2024.07.27.

Heves vármegyei első osztályú csapatnál nyert az SBTC

Győzelemmel folytatta felkészülését Sebestyén Szilárd együttese.

Szombaton negyedik téli előkészületi fellépésén vett részt az SBTC. A Heves vármegyei első osztály második helyén telelő, NB III-as álmokat dédelgető Füzesabony otthonában léptek pályára a fekete-fehérek. A szünetre a korábban tizenegyesből betaláló hazaiak mehettek előnyben, a fordulás után viszont képesek voltak fordítani a vendégek, akik végül egy büntető által tudtak kettő egyes győzelmet aratni.

Felkészülési mérkőzés:

Füzesabonyi SC-Erőss út-Salgótarjáni BTC 1-2 (1-0)

Füzesabony, Sporttelep, műfüves pálya.

Salgótarjáni BTC: Kanyó – Bakos, Sulyok, Csuka, Orosházi – Boros, Filkor, Horváth M., Nagy X. – Katona, Csifó. Cserék: Csáki, Leandro, Palkovics, Jakab. Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Gól: Pataki, ill. Filkor, Horváth M.

Sebestyén Szilárd: Az első tizenöt percben kicsit tompábbak és figyelmetlenek voltunk. Ekkor kaptunk egy véleményes büntetőt. Ezután felvettük a megfelelő ritmust, átvettük a játék irányítását és kidolgoztunk több hatalmas helyzetet. A második félidőben nagy nyomást helyeztünk a hazai csapatra és sikerült a magunk javára fordítani a meccset. Köszönjük a Füzesabonynak, hogy fogadtak és nem maradt el az edzőmérkőzés!