2024.07.27.

Nagy átalakulás a Feláldozhatóknál

A klub elnöke foglalta össze gondolatait.

A közelmúltban nagy átalakulás jellemezte a karancssági Feláldozhatók együttesét. A változások kapcsán az egyesület elnöke, Oláh Norbert foglalta össze számunkra gondolatait.

Oláh Norbert, elnök: – A Feláldozhatók csapata óriási átalakuláson ment keresztül. Kardos Attila (gyermekkori barátom) lemondott az edzői pozícióról és játékosként sem szeretné folytatni a továbbiakban a tevékenykedéseit.

Ezért is, illetve egykét felröppenő távozó játékos miatt is, rendkívüli beszélgetésre invitáltuk a keretet, hogy beszéljük meg a folytatást vagy éppen a befejezését a csapatunknak.

Ezen a beszélgetésen senki sem jelezte, hogy távozna a csapattól, ezért neveztem és a folytatás mellett döntöttünk.

Egy-két hét eltelte után, hatan igazoltak el a kezdő 11-ből, ami ismételten megnehezítette a dolgunkat, ráadásul két kezdőjátékosunk, súlyos lábsérülést szenvedett. Igazoltunk régi-új játékosokat, és újragombolva a dzsekit, futunk neki a bajnokságnak.

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a csapat nevében és magam nevében is Kardos Attila eddigi áldozatos munkáját, és remélem, hogy minél több meccsen fog minket buzdítani, hiszen ő a

KASE ÉS A FELÁLDOZHATÓK ÖRÖKÖS TISZTELETBELI TAGJA MARAD. KÖSZÖNÜNK MINDENT, ATI! HAJRÁ, FELÁLDOZHATÓK, HAJRÁ, KASE!