2024.07.27.

Szép győzelemmel kezdte a tavaszi szezont a Szécsény

Pont nélkül maradt a Pásztó.

Szombaton Balassagyarmaton fogadta a Szécsényt a Pásztó vármegyénk első osztályának tizenhatodik fordulókában. Nagy elánnal kezdte a meccset Csalós Csaba együttese, a nyitónegyedórában pedig meg is lett a vezetés. Az összecsapás kétharmada után tovább nőtt a különbség, éppen a játékos-edzőnek köszönhetően. A fordulást követően Bocsi szépített, a hajrához érve viszont Bene visszaállította a korábbi különbséget. Az utolsó percekben a meccs legjobbja, Alapi ért el duplát, majd Ocsovszki alakította ki a végeredményt. Négy kettőre nyertek a szép győzelmet elkönyvelő szécsényiek.

Megyei I. osztály, 16. forduló:

Pásztó SK-Szécsény VSE 2-4 (0-2)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, 50 néző. Vezette: Ordasi I. P. (Csillik B. L., Szemesi Zs.)

Pásztó SK: Csuka – Szöllősi, Almási, Lipták, Mladoniczki – Dinka (Csépe I., 46.), Kelemen – Czigler (Kurcsik, 77.), Ocsovszki, Békési – Bocsi. Vezetőedző: Forgó Péter.

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Szokács, Molnár, Gombár – Csatlós, Kántor – Király (Bene, 61.), Angyal (Máté G., 87.), Jedlicska (Matyóka, 77.) – Alapi (Szintai, 92.). Játékos-edző: Csatlós Csaba.

Sárga lap: Almási, Békési, ill. Király, Szokács, Kántor, Angyal

Gól: Bocsi (59.), Ocsovszki (88.), ill. Alapi (12., 86.), Csatlós (33.), Bene (77.)

Jók: Bocsi, Czigler, ill. az egész csapat

Forgó Péter: Akaratgyenge játékot mutattunk be, vereségünk megérdemelt. Sajnos azt hisszük, hogyha kitesszük a pályára a cipőt, az majd megnyeri a meccset nekünk. Alázat nélkül nem sok pontot fogunk szerezni…

Csatlós Csaba: Nagyon motiváltan indultunk neki a mérkőzésnek, mert szerettünk volna jó rajtot venni, ami olyan jól sikerült, hogy akár több góllal is meg nyerhettük volna a meccset. Már az első félidőben lezárhattuk volna a találkozót, de egy szabályos gólunkat érvénytelenített a játékvezető, így a második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott, de győzelmünk nem forgott veszélyben, és egy remek kontra után megszereztük a harmadik gólunkat, ami eldöntötte a mérkőzést. Sokat dolgoztunk a felkészülésünk alatt, ami ezen a meccsen szemmel látható volt, azt gondolom, és mind erőnlétben, mind játékban remek teljesítményt nyújtottunk! Itt szeretném megköszönni a mérkőzést Forgó Peti barátomnak, amit a helyszínen nem tudtam megtenni, mert a lefújás után távozott a pályáról! Azért furcsa ez, mert az őszi három egyes győzelmük után elsőként mentem gratulálni neki és csapatának! További sok sikert kívánok a pásztói csapatnak a folytatásban!

A bajnokság aktuális állása: