2024.05.03.

Egy félidő alatt döntött a Silver Tüzép-Karancslapujtő

A szünet után a tisztes helytállásra futotta a Héhalom erejéből.

Vasárnap a Héhalmot fogadta a Silver Tüzép-Karancslapujtő a vármegyei élvonal huszadik fordulójában. Bár bátran kezdtek a vendégek, csak lehetőségekig jutottak, majd fokozatosan kézbe vette a gyeplőt az egyértelmű favoritnak számító másik oldal. Az első félidő derekához érve Pál Gergő szerzett vezetést övéinek. Fél óra elteltével Szeles révén nőtt a különbség, majd Novák értékesített egy büntetőt. Még a szünet előtt Katona is betalált. A második felvonásra visszavettek a házigazdák, míg a látogatók összekapták magukat. A csordogáló mérkőzésen szépítettek a héhalmiak, aztán Tóth Olivér válaszolt. A hajrában az újabb tizenegyest bevágó Baranyi alakította ki a végeredményt. Öt kettőre nyertek a papírformát igazoló ‘lapujtőiek.

Megyei I. osztály, 20. forduló:

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE-Héhalom SE 5-2 (4-0)

Karancslapujtő, 100 néző. Vezette: Nyerges K. (Zsélyi Cs., Horváth S.)

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Vida (Asztalos, 46.) – Tóth O., Sulcz, Zsély B., Zsély D. (Pingiczer, 84.) – Romhányi (Oláh D., 73.), Rátóti – Pál G., Novák (Kovács B., 55.), Szeles – Katona. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Héhalom SE: Fehér – Kolarovszki, Gyuriska, Sróth (Baranyi G., 82.), Tőzsér – Lakatos L., Karmacsi, Baranyi R., Hajdú J. – Hajdú A. (Lakatos V., 71.), Berkes. Edzők: Rozmaring Péter, Farkas Ferenc.

Sárga lap: Zsély D., ill. Karmacsi, Gyuriska, Lakatos V.

Gól: Pál G. (19.), Szeles (30.), Novák (34.), Katona (39.), Tóth O. (81.), ill. Baranyi R. (79., 86.)

Jók: Novák, Sulcz, Zsély B., Szeles, Tóth O., ill. Hajdú J., Baranyi R., Lakatos L., Berkes, Gyuriska

Romhányi Tamás: – Az első félidőben parádés teljesítményt nyújtottunk. Ezt annak ellenére mondom, hogy a vendégeknek volt két nagy lehetősége az első öt percben. Utána viszont átvettük az irányítást és a kapujuk elé szegeztük a héhalmiakat. Kidolgoztunk rengeteg helyzetet és rúgtunk négy szép gólt. A második félidő sajnos gyatrára sikerült. A nagy előny tudatában visszavett a csapat és már nem is tudtunk ritmust váltani. Összehoztunk két tizenegyest is. Az eredménnyel és az első félidővel elégedettek vagyunk. Dolgozunk tovább. A héhalmiaknak további sok sikert kívánok!

Rozmaring Péter:  Egy nagyon jól felkészített, jó képességű csapat ellen játszottunk. Az első félidőben az egyéni hibák sajnos kiütköztek és az ellenfél tetemes előnyre tett szert. Teljesen jogosan. A második félidőben kicsit összekaptuk magunkat és azt részsikerként kettő egyre megnyertük. Az a baj, hogy időnként az akarattal is volt problémánk. A második félidőben nem, de összességében a mérkőzésen igen. Nagyon rossz a sorsolásunk. Most már játszottunk az első négy helyezettel. Úgy érzem, hogy a Karancslapujtő toronymagasan a legjobb játékosállománnyal rendelkező csapat. Gratulálok nekik és sok sikert a bajnokságban!

A bajnokság aktuális állása: