2024.07.27.

Könnyed sikerrel indította a tavaszi idényt a Silver Tüzép-Karancslapujtő

Sima vereséget szenvedett a Bátonyterenye.

Szombaton Hatvanban fogadta a Bátonyterenyét a Silver Tüzép-Karancslapujtő. A pályaválasztó gárda számított a vármegyei első osztály tizenhatodik körében megrendezett meccs toronymagas esélyesének, ennek szellemében kezdett Romhányi Tamás együttese, pár perc alatt meglett a vezetés. Ezt követően egy darabig állták a sarat a bátonyiak, a szünethez közeledve viszont még háromszor kapituláltak. Előbb Híves, majd Pál vette be a kaput, aztán Katona jutott dupláig. A folytatásban még kétszer köszöntek be a ‘lapujtőiek, Tóth Olivérnek és Szeles köszönhetően. Végül hat nullás sikert elérve igazolta a papírformát a favorit.

Megyei I. osztály, 16. forduló:

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE-Bátonyterenyei TC 6-0 (4-0)

Hatvan, Népkert Sporttelep, 70 néző. Vezette: Varga F. (Zsélyi Cs., Varga P. B.)

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Asztalos – Rátóti (Tóth P., 76.), Zsély B., Sulcz, Tóth O. (Laczkó, 76.) – Romhányi, Híves (Kovács B., 59.) – Szeles, Banka D. (Novák, 12.), Pál G. (Oláh D., 71.) – Katona. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Nagy Norbert, Ivánfy, Almási, Bakos Á. – Bakos T., Bakos K. (Toldi, 63.), Berki K. (Sipkó Bálint, 56.), Berki Sz. (Nagy Noel, 46.) – Sipkó Bence, Oláh M. Játékos-edző: Berki Krisztián.

Sárga lap: Sulcz, Zsély B., ill. Berki Sz., Nagy Norbert

Gól: Katona (6., 45.), Híves (34.), Pál G. (44.), Tóth O. (60.), Szeles (68.)

Jók: Szeles, Híves, Romhányi, Zsély B., Sulcz, ill. Almási, Bakos Á., Ivánfy

Romhányi Tamás: – Az első bajnokin magabiztos győzelmet arattunk. Van egy kis hiányérzetem, mert ha a kapu előtt élesebbek vagyunk, akkor nagyobb arányú is lehetett volna a diadal. Gratulálok a srácoknak, „Sumiéknak” pedig kitartást és sok sikert kívánok!

Berki Krisztián: Kétség nem volt, melyik a jobb csapat! Megpróbáltuk a legjobbat kihozni magunkból, ezen a héten ennyi volt bennünk! Próbálunk egyenesbe jönni, remélhetőleg minél rövidebb időn belül sikerül! Köszönöm a csapatnak a mai játékot, a ‘Lapujtőnek pedig gratulálunk!

A bajnokság aktuális állása: