2024.07.27.

Ez történt a pénteki vármegyei egyes érdekeltégű edzőmeccseken

Győzött az Érsekvadkert, vereséget szenvedett a Bánk-Dalnoki Akadémia.

Két vármegyei első osztályú csapat is pénteken játszotta le aktuális edzőmérkőzését. Az Érsekvadkert a budapesti élvonalban szereplő TF együttesével csapott össze a fővárosban, míg a Bánk-Dalnoki Akadémia a Pest vármegyei első osztályba frissen feljutó CSO-KI Sport otthonába látogatott. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

TF SE-Érsekvadkert SE 1-2 (1-1)

Budapest, Vasas Pasarét Sportcentrum.

Érsekvadkert SE: Flamich – Mezei, Girán, Vasilijevic, Márkus – Hamar, Tóth Sz., Kispéter, Szkraka – Orovecz, Kiss G. Csereként léptek pályára: Nádasdi, Csölle, Balga. Vezetőedző: Nyikos József.

Gól: Kispéter, Orovecz

Nyikos József: Egy olyan csapattal találkoztunk, amely nyáron megerősödött és tele volt tűzdelve NB I-es palántákkal. Jól kezdtünk, pont olyan szituációból rúgtuk a gólt, amit azért gyakorlunk, de azért látszik, hogy mindennap edzés és terhelés van. Most kijött a lábakban, hogy lassabban gondolkodtunk és csináltuk a mozdulatokat, de azért próbálta mindenki „megerőszakolni” magát. Ezt az időszakot éljük. Próbálunk összeszokni, aztán a rajtra szerintem rendben lesz a brigád.

CSO-Ki Sport-Bánk-Dalnoki Akadémia 3-1 (1-1)

Bánk-Dalnoki Akadémia: Szabó – Török, Frey, Sándor M., Nemes-Kiss – Kovács, Kozma – Kiss K., Fellegi, Haffner – Járvás. Fogarasi, Szendrődi, Farkas, Gyebnár, Rieger, Királyházi, Bodnár, Bravo. Vezetőedző: Tábori Ákos.

Gól: Kiss K.

Tábori Ákos: Nem vagyok elégedett a látottakkal. Rengeteg hibát követett el a csapat ismét. A mérkőzés nagy részében rossz felfogásban, lassan, körülményesen játszottunk. Egyénileg ismét voltak jó teljesítmények. Gratulálok a Csomádnak, sok sikert nekik a bajnokságban!