2024.05.19.

Megint rá tudott cáfolni az osztálykülönbségre a Vizslás

A Diósjenő testén át jutott kupadöntőbe Bujtár Tamás együttese.

Nógrád Vármegyei Kupa, 4. forduló:

Vizslási SE-Diósjenő SE 5-1 (4-0)

Vezette: Gecse Z. (Kis Zs., Kis G. Zs.)

Vizslási SE: Kotroczó – Oláh F. (Babka, 61.), Sólyom, Miklós M., Oláh Z. (Czutor, 46.) – Tóth M. (Kisbali, 61.), Pócsa – Stark (Bata Gergő, 82.), Bata Gábor, Bozó – Novák (Varga Á., 69.). Vezetőedző: Bujtár Tamás.

Diósjenő SE: Tóth R. – Pikács, Varga M., Pincze, Csabuda (Bőgér D., 57.) – Krajcsek (Sebők, 68.), Balga – Szabó L. Varga N., Monostori A. – Lami. Játékos-edzők: Bőgér Dávid, Krajcsek Gergely.

Sárga lap: Stark, ill. Varga N., Csabuda

Gól: Stark (8.), Bata Gábor (10., 88.), Novák (24.), Oláh F. (44.), ill. Sólyom (75., öngól)

Bujtár Tamás: Óriási gratuláció a játékosaimnak, nem csak a mai fantasztikus eredményhez, hanem az egész kupaszerepléshez. Négy megye egyes csapatot is sikerült kiejteni a kupasorozatban, teszem hozzá, hogy teljesen megérdemelten vagyunk ott a döntőben és az országos főtáblán. Szerencsés vagyok, mert kiváló játékosaim vannak. Nagyon felgyelmezettek voltak a srácok az első félidőben, és amit megbeszéltünk, azt maradéktalanul betartották. Második félidei játékunk nem volt az igazi, van hiányérzetem a sok elpuskázott lehetőség miatt, védekezésünk teljesen rendben volt, szinte kapura lövés nélkül tartottuk ellenfelünket. Sok néző látogatott ki a mérkőzésre, nagyon köszönjük a szurkolóinknak a biztatást és a vezetőségnek a támogatást. Bőgér Dávidnak és a diósjenői csapatnak köszönjük a sportszerű mérkőzést, és kívánom, a rájátszásban érjék el céljaikat, a országos főtáblán pedig sok sikert kívánunk nekik!

Bőgér Dávid: – Sajnos ezen a mérkőzésen még a megye hármas színvonalat sem ütöttük meg. Négy gólt rúgattunk velük az első félidőben. Lélektelen játékot mutattunk. Minden lehetőséget kihasználtak. Jó csapat, az tény. Mi pedig tálcán kínáltuk nekik a lehetőségeket. A második félidőben legalább akaratban javultunk valamennyire. Gratulálunk a vizslási csapatnak, sok sikert kívánunk a döntőben!