2024.07.27.

Borsod vármegyei ellenfelet győzött le a Silver Tüzép-Karancslapujtő

Az Ózd-Sajóvölgye volt a Romhányi-csapat utolsó téli edzőpartnere.

Múlt szombaton a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei első osztályban szereplő Ózd-Sajóvölgye ellen játszotta le utolsó téli gyakorló meccsét a Silver Tüzép-Karancslapujtő. Gólból nem volt hiány az edzőmérkőzésen, végül pedig összejött a sikeres főpróba a Nógrád vármegyei társulatnak. Öt háromra győzött Romhányi Tamás brigádja.

Felkészülési mérkőzés:

Ózd-Sajóvölgye SE-Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE 3-5 (1-1)

Putnok, Elek Ákos Sportközpont.

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Asztalos (Vida) – Zsély D. (Rátóti), Sulcz, Híves, Tóth O. – Romhányi, Bonivárt – Pál G., Banka D., Szeles (Oláh D.) – Katona Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Gól: Szeles (2), Katona, Pál G., Banka D.

Romhányi Tamás: A mai felkészülés mérkőzés sok dologra rávilágított. Most is egy lendületes, dinamikus ellenféllel találkoztunk. A csapatvédekezés most nagyon nem tetszett. Nem raktunk bele annyi energiát, mint amennyit ma ez a meccs megkívánt. Ezen mindenképpen javítanunk kell. Támadásban viszont meg volt a kellő lendület és ötletesség. Az öt gól mellett is volt még legalább annyi nagy helyzetünk, ami örömteli. A csapat felkészülésével elégedettek vagyunk. Sokat és jól dolgoztak játékosok. Várjuk már a rajtot.