2024.05.18.

Hírek a Talent 2019 SE utánpótlásáról

A klub vezetője és edzője, Mohácsi László foglalta össze számunkra az elmúlt időszak eredményeivel kapcsolatos tudnivalókat.

A Talent 2019 SE férfi felnőtt csapatának aktualitásairól igyekszünk rendszeresen beszámolni weboldalunkon. Mostani anyagunkban a klub utánpótlás hátterével foglalkozunk. Az egyesület vezetője és edzője, Mohácsi László az alábbi gondolatokat, részleteket osztotta meg honlapunkkal a különféle korosztályos együttesek mostanában elért eredményei kapcsán.

– Az elmúlt hetekben fejeződött be a 2022/2023. évi Pest vármegyei futsal7vége korosztályos versenysorozatai, amiben a Talent 2019 Sportegyesület öt korosztályos futsal csapattal (U15 Leány, Fiú U13, U15, U17, U20) képviselte vármegyénket – vágott bele Mohácsi László. Az egyesületünk legfontosabb célja továbbra is az, hogy a téli időszakban versenykörülmények között biztosítsuk a fejlődés lehetőségét mind a csapataink, mind pedig egyénileg is a játékosok számára. Szeretnénk, ha a játékosaink a futsal által gondolkodó, tudatos játékosokká váljanak! Nem kispályás focit játszatunk, hanem futsalt, tudatos kispályás játékra neveljük a játékosainkat.

Ez a versenysorozat komoly kihívás elé állította (mind fizikális, mind technikai, mind taktikai téren) a csapatainkat, mivel minden mezőnyben, többek között NB-s csapatok utánpótlásai, tehetségközpontok, illetve kifejezetten futsallal foglalkozó egyesületek utánpótlás csapatai is részt vettek. Mivel több korosztályban is érdekeltek voltunk, ezért csak az U17-es és az U20-as csapataink elé jelöltünk ki minimális célt – a felsőházba kerülést, vagy a középházban az élmezőny elérését -, mivel náluk már némi teret kell, hogy kapjon az eredmény is az egyéni fejlődés mellett.

Eredmények:

U13 Fiú futsal:

12. Pest Megyei U13-as Futsal7vége II. osztály, csoportkör, Talent 2019 SE: 7 mérkőzés-1 győzelem-1 döntetlen-5 vereség
12. Pest Megyei U13-as Futsal7vége II. osztály, alsóház, rájátszás, Talent 2019 SE: 7 mérkőzés-3 győzelem-1 döntetlen-3 veresé

– Az U13-as csapatunk kerete ebben az évben állt össze a mostani formában, úgy, hogy többen még az U11-es csapatunkhoz tartoznak! A Futsal7vége versenysorozatban teljesített első évünk egészét nézve, egy tanul év volt mindenki számára. Rados László edzőkolléga keze alatt remek közösséggé kovácsolódtak a srácok, elmondható, hogy szinte mérkőzésről mérkőzésre fejlődött a csapatunk, jó volt látni a csapat és az egyéni fejlődéseket, ami biztató a jövőre nézve!

A csapat tagjai: Schmiedt Máté, Schmiedt David, Barna Csongor, Harmat Balázs, Rados Bálint, Oláh Levente, Gyetvai Dominik, Gyetvai Gergő, Vajzer Ádám, Tresó Dávid, Malovecz Kristóf, Detván Ádám. Edző: Rados László.

U15 Leány futsal:

6. Pest Megyei Leány U15 -ös Futsal7vége II.osztály, csoportkör, Talent 2019 SE: 2. hely, 6 mérkőzés-5 győzelem-0 döntetlen-1 vereség
6. Pest Megyei Leány U15-ös Futsal7vége I. osztály, rájátszás, Talent 2019 SE: 5. hely, 6 mérkőzés-3 győzelem-0 döntetlen-3 vereség

– Az U15-ös Leány futsal csapatunk óriási teljesítménnyel és eredménnyel rukkolt elő az idei versenysorozatban. A csoportkörben öt győzelemmel és egy vereséggel ugyan a második helyen végeztek a lányok, de így is bejutottak az első osztály rájátszásába, ahol visszavágtak azért az egy vereségért és nagyszerűen helytálltak az első osztályú ellenfelek ellen, ahol igazán csak egy mérkőzésen nem volt esélyük! Itt is nagyszerű közösség alakult ki Taskó András edzőkolléga irányításával, akinek a vezetésével egy nagyon emlékezetes és eredményes versenyidőszakot tudhatnak maguk mögött a lányok!

A csapat tagjai: Istvanovszki Hanna, Bagyal Dzsenifer, Hugyecz Lorina, Fekete Kata Sára, Deák Hanna, Kovács Anna, Vas-Borosi Eszter, Rados Édua, Stolcz Fanni, Gasparik Linda, Téti Nóra. Edző: Taskó András.

