2024.07.27.

Könnyed győzelmet ért el a Rétság

Sima vereséggel zárult a Felsőpetény első nyári edzőmeccse.

Múlt vasárnap felkészülési meccsen fogadta a Felsőpetény a Rétságot. Gólokban nem szűkölködött a vármegyei harmadosztályú társulatok hangolása. Végül sima, tíz kettes sikerre tettek szert a termelékeny teljesítménnyel előrukkoló látogatók.

Felkészülési mérkőzés:

Felsőpetény SE-Rétság FC 2-10

Felsőpetény SE: Kis G. – Mátyás K., Kupecz, Belovai, Tóth Z. – Hegedűs, Sógor, Burai, Busai – Garai G., Garai M. Csereként léptek pályára: Benyusovics, Barnoki, Varga, Fekete, Csillag, Piszár. Edző: Laczkovszki Zsolt.

Rétság FC: Barna – Durján, Monostori, Benkocs B., Homolya E. – Szklenár, Mák, Ragács, Körmöci – Homolya A., Benkocs K. Csereként léptek pályára: Hekli, Pataki, Zsíros, Havay B. Edző: Havay Zoltán.

Gól: Garai G., Burai, ill. Benkocs K. (4), Pataki (2), Homolya A. (2), Szklenár, Mák

Laczkovszki Zsolt: – Több új játékost próbáltunk ki ezen a meccsen, az eredmény azért is lett ennyi részben. Pluszban a sok kimaradt helyzetünk végett. Összességében jó edzőmeccset játszottunk.

Havay Zoltán: – Jó hangulatban utaztunk el Felsőpeténybe az első edzőmérkőzésünkre. Voltak hiányzóink, nem volt teljes a keret. Több variációt is kipróbáltunk a pozíciók terén, több kevesebb sikerrel. Az első negyedórában nem igazán találtuk a helyünket, meg is szerezte a vezetés a hazai gárda. Frissítéskor, valamint, amikor észbe kaptunk, hogy futballozni vagyunk, sikerült kiegyenlítenünk, majd utána vezetés szereznünk és növelni góljaink számát. Voltak pontatlan passzok, elkapkodott lehetőségek, de összességében jól játszottunk. Köszönjük a lehetőséget Felsőpetény csapatának és további sok sikert kívánunk nekik!