2024.07.27.

Igazolta az osztálykülönbséget a Mohora

Az egy vonallal lejjebb éllovas Szügyöt győzte le edzőmeccsen Baranyi Tibor csapata.

Múlt szombaton vármegyénk két osztályának listavezetője találkozó gyakorló mérkőzésen, a Mohora az egy vonallal lejjebbi Szüggyel futott össze Balassagyarmaton. Bár becsülettel harcoltak és mindent beleadtak a szügyiek, a másik oldal végül igazolta a papírformát és hat egyes sikert aratott Baranyi Tibor legénysége.

Felkészülési mérkőzés:

Unicum FC Mohora-Szügy SE 6-1 (3-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Unicum FC Mohora: Földi – Pécsi, Rácz D., Széles B., Rados – Hatala, Strihó, Bartal, Mátyás Zs. – Klinger, Szita. Cserék: Deme, Káposzta, Benécs, Széles G. Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Szügy SE: Tresó – Koplányi, Ordasi, Ágner, Gaál – Tátrai, Szilveszter B., Mindszenty, Brezovszki – Hugyecz, Kakuja. Cserék: Mohácsi, Reznyik. Játékos-edző: Koplányi Örs.

Gól: Szita (5), Széles B., ill. Szilveszter B.

Baranyi Tibor: – Nagyon szépen köszönjük a szügyieknek, hogy elfogadták a felkérésünket és segítették a felkészülésünket! Kezdünk alakulni. Úgy érzem, hogy mire a bajnokság elindul, addigra azért nagyjából össze fog állni az az ütőképes csapat, amit én szeretnék. Igazából, most már a támadások befejezésénél is elég élesek vagyunk. A védelmünk pedig úgy néz ki, kezd összeállni. Le a kalappal a fiúk előtt! 

Koplányi Örs: Elsőre nem is volt olyan rossz, sőt nagyon is jól játszottunk, főleg az első félidőben. Pedig teljesen új hátvédsort kellett összerakni. A fiatalok a középpályán nagyszerű teljesítményt nyújtottak. Sikerült is megszerezni a vezetést, de az utolsó öt percben elég volt két hiba és a megye egy éllovasa ezt azonnal meg is büntette. A második félidőben felállást váltottunk, hogy jobban tudjunk támadást felépíteni. Ezzel több nagy ziccert is kialakítottunk, amit a vendégkapus nagy bravúrral hárított, de a védelem így jobban kinyílt támadáshoz és a középpályán elveszített labdákból ismét könyörtelenül megbüntetett bennünket a megye egyes ellenfél. Jó terhelés volt elsőre, ki fogjuk javítani a hibákat és szerintem akkor parádés lesz a kezdésre! Köszönjük Gál Tibornak a vendéglátást és Baranyi Tibornak a meghívást!