2024.09.20.

Otthon javított a Nagylóc

Két nyeretlen bajnoki után a Nógrádsipeket fektették két vállra a házigazdák.

Múlt szombaton a Nógrádsipeket fogadta a Nagylóc a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának huszonötödik fordulójában. Tíz perc elteltével vezetést tudtak szerezni a hazaiak, ezt követően viszont próbálkoztak a látogatók is, mindhiába. A második etap elején tovább nőtt a különbség. Még ekkor sem adták föl a vendégek, szépítettek is a hajrában, de hamarosan végleg lehűtötték az ellenfél kedélyeit a házigazdák, Sámuel duplája mindent eldöntött. Három egyre nyertek a két nyeretlen fellépés után újra örvendő nagylóciak.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 25. forduló:

Nagylóc SE-Nógrádsipek SE 3-1 (1-0)

Vezette: Bangó R. (Varga P. B., Gyetvai B.)

Nagylóc SE: Oláh M. – Rácz N., Baranyi S., Oláh B., id. Csík Cs. – Oláh R. (Jurecska, 78.), Csík Cs., Rácz I., Csík R. – Csík D., Sámuel. Megbízott játékos-edző: Oláh Roland.

Nógrádsipek SE: id. Kelecsényi – Végh Á., Farkas, Percze, Csizek – ifj.Kelecsényi, Árva, Csernák – Veréb (Varga F., 61.), Kovács B., Boros (Végh F., 61.). Játékos-edző: id. Kelecsényi Gábor.

Sárga lap: ifj. Csík Cs., ill. Varga F.

Gól: Sámuel G. (10., 88.), Csík D. (55.), ill. Árva (84.)

Jók: az egész csapat, ill. Árva, Kovács B., Percze

Oláh Roland: – Köszönjük szépen a fiúk remek játékát! Most szervezetten fociztunk. Meg is lett ennek az eredménye. Fontos három pontot gyűjtöttünk be. Ki szeretném emelni Bangó Rómeó játékvezetését. Nem megye hármas szinten ténykedett! Ő simán megye egyes, NB III-as bíró. Ezt nyíltan állítom! Bárcsak mindenki így tudna meccset vezetni, mint ő. Ezért szeretjük, mikor ő jön nekünk, mert lehet futballozni, nincsenek szétfújva a mérkőzések, nincsen a pályán feszültség. További sok sikert kívánunk bírói karrierjéhez! Várjuk a következő fordulót. Készülünk a Cered ellen. További sok sikert kívánunk a Nógrádsipeknek és köszönjük nekik a sportszerű játékot, bárcsak minden ellenfél ilyen korrekt lenne, mint ők!

Kelecsényi Gábor: – Sportszerű mérkőzésen, kevés lehetőség alakult ki a kapuk előtt, de ami adódott, azt a hazaiak mind kihasználták, mi nem. Érdekességképp, mindkét csapatban játszott apa és fia. További sok sikert kívánok a nagylóci csapatnak és vezetőinek!

A bajnokság aktuális állása: