2024.06.24.

Könnyed győzelemmel lépett az élre az SBTC

Sima vereséget szenvedett a Héhalom.

Szombaton Egyházasdengelegen fogadta az SBTC-t a Héhalom vármegyénk első osztályának tizenhetedik körében. Semmit sem bíztak a véletlenre a már a második percben betaláló salgótarjániak, akik hamarosan egy büntetővel megduplázták lépésfórjukat. Az összecsapás harmadánál tovább nőtt a különbség, majd ugyan Lakatos révén érkezett a szépítés, a szünet előtt Filkor és Csifó is dupláig jutott a fekete-fehérek részéről. A folytatásban csordogált a meccs, Nagy Xavér triplázott. Bár ezen mozzanat után még jócskán volt hátra idő, az eredmény már nem módosult. Könnyed, hét egyes győzelmet elérve lépett az élre a Stécé.

Megyei I. osztály, 17. forduló:

Héhalom SE-Salgótarjáni BTC 1-7 (1-6)

Egyházasdengeleg, 100 néző. Vezette: Kalmár P. (Sáfrány Sz. T., Menczel J.)

Héhalom SE: Beregi (Fehér, 75.) – Berki (Gyuriska, 60.) Nagy Sz., Nagy Á., Erdei – Sróth (Hajdú A., 46.), Tőzsér, Baranyi R., Hajdú J. – Berkes (Baranyi G., 74.), Lakatos L. (Farkas R., 72.). Edzők: Rozmaring Péter, Farkas Ferenc.

Salgótarján BTC: Sz. Varga – Bakos, Leandro, Sulyok (Csatlós, 46.), Orosházi – Kecskés (Toldi, 60.), Filkor, Horváth M., Nagy X. (Zsákai, 60.) – Csifó, Tarlósi P. (Klajban, 46.). Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Sárga lap: Berki G., Baranyi R., ill. Filkor

Gól: Lakatos L. (34.), ill. Nagy X. (2., 29., 54.), Filkor (4., 42.), Csifó (37., 45.)

Jók: Nagy Á., Beregi, Hajdú J., Nagy Sz., Lakatos L., ill. Orosházi, Nagy X., Csifó

Rozmaring Péter: – Először is, gratulálok a Salgótarján csapatának! Kiütközött a különbség a két csapat között. Fiatal, ügyes társasággal játszottunk. Erre föl is készültünk, de sajnos az első öt percben kaptunk egy elkerülhető gólt, ami megpecsételte a sorsunkat. Viszont azt is hozzá kell tennem, hogy a télen úgy jöttem ide Héhalomba, építsünk egy jó közösséget, egy jó csapatot. Úgy gondolom, ezen az úton elindultunk, mert igazoltunk két-három nagyon jó labdarúgót. Melléjük jöttek a helyi fiatalok. Járunk edzésre. Tehát elindult valami Héhalomban. Lehet, hogy furcsa ilyet mondani a mai mérkőzésen, de a második félidőben fegyelmezettek voltunk, már odafigyeltünk, és visszajöttek azok a dolgok, amiket kértem az öltözőben. Erőben is többek vagyunk, úgyhogy én nagyon bizakodó vagyok a csúnya vereség ellenére is! Úgy vélem, hogy haladunk és a jövő még előttünk áll. Még egyszer gratulálok és sok sikert kívánok az ellenfélnek!

Sebestyén Szilárd: Egy folyamatos játékra alkalmatlan pályán, szimpatikus ellenféllel szemben, már az első félidő elején eldöntöttük a mérkőzést. A második félidőben arra törekedtünk, hogy minden játékosunk sérülésmentesen zárja a találkozót!

A bajnokság aktuális állása: