2024.07.27.

Döntetlennel indította a tavaszi szezont a Talent

Hatgólos bajnokin osztozott meg a pontokon a balassagyarmati futsal csapat.

Szerdán nekiveselkedett a tavaszi idénynek a férfi futsal NB III Budapesti-csoportjában szereplő Talent 2019 SE. Az Újpest Futsal Club együttesét fogadta a balassagyarmati alakulat. Bár jól kezdtek a házigazdák, csak nem sokkal a szünet előtt tudták megszerezni. A fordulás után Hugyecz révén tovább nőtt a különbség, majd szépítettek a látogatók, akik aztán kisvártatva egalizáltak. Hamarosan a duplázó Mátyás Péter jóvoltából megint az Ipoly-partiak vezettek, a véghajrában azonban megint jött a válasz, így három hármas remivel fejeződött be a csörte.

Férfi futsal NB III Budapesti-csoport, 10. forduló:

Talent 2019 SE-Újpest Futsal Club 3-3 (1-0)

Balassagyarmat, Városi Sportcsarnok. Vezette: Fodor Zs., Ficsor M. (Fodor C.)

Talent 2019 SE: Tresó – Mindszenty, Pistyúr D., Dávid M., Brezovszki. Cserék: Tóth R., Szenográdi, Nyírjei, Hugyecz, Koplányi, Mátyás P. Vezetőedző: Naszály Aladár.

Újpest Futsal Club: Csicsó – Szieber, Sós, Erdélyi, Szabó J. Cserék: Neumann, Balogh, Géczy. Játékos-edző: Sós László.

Sárga lap: Brezovszki, Mátyás P., ill. Géczy, Szieber

Gól: Mátyás P. (18., 34.), Hugyecz (25.), ill. Balogh (26.), Erdélyi (32.), Szabó J. (39.)

Naszály Aladár:Talán csalódottak lehetünk a három hármas döntetlen után. Az első félidőben sok gólhelyzetet hagytunk ki, azt gondolom a szünetig el kellett volna döntenünk a mérkőzést. A második félidőben közel sem játszottunk jól. Mondhatom, hogy az ellenfelünk jobban játszott tőlünk. Nagyon sajnálom, hogy a végjátékban a gyakorolt öt a négy elleni védekezésbe hiba csúszott, a rutinos vendégcsapat pedig ezt gólra váltotta. Azt kell, hogy mondjam, összességében igazságos döntetlen született. 

Sós László: – Tulajdonképpen elégedett vagyok a döntetlennel. Kettő nullról álltunk föl. Nagyon fiatal csapattal voltunk. Ketten voltak tizenhét évesek, a többiek is csak tizennyolc. Igazából, tanulási folyamat nekik ez a bajnokság az U17-es és az U20-as mezőny mellett. Jól nézett ki a második félidő. Öt a négyünk is összejött. Úgyhogy elégedett vagyok az egy ponttal. 

Következik, 11. forduló, 2023. március 7. (kedd), 20.20:

Újpest FC-Talent 2019 SE

Budapest, Vasas Sportcsarnok.