2024.07.27.

Nemes gesztussal zárult le jótékonysági árverésünk

A licit útján a magyar válogatott mezét megszerző Czene Tamás a 200 000 Ft mellett a nemzeti tizenegy játékosai által dedikált mezt is átadta Tőzsér Zsoltnak.

Pár héttel ezelőtt beszámoltunk róla, hogy egy kezdeményezéssel vette fel velünk a kapcsolatot weboldalunk együttműködő partnere, dr. Katona Balázs ügyvéd. A Nógrád vármegyei származású sportember egy licitet hívott életre, ahol a befolyt összeg végül a sokak által ismert családi tragédia miatt Tőzsér Zsoltot “Bacsot” és kislányát illette meg. A jótékonysági árverésen egy, a Magyarország-Olaszország Nemzetek Ligája-selejtező mérkőzésen, a honi válogatottunk akkori kerettagjai által Vécsei Bálint közreműködésével aláírt mezre licitálhattak az érdeklődők honlapunk hivatalos Facebook-oldalán.

Időközben megtörtént az „átadás-átvétel”, amit a mezt 200 000 Ft-ért megszerző Czene Tamás egy rendkívül nemes gesztussal zárt le, ugyanis úgy döntött, az említett összegen túl, a szóban forgó szereléssel is megajándékozza Tőzsér Zsoltot. Továbbra is fontos információ, akik segíteni szeretnék a hajdani labdarúgót és kislányát, a 10700220-33803506-57100003-os számlaszámon (név: Kadlót Flóriánné) megtehetik.