2024.07.27.

Vélemények nyolcadik Szuperkupánkról

Az első három helyezett csapat illetékese osztotta meg gondolatait rendezvényünkről. 

Mint arról korábban már beszámoltunk, múlt vasárnap a Silver Tüzép-Karancslapujtő sikerével ért véget a salgótarjáni Városi Sportcsarnokban tető alá hozott VIII. Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupa. Ezüstérmesként zárt a Rehm Hungária Kft. együttese, míg a dobogó legalsó fokán az Unicum FC Mohora fejezte be a küzdelmeket. A visszajelzések alapján izgalmas csatákkal színezett, elfogultság nélkül nívósnak nevezhető rendezvényünk kapcsán az első három helyezést megkaparintó csapat illetékese osztotta meg velünk gondolatait. Lássuk a nyilatkozatokat!

Szabó Gábor, a Silver Tüzép-Karancslapujtő edzője: Először is, az egyesületünk nevében szeretném megköszönni azt, hogy meghívást kaptunk erre a tornára! Nagyon boldogok vagyunk. Amikor elkezdtük szervezni, hogy állunk össze erre az egészre, sajnos több játékosunk is jelezte, utazóban lesz ide-oda. Voltak sérültjeink vagy például olyan is, aki onnan jött vissza, mint Bonivárt. Nem is tudtunk úgy összeállni. Ismét bejött azonban, amit az egész szezonban hangsúlyoztam, ennek a csapatnak az erőssége, ez a fajta közösségi szellem, ez a mentális erő. Ami ebben a klubban és a srácokban benne van, az fenomenális! Itt is lehetett látni. Amikor elindultunk, döcögősen kezdtünk, de annyira hiszünk egymásban, ebben az egészben, illetve a labdarúgásba befektetett munkában, hogy az tényleg adja! Nagyon színvonalas volt a torna. Mint azt többször is kihangsúlyozták, az egyik legerősebb mezőny volt a Szuperkupák történelmében, és mi ezt meg tudtuk nyerni. Le a kalappal a játékosok előtt! Szerintem az összes többi résztvevő is tette a dolgát, nagyon jó csapatok voltak. Nekünk ez így kimondottan még nagyobb pozitívum, nagyon büszke vagyok a fiúkra! Nagyon szépen köszönünk mindent, ezt a színvonalas tornát! Az egyesület részéről pedig azt, amit egész évben kaptunk. Nagyon nagy a boldogság! 

Virsinger Balázs, a Rehm Hungária Kft. játékos-csapatvezetője:Először is, szeretném megköszönni a csapat nevében a meghívást erre a rangos tornára! A selejtezőn elért sikereinknek köszönhetően bejutottunk a Szuperkupa döntőjébe, ami minden játékosunk számára felejthetetlen élmény volt. Szeretném külön kiemelni a profi és összeszedett szervezést, amely nélkül nem alakulhatott volna ki ez a jó hangulatú sportesemény. A csoportunkból sikerült győztesként továbbjutni, majd a rájátszás mérkőzések következtek, ahol úgyszintén kiválóan teljesített a csapatunk. A döntőben a karancslapujtőieknek éppen csak sikerült felülmúlniuk minket, szoros küzdelemben. Gratulálunk nekik a tornagyőzelemhez! Köszönjük a lehetőséget, és reméljük, hogy jövőbeni eseményeken is részt vehetünk, ahol további izgalmas kihívások és emlékezetes pillanatok várnak ránk!

Baranyi Tibor, az Unicum FC Mohora edzője: Először is, nagyon meg szeretnénk köszönni az egyesület nevében a Nógrádifutballnak a meghívást, és a nagyon szívélyes vendéglátást! Nagyon jólesett, hogy így törődnek velünk is! A tornáról az a véleményünk, lehet, az eddigi nyolc év alatt a legerősebbnek sikerült. Nagyon jó csapatokkal találkozhattunk. Voltak igazi kispályás specialisták. Nagyon jó játékosokat vonultattak fel az együttesek. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, mivel egy vereséggel zártuk ezt a szép napot! Ez a harmadik helyhez volt elég. Nagyon örülünk és boldogunk vagyok a bronzérem miatt! Remek helyszín volt, remek mérkőzésekkel, remek csapatokkal. Itt szeretném megköszönni az alkalmat, hogy gratuláljunk a ‘Lapujtőnek az idei évhez, mind kispályán, mind nagypályán!