2024.07.27.

Pontot csent Karancsságról a Kazár

Nem tudta igazolni a papírformát a Feláldozhatók.

Múlt vasárnap a Kazárt fogadta a Feláldozhatók a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának tizenhatodik körében. Remekül indították a párbajt a vendégek, Dobos révén nyolc perc alatt előnybe kerültek. Felocsúdás után fokozatosan ébredeztek az egyértelmű esélyesnek számító házigazdák, akik az összecsapás harmadának leteltét követően Medgyesi révén egalizáltak. Nem kellett soka várni és fordítottak a karancsságiak. A második etap elején gyorsan egyenlítettek a látogatók, majd mentek tovább hasonló odaadással és a duplázó Radics jóvoltából megint lépésfórhoz jutottak. Mindent megtettek az újabb válasz érdekében a hazaiak, majd nagy nehezen sikerült nekik. Gergely tudott ismét eredményes lenni, egyúttal kialakítva a három hármas végeredményt.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 16. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Kazár KSE 3-3 (2-1)

Vezette: Gyetvai B. (Homoki G.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki D. – Gergely K., Csonka Attila, Lakatos (Berta, 84.), Botos R. – Csonka R., Csonka D., Makó J., Makó D. (Berki K., 58.) – Könnyű, Medgyesi. Játékos-edző: Kardos Attila.

Kazár KSE: Racs – Gecse (Harmat, 88.), Oláh K., Dobos, Szakos – Bűn, Baranyi L., Kovács V. (Dancsok, 30.), Medve – Versics (Csíkos, 73.), Radics. Játékos-edző: Racs Zsolt.

Sárga lap: Csonka R., ill. Dobos, Oláh K., Racs

Gól: Medgyesi (33.), Gergely K. (40., 85.), ill. Dobos (8.), Radics (49., 63.)

Jók: Gergely K., ill. az egész csapat

Kardos Attila: – Azt kaptam a mérkőzéstől, amit vártam. Előzetesen minden jel arra predesztinált minket, hogy kötelező a három pont. Bár közhely, de a kötelező mindig a legnehezebb. A kazári csapat nekünk a mumusunk, négy pontot tőlünk szereztek a tízből. Az első félidőben még elégedett voltam, hiszen megfordítottuk a meccset széllel szemben játszva. A második félidőben teljes káosz, az utolsó öt percben akartunk focizni, mindennel foglalkoztunk, csak a játékkal nem. Mondhatnám, a játékvezető sem kedvezett nekünk a döntéseivel, de ezek mind csak kifogások lennének. Teljesen megérdemelten vitték el az egy pontot a vendégek. De azért nem dőlünk a kardunkba, ez is szép teljesítmény, amit tavasszal nyújt a csapat, most jön egy hosszabb pihenő, ami át fogja rendezni a tabellát, ugyanis két szabadnap lesz egymás után. Reméljük, jó hatással lesz a szünet a csapatra és ugyanolyan elánnal megyünk tovább.

Racs Zsolt: Megérdemelten hoztunk el egy pontot Karancsságról. Csak azt sajnálom, hogy nem sikerült mindhármat, rászolgáltunk volna. Egy nagyon szép átlövésből sikerült megszereznünk a vezetést az első félidőben, majd szép lassan észbe kaptak a hazaiak és meg is fordították a meccset a javukra. A második félidő elején egy szép akciót követően egyenlítettünk, majd egy jogos tizenegyessel újra nálunk volt az előny. Sajnos nem bírtuk kihúzni, így a vége felé egyenlíteni tudott a hazai csapat. Meg voltam elégedve a csapatommal, mindenki odatette magát, le a kalappal valamennyiünk előtt, a megbeszéltek szerint teljesítettünk! Gratulálok a fiúknak! Sok sikert az ellenfélnek, szurkolok nekik, hogy érjék el céljaikat! 

A bajnokság aktuális állása: