2024.07.27.

Győzelemmel hangolt a tavaszi idényre az SBTC

Utolsó gyakorló mérkőzésén a Heves vármegyei első osztályban szereplő Lőrinci ellen nyert a salgótarjáni csapat.

Szombaton lejátszotta utolsó téli edzőmérkőzését a vármegyénk élvonalában szereplő SBTC. A Heves vármegyei első osztályban szereplő Lőrincit fogadták a fekete-fehérek. A döntetlennel záruló első félidőt követően, a második felvonásban felül tudtak kerekedni ellenfelükön a házigazdák, akik végül öt kettes sikerrel tettek szert, így győzelemmel melegített a tavaszi idényre Sebestyén Szilárd társulata.

Felkészülési mérkőzés:

Salgótarjáni BTC-Lőrinci VSC 5-2 (1-1)

Salgótarján, SBTC Utánpótlás Edzőközpont.

Salgótarjáni BTC: Sz. Varga – Bakos, Sulyok, Csuka, Orosházi – Boros, Filkor, Horváth M., Tarlósi P. – Katona, Csifó. Cserék: Csáki, Csatlós, Leandro, Jakab. Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Gól: Horváth M. (2), Filkor, Csatlós, Tarlósi P., ill. Tari, Borics

Sebestyén Szilárd: A bajnoki rajt előtt az utolsó edzőmérkőzést játszottuk. Az első játékrészben kapkodva, sok hibával fociztunk, bár az iramra ekkor sem lehetett panasz! A második félidőben a cseréinknek köszönhetően javult a játék, pontosabbak lettünk és jónéhány helyzetet dolgoztunk ki. Akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna a nagyon masszív Lőrinci ellen. Az utolsó héten tovább próbáljuk finomítani a játékot!