2024.07.27.

Győztes edzőmeccsel mutatkozott be Nyikos József

A BSE U19-es csapata ellen nyert gyakorló mérkőzést a Mobitel-Érsekvadkert.

Múlt szombaton előkészületi találkozó keretein belül látogatott a BSE Palóc Farkasok U19-es együtteséhez az immáron Nyikos József által vezetett Érsekvadkert. A lelkes hazai fiatalok kerültek előnybe, már kétszer is betaláltak, amikor felébredtek a vendégek. A szünetig jött a szépítés, aztán a második etapban fordítottak a ‘vadkertiek, akik végül öt háromra nyertek.

Felkészülési mérkőzés:

BSE Palóc Farkasok UP SE U19-Mobitel-Érsekvadkert SE 3-5 (2-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

BSE Palóc Farkasok UP SE U19: Juhász (Bernhardt) – Filip, Gerliczki, Venczel, Berki J. – Bukta, Varga, Mátyás T., Berki A. – Boda, Géczy. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Mobitel-Érsekvadkert SE: Tóth R. – Szmolnik (Sági), Gréczi, Bozsó, Kovács Z. (Szabó L.) – Balga, Dávid M., Farkas (Ujvári) – Pistyúr (Keresztes), Cseri (Baló), Terenyei. Vezetőedző: Nyikos József.

Gól: Géczy (2), Berki A., ill. Terenyei (3), Pistyúr (2)

Mátyás Zsolt: – A felkészülés ezen szakaszában elégedett vagyok játékosaim eddigi edzésmunkájával, a mérkőzésen mutatott játékával, hozzáállásával egyaránt. Jól szolgálta a felkészülésünket a meccs. Jó iramban fociztunk. Helyenként a játék is jól működött, de természetesen voltak hiányosságok is, amit a következő hetekben ki fogunk javítani a bajnoki rajtig.

Nyikos József: – Annak ellenére, hogy öt három lett, nem játszottunk jól, sőt csapatszinten nagyon sok hibával fociztunk. Inkább az egyéni megmozdulások döntöttek a javunkra. Ettől függetlenül lehetett volna nagyobb arányú is a győzelmünk, de az ellenfél is kihagyott két-három nagy helyzetet, ami bemehetett volna. Ez viszont még „ismerkedős” meccs volt, hogy megnézzük, ki mire képes. Az lelkierőt mutat, hogy kettő nullról fordított a csapat, ez pozitív! Egy határozott, gyorsan futballozó ellenféllel találkoztunk. Összefoglalva, a mérkőzés elérte a célját, jó edzés volt, de még ismerkedünk, és van mit fejleszteni a csapat- és az egyéni játékon.