2024.07.27.

Tizenegyesekkel jutott tovább a kupában az Építők

A gól nélküli rendes játékidő után a büntetőpárbajban alulmaradt a Pásztó.

Szombaton az Építőket fogadta a Pásztó a Vármegyei Kupa harmadi körében. Nehezen találtak egymáson fogást a felek, talán valamelyest többet próbálkoztak a házigazdák, csak helyzetekig jutottak. Akadtak lehetőségeik a látogatóknak is, de ők sem tudtak eredményesek lenni. Ahogy telt-múlt az idő, egyre inkább érezhető volt, egyetlen gól mindent eldönthet. Végül egyik brigád sem tudta mattolni a másik oldal védelmét, így jöhetett a tizenegyespárbaj. A hazaiak kétszer, míg a salgótarjániak csak egyszer hibáztak a szétlövésben, ami azt jelentette, Csatlós Tamás alakulata lépett tovább a negyedik fordulóba.

Vármegyei Kupa, 3. forduló:

Pásztó SK-Építők KC 0-0, tizenegyesekkel: 3-4

Pásztó, 100 néző. Vezette: Gecse Z. (Elischer M., Homoki G.)

Pásztó SK: Kresák – Hranek (Molnár B., 58.), Almási, Lipták, Békési – Kelemen, Percze – Szőllősi (Kurcsik, 82.), Tari, Dinka – Nagy Zs. (Adorján, 69.). Vezetőedző: Smelkó Károly.

Építők KC: Kaszás – Csatlós D., Szabó J., Ökrös, Tőzsér (Budveszel Benjámin, 67.) – Földi, Jakab – Domán, Gyetvai, Német – Budveszel Benett (Baranyi J., 46.). Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Sárga lap: Hranek, Almási, Percze, ill. Domán, Szabó J., Tőzsér

Jók: Lipták, Almási, Percze, Tari, Dinka, ill. Kaszás, Ökrös

Smelkó Károly: – Jól fociztunk, de kimaradtak a helyzeteink, tizenegyesekkel pedig alulmaradtunk. Gratulálok az Építőknek!

Csatlós Tamás: – Gratulálok a srácoknak! Nagyot meneteltünk, öt meccse nem kaptunk gólt! Tipikus egygólos mérkőzés volt, a hazaiaknak és nekünk is megvolt a lehetőség erre az egy gólra, de egyik csapat sem élt vele. Igazságos volt a döntetlen, de a tizenegyeseknél jobban koncentráltunk. További sok sikert a Pásztónak, és minden csapatnak jó pihenést kívánunk!