2024.07.27.

Értékelések a Szuperkupáról

Az első három helyezett csapatot vezető illetékes osztotta meg gondolatait tornánk kapcsán.

Mint ismert, múlt szombaton került sor a VII. Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupára. A döntőben a Guti Klíma gárdáját legyűrő Vi-Szövi csapatának sikerével fejeződött be a balassagyarmati Városi Sportcsarnokban megrendezett esemény. A harmadik helyet a Mátraterenyét hetesekkel felülmúló, így nagypályás alakulatként a legjobb eredményt elérő Mohora szerezte meg. Több száz néző, izgalmas csaták, jobbnál jobb játékosok jellemezték tornánkat. Mostani anyagunkban a dobogón záró társulatok vezetői foglalják össze gondolataikat.

Az első három helyezett csapat vezetőjének értékelései:

Vízteleki János, a Vi-Szövi csapatvezetője: Először is, köszönöm a meghívást, annak tiszteletére, hogy az előző kupát az SBTC-vel sikerült megnyernem. Hála istennek, ismét behúznunk ezt a tornát egy csapattal. Szerintem sportszerű körülmények között zajlott az esemény, nagyon jó játékvezetéssel, illetve szervezéssel, amennyire most a lehetőségek adottak ebben a gazdasági helyzetben. Csak jót tudok mondani, örülünk, hogy nyertünk! Nekem ez így már a második, de igazából nem én vagyok a lényeg, hanem a csapat. 

Molnár Péter, a Guti Klíma csapatvezetője: Teljes mértékben meg voltunk elégedve mindennel, gondolok itt akár az öltőzőre vagy a nézőszámra is. Nagyon jó színvonalú torna volt. Szerintem jót tett a rendezvénynek, hogy „külsős” csapatok is meghívást kaptak. A tervezettnél kevesebb emberrel érkeztünk, Sándor Attila kimaradása mindenképpen érzékenyen érintett bennünket. Másnap aztán ismét útra keltünk ezzel a garnitúrával, egy másik kupán újabb nyolc meccset játszottunk. Gratulálok a szervezéshez! Remélem, legközelebb is meghívást kapunk erre a tornára. 

Baranyi Tibor, az Unicum FC Mohora vezetőedzője: – Először is, nagyon szépen köszönjük erre a rangos rendezvényre a meghívást! Úgy gondolom, talán minden idők legszínvonalasabb Szuperkupájáról beszélhetünk. A csapatok minősége szerintem ezt bizonyítja. Küzdelmes mérkőzéseket láthatott a nagyon szépszámú nézőközönség. Nagyon büszke vagyok a srácokra, mert nagypályás csapatként ilyen előkelő helyen végezni nem akármilyen teljesítmény! Gratulálok minden résztvevőnek!

A VII. Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupa eredményei:

„A’ csoport: Csibészek-Egynullaegy 1-1, Bátonyterenyei TC-Bánk-DLA 0-0, Bánk-DLA-Csibészek 0-0, Egynullaegy-Bátonyterenyei TC 1-0, Bátonyterenyei TC-Csibészek 1-2, Bánk-DLA-Egynullaegy 0-1.

„B” csoport: Mátraterenye SE-Blöff FC 6-1, Ultimate-Vi-Szövi 0-3, Vi-Szövi-Mátraterenye SE 1-1, Blöff FC-Ultimate 2-2, Blöff FC-Vi-Szövi 2-5, Mátraterenye SE-Ultimate 1-0.

„C” csoport: Fűtőber-R9-SBTC 1-0, Szendehely FC-Gold Team 0-0, SBTC-Gold Team 1-1, Fűtőber R9-Szendehely FC 1-0, Gold Team-Fűtőber 3-2, Szendehely FC-SBTC 0-1

„D” csoport: Guti Klíma-Fort Bau 3-0, Észak Kapuja-Unicum FC Mohora 0-3, Fort Bau-Észak Kapuja 1-1, Unicum FC Mohora-Guti Klíma 0-1, Fort Bau-Unicum FC Mohora 1-1, Guti Klíma-Észak Kapuja 1-1.

Negyeddöntők: Fűtőber-R9-Unicum FC Mohora 0-1, Vi-Szövi-Csibészek 3-0, Guti Klíma-Gold Team 2-0, Egynullaegy-Mátraterenye SE 0-1.

Elődöntők: Unicum FC Mohora-Vi-Szövi 0-1, Guti Klíma-Mátraterenye SE 2-0.

Bronzmeccs: Unicum FC Mohora-Mátraterenye SE 1-1, hetesekkel 2-1

Döntő: Vi-Szövi-Guti Klíma 2-0

Különdíjasok: 

Legjobb játékos: Simon Richárd (Vi-Szövi)

Legjobb kapus: Bohony Bálint (Guti Klíma)

Gólkirály: Urbin Péter (Vi-Szövi)

Döntő legjobbja: Aribi Hassan Khalifa (Vi-Szövi)

Legjobb fiatal: Klinger Olivér (Unicum FC Mohora)