2024.05.27.

Zsinórban harmadszor nyert a Pásztó

Az első félidőben eldöntötte a Szécsény elleni fellépését Smelkó Károly brigádja.

Szombaton a Szécsényt fogadta a Pásztó a vármegyei élvonalban nyolcadik fordulójában. Gyorsan meg tudták szerezni a vezetést az esélyeként ringbe szálló hazaiak, Tari vette be a kaput. A látogatók már nem voltak ilyen élesek, csak elrontott helyzetig jutottak el. Az első felvonás derekán megduplázódott a házigazdák lépésfórja, Csépe István volt eredményes. Ezután sem a szünetig, sem a második etapban nem esett már újabb gól. Akadt lehetőségük a pásztóiaknak előnyük növelésére, de már nem jártak sikerrel. Végül kettő nullra nyert Smelkó Károly csapata.

Vármegyei I. osztály, 8. forduló:

Pásztó SK-Szécsény VSE 2-0 (2-0)

Pásztó, 200 néző. Vezette: Lucián J. (Pásztory K., dr. Kincses D.)

Pásztó SK: Csuka – Hegedűs (Molnár B., 33.), Almási, Lipták, Tari – Percze – Jánosik (Ocsovszki, 46.), Csépe I. (Hranek, 63.), Kelemen, Békési (Kurcsik, 67.) – Dinka (Nagy Zs., 46.). Vezetőedző: Smelkó Károly.

Szécsény VSE: Urbán – Komár, Szokács, Rácz R., Gombár – Mohácsi (Máté D., 46.), Molnár Gy. – Matyóka (Lőrik, 46.), Kántor, Bene (Bettes, 76.) – Alapi. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Gól: Tari (7.), Csépe I. (27.)

Jók: Tari, Almási, Lipták, Percze, Csépe I., ill. Kántor, Gombár, Rácz R., Szokács, Molnár Gy.

Smelkó Károly: – Ha egy picit nyögvenyelősen is, de újra nyertünk, ehhez gratulálok a csapatnak, a vendégeknek pedig további sok sikert kívánok!

Tőzsér Zsolt: – A négy kihagyott százszázalékos ziccer azt jelezte, hogy amit kigondoltam, működött. Aki látta a mérkőzést, az sajnos tudja, hogy milyen gólokat kaptunk… Nem tudtunk ezen túllépni, de nincs mentség a nagy elrontott helyzetekre. Gratulálok „Smelonak” és csapatának a győzelemhez! Remélem, minél előbb felépülnek a sérültjeink és visszatérnek az eltiltottjaink. Nagyon nehéz meccs elé nézünk így. 

A bajnokság aktuális állása: