2024.04.18.

A hétvége embere: Myszor Ádám

Duplával segítette hozzá szezonbeli első győzelméhez csapatát a Szécsényt legyűrő Bátonyterenye csatára.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Vármegyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2023/2024-es szezon negyedik köre után a Bátonyterenye támadója, Myszor Ádám mellett döntöttünk, aki duplával segítette hozzá a szezonban először nyerni tudó csapatát a Szécsény ellen elért kettő egyes sikerhez. Most pedig következzen a fontos gólokat szerző csatárral készült interjúnk!

– Hogyan tudja feleleveníteni a mérkőzést?

– Először is, köszönöm szépen a lehetőséget, hogy nyilatkozhatok – vágott bele Myszor Ádám. Nagyon készült erre a meccsre a csapat. Megbeszéltük az öltözőben, hogy mindent bele fogunk adni. Hála istennek, úgy alakultak a dolgok, hogy főszerepet tudtam vállalni a győzelemben. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy ez így történhetett és az én két gólommal tudtunk itthon nyerni.

– Milyen körülmények között tudta bevenni a kaput?

– Az elsőnél volt egy kapura lövésünk, ami az egyik védőn megpattant, sikerült odaérnem, majd kicsit elpöcköltem a hálóőr mellett a lasztit, amit aztán csak az üres kapuba kellett bepasszolnom. Egy viszonylag egyszerűbb volt. A második kapcsán el kell mondanom, a szünetben megbeszéltük, hogy az ellenfél jobb oldala sebezhetőbb, mert az ottani védő elég sokat hibázik. Az utolsó percekben beíveltük oda hátra a labdát, a hátvéd elnézte, én eltoltam mellette a játékszert, majd sikerült belőnöm a számunkra nagyon fontos gólt.

– Mi a véleménye együttese eddigi szerepléséről?

– Tisztában vagyunk azzal, hogy nem mi vagyunk a legerősebb csapat az osztályban, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy minden ellenfél dolgát megnehezítsük. A gárda körül a körülmények sokat változtak fél év alatt. Azt gondolom, ha ezen az úton tudunk tovább menni, akkor még fogunk okozni több meglepetést is.

– Mit vár saját magától a későbbiekben?

Természetesen minden edzésre megpróbálok elmenni. Mindent bele fogok adni, hogy a csapat eredményes legyen és segíteni tudjam a társaságot. Beszéltem a vezetőkkel és a mesterrel is, egyetértettünk abban, a koromból kifolyólag, ha esetleg úgy alakul, még magasabb szinten is tudnék focizni. Éppen ezért, igyekszem maximálisan teljesíteni az egész szezonban, hogy minél több gólt rúgjak, minél jobban játsszak, így támogatva a csapatomat is.

– Szombaton Héhalomban lesz jelenésük. Mire számít a következő találkozón?

A csapat lelke most kicsit helyrebillent. Idegenbe megyünk. Nem mi vagyunk az esélyesek, de most, hogy áttörtük a jeget a győzelmünk által, azt gondolom, akár még a következő hétvége is jól elsülhet a szempontunkból.