegyer növelte a különbséget. Van még mit csiszolni bőven, de erre jók az ilyen mérkőzések. A Nógrádmegyernek köszönjük, hogy eljöttek!

Ökrös István: Nagy eső után kezdtük el a játékot, kicsit csúszós, saras talajon. Próbáltuk a sokpasszos játékot játszani, több-kevesebb sikerrel. Majdnem minden játékos ott tudott lenni a mérkőzésen, aminek nagyon örülök, próbáltam is mindenkinek játéklehetőséget adni és posztokat cserélgetni, amiből sok minden kiderült. Jó iramú mérkőzés volt, sok helyzettel. Köszönjük a Felsőtoldnak, sok sikert nekik a bajnokságban!

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence)-TJ Ipolyvisk 2-6 (0-2)

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Marót – Fabi, Busai, Tóth K., Vig – Laczkó, Gáspár, Pál L., Veres – Szabadkai, Sági. Edző: Esztergomi Zsigmond.

Gól: Szabadkai, Vig

Esztergomi Zsigmond: Bár hasznosak voltak a termi foglalkozások, mégis a nagypálya mutatta meg az edzettségi nívót. Mély talajon, jó tempóban játszottunk. Nulla kettes félidő után két szép góllal kiegyenlítettünk, de sajnos tizenegy emberrel elfogyott az erő, a jó cserékkel rendelkező ellenféllel szemben. Hasznos mérkőzést játszottunk, tudjuk, hol és hogy kell tovább. Bíró nélkül nagyon sportszerű meccset hozott le a két csapat. Köszönet a fiúknak az akarásért, az Ipolyvisknek pedig azért, hogy a vendégeink voltak!

Nagylóc SE-Karancslapujtő KSE II 2-6 (1-2)

Nagylóc SE: Oláh M. – Oláh S., Pintér, Rácz N., Csík D. – Csík Roland, Oláh R., Varga B., Rácz I. – Oláh K., Oláh Richárd. Cserék: Dienes, Jurecska. Edző: Szőrös Róbert.

Karancslapujtő KSE II: Szőrös – Cseh, Susán, Laczkó, Béres – Sánta, Putnoki, Bozó, Botos V., Oláh H. – Fenes. Cserék: Oláh K., Bari, Lelovics, Komódi. Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Gól: Pintér (2), ill. Sánta (2), Bari (2), Botos V., Laczkó

Szőrös Róbert: Nagyon szépen köszönjük, hogy a Karancslapujtő megtisztelte a pályánkat jelenlétével és sportszerű játékával! Sikerült egy nagyon jó edzőmérkőzést játszani. Csapatomnak gratulálok a helytállásért, sok sikert kívánok Szőrös Krisztián mesternek és csapatának!

Szőrös Krisztián: Ahogy ilyenkor lenni szokott, igen nehéz talajú pályán játszottuk ezt a felkészülési mérkőzést is. Szeretném eloszlatni a tévhiteket az emberek fejében, úgy gondolom, egy kulturált csapathoz utaztunk el futballozni. Egy nagyon jó meccset játszottunk. A két csapat közötti különbség az erőnléti felkészültség volt. Ezúton szeretnék gratulálni az ellenfélnek, Szőrös Róbertnek a mérkőzésen tett sportszerű magatartáshoz és sok sikert kívánok nekik a bajnokságban! Érjék el a céljaikat!

Kazár KSE-Tari SZE 6-0 (6-0)

Kazár KSE: Racs – Bán, Oláh K., Medve, Dobos – Versics, Dancsok, Kovács V., Nagy M. – Vinyei, Radics. Cserék: Harmat, Gecse. Játékosed-edző: Racs Zsolt.

Tari SZE: Balázs P. – Gubicskó, Berki I., Tunyogi, Ludányi – Csépány, Sándor T., Csécsei, Gortva – Nagy G., Figura. Cserék: Bangó J., Bangó B., Szakácsi, Bangó Gy. Játékos-edző: Nagy Gábor.

Gól: Oláh K., Dobos, Vinyei, Radics, Nagy M., Gecse

Racs Zsolt: Az első félidőben kimondottan jól futballozott a csapat, ki is használtuk az összes gólszerzési lehetőséget. Igaz, nagyon nagy szél volt. A második félidőben fordult a helyzet. Ott már többet fel bírt jönni a Tar, őket segítette a nagy szél. Gólt viszont már nem sikerült szereznie egyik csapatnak sem. A felkészülésünket segítette ez a mérkőzés. 

Nagy Gábor: Nagyon gyengék voltunk. Egyszerűen nem ment. Erős volt a szombat mindenkinek…

Rétság FC-Felsőpetény SE 5-0 (1-0)

Nézsa.

Rétság FC: Barna – Tövis, Havay B., Rózsa, Szklenár – Homolya E., Kenyeres, Ragács, Mák – Homolya A., Pataki. Cserék: Benkocs K., Benkocs B., Durján, Zsíros. Edző: Havay Zoltán.

Felsőpetény SE: Csámpai – Tóth Z., Tóth P., Varga K., Belovai – Rendi, Fehér, Garai M., Hegedűs – Burai, Misley. Cserék: Albert I., Benyusovics, Piszár. Edző: Laczkovszki Zsolt.

Gól: Szklenár (2), Homolya A., Pataki, Benkocs K.

Havay Zoltán: A második felkészülési meccsünk a Felsőpetény csapata ellen volt, itt már jobban és összeszedetten álltunk fel. Okosan és megfontolva gurítottuk a labdát, szerencsére többször is eredményesek tudtunk lenni. Jó volt látni az akaratot, az egymás iránti tiszteletet, ami a segítőkészségen észrevehető volt. Remélem, az utolsó edzőmeccsünkön is hasonló lesz a helyzet, valamint ez fog minket jellemezni majd a bajnokságban. Szeretnénk benne lenni az első három helyezettben.

Laczkovszki Zsolt: Hatalmas szélben játszottuk a meccset. Az első félidő szoros volt, a második félidőben jobban elfáradtunk és sérültjeink is lettek, hamar kaptunk gólokat belőle. Négy ziccert hagytunk ki. Vannak új játékosaink is, akiknek örülök, hogy minket erősítenek. Van mit javítanunk, de jó lesz a csapat!