U15 Fiú futsal:

11. Pest Megyei U15-ös Futsal7vége, csoportkör, Talent, 2019 SE: 2. hely. 7 mérkőzés-5 győzelem-1 döntetlen-1 vereség
11. Pest Megyei U15-ös Futsal7vége, középház, rájátszás, Talent 2019 SE: 2. hely. 7 mérkőzés-6 győzelem-0 döntetlen-1 vereség

– Az U15-ös fiú futsal csapatunk szinte berobbant az idei versenysorozatba! Csapatunk nagyot ment ebben a kiírásban, és kis dolgokon múlt, hogy ne sikerüljön még szebbre az amúgy is irigylésre méltó szezon! Nagyon fogékonyak voltak a srácok a futsal csapatjáték alapjainak elsajátítására, ami kiegészülve az egyéni kvalitásaikkal, gyors fejlődést eredményezett. Naszály Aladár edzőkolléga nagyszerű közösséget alakított ki, akik igazi barátok, nagyszerű csapattársak és egyre jobb csapattá, játékosokká értek az elmúlt közel három hónap során, ami még szebb jövőt eredményezhet!

A csapat tagjai: Danyi Attila, Virág Dominik, Keresztes Kristóf, Pálok Péter, Sisa Bence, Keskeny Bence, Király Bende Barnabás, Pribelszki Máté, Varsi Zalán Attila, Gubik Milán, Rácz Bendegúz, Ódor Barnabás. Edző: Naszály Aladár.

U17 Fiú futsal:

12. Pest Megyei U17-es Futsal7vége, csoportkör, Talent 2019 SE: 2. hely. 7 mérkőzés-6 győzelem-0 döntetlen-1 vereség (gólkülönbséggel)
12. Pest Megyei U17-es Futsal7vége, felsőház, rájátszás, Talent 2019 SE: 1. hely. 7 mérkőzés-7 győzelem-0 döntetlen-0 vereség. Bajnokcsapat!

– Az U17-es fiú futsal csapatunkról csak a legjobbakat mondhatom! Negyvennyolc csapat részvételével megrendezett versenysorozatban végső győztesnek lenni óriási dolog! Igazi példamutató közösség, nagyszerű csapat, sok-sok kiváló fiatal futballistával! Nagy-nagy gratuláció és köszönet a fiúknak, Koleszár Krisztián edzőkollégának, és a mindenben támogató szülői közösségnek!

A csapat tagjai: Molnár Bence, Dombóvári Áron, Bárány Máté, Varga Ábel, Nyírjei Soma, Petrás Bence, Mócz Ábel, Koplányi Viktor, Janzsó Gergő, Telek Sebestyén, Skerlec Leonard, Stolcz Zoltán, Deák Donát, Molnár Bence. Edző: Koleszár Krisztián.

U20 Fiú futsal:

17. Pest Megyei U20-as Futsal7vége, csoportkör, Talent 2019 SE: 3. hely. 6 mérkőzés-4 győzelem-0 döntetlen-2 vereség
17. Pest Megyei U20-as Futsal7vége, középház, rájátszás, Talent 2019 SE: 1. hely. 6 mérkőzés-4 győzelem-2 döntetlen-0 vereség

– Az U20-as csapatunk ebben az évben indult először ebben a versenysorozatban. A keret tagjai nyitottak voltak a közös munkára, annak ellenére, hogy így együtt ebben az évben versenyeztek először. A kezdeti nehézségek leküzdése után, – ami sajnos a felsőházban való szereplésünkbe került -. egészen jól teljesített a csapat, kezdett működni a taktika, sikerült egyre jobban együttműködni a srácoknak egymással és így teljesíteni a kitűzött célt.

A csapat tagjai: Tóth Roland, Dávid Máté, Brezovszki András, Mindszenty Máté, Berki András, Berki József, Kalász Dávid, Filip Tamás, Jele Máté Edző: Mohácsi László.

– Tartalmas és élménydús versenysorozaton vagyunk túl, ami sok-sok tapasztalattal szolgált, mind a játékosok, mind az egyesületünk számára. Biztos vagyok benne, hogy szakmailag sokat tudtunk adni a srácoknak, akik a nálunk szerzett tapasztalatokkal felvértezve tudnak majd tovább fejlődni a nagyobb pályán, illetve nagypályán egyaránt. Köszönet a játékosoknak és az edzőknek, akik nagyszerűen képviselték az egyesületünket, a városunkat és a megyénket ezen a nívós versenysorozatban! Köszönet a szülőknek, akik nagyban segítették az egyesületünket, támogatták a srácokat a versenysorozat idején! Köszönet azon érintett kluboknak, akik hozzájárultak, hogy a játékosaik, akik náluk játszanak nagyobb pályán, illetve nagypályán, az egyesületünkben futsalozva, versenyezve tovább fejlődhessenek. Az érintett egyesületek: BSE Palóc Farkasok USE, Balassagyarmati SC, Dalnoki Jenő Labdarúgó Akadémia, Érsekvadkert SE, Palotás SE, Vác VLSE.