2024.07.19.

Bajnoki ellenfelet múlta felül az Építők

A Szécsény ellen húzott be edzőmeccset Csatlós Tamás brigádja.

Múlt szombaton Balassagyarmaton találkozott edzőmérkőzésen vármegyénk élvonalának két résztvevője, a Szécsény az Építőkkel nézett farkasszemet. A salgótarjáni gárda már a szünetre is előnnyel mehetett, végül pedig kettő egyes sikert jegyezhetett fel Csatlós Tamás csapata.

Felkészülési mérkőzés:

Szécsény VSE-Építők KC 1-2 (0-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Juhász, Rácz R., Szokács – Molnár, Kántor – Kovács S., Pozsár, Bene – Holman. Cserék: Szép, Nánási, Lőrik. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Építők KC: Kaszás – Csatlós D., Ökrös, Szabó J., Tőzsér – Földi, Jakab – Budveszel Benjámin, Gyetvai, Domán – Budveszel Benett. Cserék: Német, Jedlicska, Palotai M. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Gól: Juhász, ill. Budveszel Benett (2)

Tőzsér Zsolt: – Jó iramú mérkőzés volt, ami jól szolgálta a felkészülést.

Csatlós Tamás:Az első félidőben nagyon jó játszottunk. Végig uraltuk a mérkőzést, szép gólt szereztünk. Ami nagyon tetszett, az a játékunk ritmusa volt, szép támadásokat vezettünk, sok helyzetet dolgoztunk ki, ezeknek a kihasználásában még javulnunk kell. A meccs előtt mondtam a srácoknak hogy a második félidőben ki fogok próbálni egy új dolgot. Itt már a játékunk valamivel lassabb volt, de úgy gondolom, megérdemelt győzelmet szereztünk. Sok sikert a bajnokságban a Szécsény csapatának és „Bacso” barátomnak!