2024.06.18.

A Pásztó és a Héhalom is újabb edzőmeccset játszott

Az SBTC U19 és a Heves volt a Nógrád vármegyei első osztályú csapatok ellenfele.

Csütörtökön is gyakorló mérkőzésen lépett pályára régiónk élvonalának két alakulata. A Pásztó az SBTC U19-es együtteséhez látogatott, míg a Héhalom a Heves vármegyei első osztályú Hevessel hangolt Hatvanban. Lássuk az edzőmeccsek részleteit!

Felkészülési mérkőzések:

Salgótarjáni BTC U19/U17-Pásztó SK 0-0

Salgótarján, Utánpótlás Központ.

Salgótarjáni BTC U19/U17: 1. félidő Horváth – Koncz, Sulyok, Dóra, Palkovics – Toldi, Filkor M., Ponyi, Marosvölgyi – Rozgonyi, Klajban. 2. félidő: Horváth – Hegedűs, Dóra (Toldi), Ponyi (Klajban), Kis – Smelkó, Filkor M. (Rozgonyi), Gáspár, Berki A. – Sirkó, Sándor B. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Pásztó SK: Hepp (Oláh R.) – Hegedűs, Almási (Hranek), Kotasz, Békési – Percze, Kelemen – Tari, Molnár M., Dinka – Szőllősi (Kurcsik). Vezetőedző: Smelkó Károly.

Berki Krisztián: Ezen a felkészülési mérkőzésen két korosztályunk lépett pályára, az U19-s az U17-es csapatunk. Kíváncsian vártam a meccset, mert a csapat nagy része még nem játszott felnőtt együttes ellen. Mindkét csapat nyerhetett volna, de a végjátékban pontatlanok voltunk vagy a kapusok bravúrosan védtek! Az eredmény másodlagos volt számomra, viszont a mérkőzéstől sokkal többet kaptam, mint amit vártam. Gratulálok a srácoknak, további jó felkészülést és sok sikert kívánok a Pásztó csapatának és „Smelo” barátomnak!

Smelkó Károly: Egy jó csapattal játszottunk, mely erőben rendben van. Mondjuk, a második félidő már nem volt az igazi!

Hevestherm-Hevesi LSC-Héhalom SE 4-3 (2-2)

Hatvan, Népkert Sporttelep.

Héhalom SE: Szilágyi – Tancsik, Nagy Á., Abért, Kolarovszki – Fodor, Baranyi R., Nguyen, Hajdú J. – Gólya, Balog. Cserék: Vasas, Lakatos, Molnár, Baranyi A., Varju. Edzők: Berkes László, Farkas Ferenc.

Gól: Fodor, Gólya, Balog

Berkes László: Úgy gondolom, mindkét fél számára elérte a célját a mérkőzés. Mindkét csapat hozzátette azt a futómennyiséget, amit ebben a felkészülési szakaszban várnak a vezetők. A játék elfogadható volt. Nyilván az iram miatt voltak olyan hibák, amiket a későbbiekben majd orvosolni kell. Egyébként maximálisan elégedett vagyok, és ahogy az ellenfél edzőjével beszéltem, ő is hasonlóképpen vélekedik. Készülünk a Pásztó elleni szombati meccsre. Egy tétmérkőzést játszhatunk a Téli Kupán. Mivel a Lőrinci visszalépett, valószínűleg, aki majd nyer, az fog továbbjutni. Szóval van egy minimális tét, de még mindig a felkészülést tartjuk szem előtt. Ennek megfelelően fogunk játszani és mindenki szerepet fog kapni.