2024.07.27.

Újra elbánt a Bátonyterenyével a Mátraterenye

Rövid időn belül másodszor hagyta helyben bajnoki ellenfelét az ezúttal is sima sikert elérő gárda.

Szombaton ismét Recsken vívott gyakorló meccset a Nógrád vármegyei első osztály két résztvevője, a Mátraterenye a Bátonyterenyével találkozott. Az edzőjét nélkülöző MTSE egy félidő alatt eldöntötte az érdemi kérdéseket, végül pedig sima, hat nullás sikert aratott az ezúttal Oláh Teofil által irányított társulat.

Felkészülési mérkőzés:

Mátraterenye SE-Bátonyterenyei TC 6-0 (3-0)

Recsk, műfüves pálya.

Mátraterenye SE: Krizsanyik (Harmat) – Ajtai (Oláh T.), Lakatos, Földi, Kerényi (Oroszi) – Miklós M. (Babka), Percze (Kotroczó) – Stark (Znamecz), Bata, Domán – Kovács E. (Rácz M.). Megbízott játékos-edző: Oláh Teofil.

Bátonyterenyei TC: Zsignár (Kis B.) – Nagy Noel (Berki K.), Kiss B., Ivánfy, Nagy Norbert – Szekula, Berki Sz., Bakos K., Oláh M. – Bakos T., Bellér. Játékos-edző: Berki Krisztián.

Gól: Kovács E. (2), Bata, Znamecz, Domán, Oroszi

Oláh Teofil: – Végre teljes létszámmal tudtunk összejönni erre a mérkőzésre, mindenki tette a dolgát, voltak biztató jelek, és helyenként jól is játszottunk, ami külön öröm számunkra, de tudjuk, ez csak egy felkészülési meccs volt. A Bátonyterenyének köszönjük a találkozót!

Berki Krisztián: A múlt héthez képest eggyel jobban néztünk ki, de még mindig nagyon kevesen vagyunk! Sok a ki nem kényszerített hiba, amiből kapjuk is a gólokat, de írjuk rá a terhelésre! Két hetünk van rendezni a sorokat, remélem, sikerül! Köszönöm az MTSE csapatának és „Bujtinak” a felkészülési mérkőzéseket, sok sikert a bajnokságban, és köszönöm Smelkó Karcsinak is a játékvezetést!