2024.07.27.

A hétvége embere: Csatlós Csaba

Duplával segítette győzelemhez csapatát a Bátonyterenyét felülmúló Szécsény játékos-edzője.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Megyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2022/2023-as szezon huszonkettedik köre után a Szécsény játékos-edzőjére, Csatlós Csabára voksoltunk, aki duplával vezette győzelemre csapatát a Bátonyterenye ellen három egyre megnyert bajnokin. Most pedig következzen az együttesével ez idáig eredményes tavaszban érdekelt rutinos labdarúgóval készült interjúnk!

– Rendületlenül rúgja a bőrt, ráadásul gólokkal is segíti csapatát. Mi a kulcs ehhez az akarathoz?

– A kulcs, a szívem, ami mindig is vitt előre, és az alázat, amivel sosem volt baj – kezdte Csatlós Csaba. Tizenegy éves koromtól a futball az életem, mindig mindent ennek a csodálatos játéknak szenteltem, és szerencsésnek mondhatom magam, mert a párom mindig támogatott mindenben!

– Hogyan jött a gondolat, hogy csatárként számítson magára?

– Támadóposzton fiatal csatáraim vannak, akiknek még azért többször megremegett a lábuk, ha helyzetbe kerültek, így gondoltam, teszek egy próbát! Amúgy anno Lőrinciben és Pétervásárán is játszottam már ezen a poszton eredményesen, így nem volt idegen ez a poszt számomra.

– Összességében mi a véleménye együttese eddigi tavaszáról?

– Azt gondolom, jónak mondható az eddigi tavaszi szereplésünk, hisz csak egy vereséget szenvedtünk. Mégis van hiányérzetem, mert a palotási és a Diósjenő elleni hazai mérkőzésünket meg lehetett volna nyerni.

– Milyen szereplést vár a folytatásban?

– Szeretnénk a folytatásban is jól helytállni és esetleg egy-két meglepetést okozni.

– Szombaton a Bánk-Dalnoki Akadémia második számú alakulatával találkoznak Diósjenőn. Mire számít a mérkőzéstől?

– Hétvégi ellenfelünk egy nagyon fiatal, tehetséges társaság, amely szoros mérkőzéseken maradt alul az elmúlt fordulókban, tehát teljes komolysággal készülünk a meccsre. Két győztes találkozó van mögöttünk, ami kellő önbizalmat kell, hogy adjon fiatal csapatomnak a hétvégi csörtéhez.