2024.07.27.

Igazolta a papírformát a Mohora

Nem tudott meglepetést elérni a Szécsény.

Szombaton Szécsényben tette tiszteletét a Mohora a vármegyei élvonal huszonnyolcadik fordulójában. Úgy kezdtek a vendégek, ahogy egy egyértelmű esélyesnek illik, hét perc alatt meglett a vezetés. Ezt követően egy darabig nem változott az állás, a szünethez közeledve viszont még három alkalommal bevették a kaput a látogatók. Előbb Széles Gábor növelte az előnyt, majd Szita még kétszer volt eredményes, így tripláig jutott. Hamar eldőltek az érdemi kérdések. A második etapban tovább nőhetett volna a különbség, de végül ez nem történt meg, a hajrában pedig játékos-edzőjük révén faragtak hátrányukból a házigazdák. Négy egyes győzelmet aratva igazolták a papírformát a mohoraiak.

Megyei I. osztály, 28. forduló:

Szécsény VSE-Unicum FC Mohora 1-4 (0-4)

Szécsény, 70 néző. Vezette: Boda V. (Pál A.)

Szécsény VSE: Csampa – Komár (Máté G., 64.), Szokács, Máté D., Gombár – Molnár Gy. – Jedlicska (Mohácsi, 64.), Kántor (Alapi, 64.), Csatlós, Angyal – Szmolnik (Bene, 77.). Játékos-edző: Csatlós Csaba.

Unicum FC Mohora: Földi – Lavkó (Rados, 56.), Telek, Rácz D., Molnár K. – Pistyúr, Káposzta, Bartal (Dallos, 64.), Mátyás Zs. – Széles G. (Strihó, 70.), Szita. Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Sárga lap: Komár, Máté D., Mohácsi

Gól: Csatlós (86.), ill. Szita (7., 35., 45.), Széles G. (32.)

Jók: Gombár, Angyal, Máté D., Csatlós, Molnár Gy.,, ill. Szita (a mezőny legjobbja), az egész csapat

Csatlós Csaba: – Az első félidőben az utóbbi hetek játékát hoztuk, a szokásos védekezésbeli hibákkal. A másodikban viszont már jobban futballoztunk, és azt sikerült is megnyernünk egy nullra, de sajnos egy félidei jobb teljesítményért még nem osztanak pontokat! Tanulnunk kell a hibáinkból, mert csak úgy fogunk tudni kimászni a gödörből! Minden csapat életében vannak nehezebb időszakok, most mi ezeket éljük, de azt gondolom, egy igazi csapat a nehéz helyzetekben is csapat kell, hogy legyen! Bízok a srácokban, hogy át tudják érezni a helyzetünket és a következő mérkőzésünkön tudunk javítani! Jó csapattól kaptunk ki, melynek gratulálok és sok sikert kívánok a hátralevő meccseikhez! 

Baranyi Tibor: – Végre elkaptuk a fonalat, és tényleg helyzetek sokaságából, négyet sikerült berúgnunk az első félidőben, amivel úgy gondolom, el is döntöttük a mérkőzés kimenetelét. Nagyon ránk fért már ez a stabil, magabiztos győzelem, mert azért eddig a helyzetek nagy részét kihagytuk, amit most azt mondom, fele-fele arányban értékesítettünk. Szerintem megérdemelt vendégsiker született. Kiemelném a két játékvezető tevékenységét. Úgy vélem, maximálisan oldották meg a feladatukat. Ide is-oda is voltak apró tévedések, de ketten voltak, örülünk annak is, hogy így le tudták hozni a meccset. Gratulálok a csapatomnak és további sok sikert kívánok a Szécsénynek!

A bajnokság aktuális állása: