2024.07.27.

Nem hibázott a Silver Tüzép-Karancslapujtő

Csak megnehezíteni tudta a favorit dolgát a Bánk-Dalnoki Akadémia II.

Szombaton Tereskén fogadta a Karancslapujtőt a Bánk-Dalnoki Akadémia tartalék alakulata. A vármegyei első osztály tizenhetedik körében lejátszott meccsen egy darabig tartották magukat a házigazdák, aztán az első félidő derekán Novák találata miatt hátrányba kerültek. Nem sokáig maradt ez az állás, mert hamarosan Barát egalizált. Még a szünetet megelőzően Márkus öngólja segítette újabb vezetéshez a ‘lapujtőieket. Bár nem adta föl a pályaválasztó társulat, a mérkőzés kétharmadánál Híves is beköszönt, egyúttal érezhetően eldöntve a fontosabb kérdéseket. Volt még hátra ugyan több mint fél óra, de már nem változott az eredmény. Három egyes sikert elkönyvelve igazolta a papírformát Romhányi Tamás brigádja.

Megyei I. osztály, 17. forduló:

Bánk-Dalnoki Akadémia II-Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE 1-3 (1-2)

Tereske, 50 néző, vezette: Ordasi I. P. (Csillik B. L., Pál A.)

Bánk-Dalnoki Akadémia II: Darabont – Fogarasi (Felter, 66.), Márkus, Sándor M., Nagy B. – Barát, Szieber (Turjányi, 70.) – Tadeo (Farkas, 89.), Nguyen, Nemes-Kiss (Bakir, 60.) – Járvás (Bóka, 90.). Vezetőedző: Szász Jenő.

Silver Tüzép-Karancslapujtő: Asztalos – Rátóti, Zsély B., Zsély D. (Oláh D., 83.), Tóth O. – Romhányi (Kovács B., 12.), Híves – Szeles (Botos V., 75.), Novák N., Pál G. (Laczkó, 88.) – Katona. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Sárga lap: Járvás, Márlus, Sándor M., ill. Híves, Zsély D., Tóth O., Novák N.

Piros lap: Nguyen (54., Bánk-Dalnoki Akadémia II.)

Gól: Barát (30.), ill. Novák N. (25.), Márkus (40., öngól), Híves (58.)

Jók: Darabont, Felter, Barát, Sándor M., ill. Híves, Katona, Rátóti, Novák, Pál G., Szeles

Szász Jenő: – Harcos mérkőzés volt, gratulálok a játékosaimnak! Mást nem is szeretnék mondani…

Romhányi Tamás: Irreális körülmények között, mindkét csapat nagyot harcolt. A rúgd előre és fuss játékhoz, amit ez a pálya engedett, mi alkalmazkodtunk jobban. Gratulálok a játékosainknak. A bánkiaknak kitartást kívánok ehhez a pályához és további sikereket a bajnokságban!

A bajnokság aktuális állása: