2024.06.13.

Ismét edzőmeccsen nyert egy budapesti ellenféllel szemben a Szendehely

A Hidegkút gárdáján kerekedett felül Kovács Imre legénysége.

Múlt szombaton Diósjenőn fogadta előkészületi találkozón a vármegyei élvonal rajtjára hangoló Szendehely a budapesti másodosztályban élcsapatnak számító Hidegkút együttesét. A házigazdák egygólos előnyre tettek szert a szünetig, végül pedig kettő egyes arányban múlták felül fővárosi ellenfelüket.

Felkészülési mérkőzés:

Szendehely FC-Hidegkúti SC 2-1 (1-0)

Diósjenő, műfüves pálya.

Szendehely FC: Darázs (Boda) – Deményi, Németh D., Pápai, Balogh – Mester (Szép), Matolcsi, Horváth, Dancsó (Hugyecz) – Kasza (Szegvári), Németh Á. V. Vezetőedző: Kovács Imre.

Gól: Matolcsi, Szegvári

Kovács Imre: Sajnos nem tudtuk hazai környezetben fogadni soros ellenfelünket az előző napi vihar miatt. Köszönet a ‘jenőieknek a pályahasználatért. Harmadik, egyben utolsó edzőmeccsünket ismét egy jó játékerőt képviselő budapesti csapat ellen sikerült győzelemmel abszolválnunk. A BLSZ II-es élcsapat bizony alaposan megnehezítette a dolgunkat, de ehhez a mi mai lassúbb tempónk és gyenge helyzetkihasználásunk is nagyban hozzájárult. A főpróbánk nem sikerült valami fényesen, de a hibákinkból is tanulunk majd és sikerélménnyel készülhettünk a bajnoki rajtra. Maráczi Janinak és csapatának sikeres szezont kívánok!