2024.05.22.

Szép győzelmet aratott az Építők

Hazai pályán kapott ki az Érsekvadkert.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 2. forduló:

Érsekvadkert SE-Építők KC 0-1 (0-0)

Érsekvadkert, 100 néző. Vezette: Molnár L. (Zsélyi Cs., Istvanovszki A.)

Érsekvadkert SE: Flamich – Lanczkor, Girán, Vasilijevic, Márkus – Juhász M., Orovecz, Mezey – Lukáts (Juhász Gy., 46.), Hamar (Sztraka, 46.), Büki. Vezetőedző: Nyikos József.

Építők KC: Kaszás – Német, Szabó J., Ökrös, Tőzsér – Jakab, Földi – Budveszel Benett, Gyetvai (Menczel, 77.), Csatlós D. (Palotai, 92.) – Budveszel Benjámin. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Sárga lap: Mezey, Lanczkor, ill. Budveszel Benett, Budveszel Benjámin, Szabó J., Jakab

Gól: Budveszel Benett (61.)

Jók: Flamich, ill. Kaszás, Német, Szabó J., Ökrös, Csatlós D.

Nyikos József:Ez egy olyan meccs volt, ahol az Építők mind alázatban, harcosságban, szerénységben, fegyelemben, figyelemben fölénk nőtt… Többet nem is akarok elmondani, ez elárul mindent. Ha mást is mondanék, az nem tetszene sok mindenkinek, és lehet, hogy bántanék is embereket. 

Csatlós Tamás: Hatalmas győzelem volt! Nagyon büszke vagyok a srácokra! Nagy alázattal játszottunk, több helyzetet elpuskáztunk. A védekezésünk ismét nagyon rendben volt és végre megrúgtuk a győzelemhez kellő gólt. A rájátszásban két meccsből négy pontot szereztünk, ami remek teljesítmény. Nem szeretnénk ezzel megelégedni, minél több meccset szeretnénk megnyerni, hogy a nyártól még jobban megerősödve vágjunk bele az új szezonnak. Meg persze szeretnénk még vonzóbbá tenni a csapatunkat! Köszönöm a sok szurkolónak, akik ma is elkísértek minket!

Az aktuális állás: