2024.07.27.

Ikszelt hétközi fellépésén a Héhalom

A Heves vármegyei első osztályú Energia SC Gyöngyösnél ért el döntetlent régiónk csapata.

Szerdán sem pihent a régiónk élvonalának mezőnyéhez tartozó Héhalom. A Heves vármegyei első osztályban versenyző Energia SC Gyöngyösnél vizitált Berkes László alakulata. Már a szünetre is egállal fordulhattak a felek, végül pedig kettő kettes döntetlennel fejeződött be az edzőmérkőzés.

Felkészülési mérkőzés:

Energia SC Gyöngyös-Héhalom SE 2-2 (1-1)

Héhalom SE: Szilágyi – Baranyi A., Nagy Á., Tancsik, Karmacsi – Abért, Lakatos, Baranyi R., Fodor – Gólya, Hajdú J. Csereként léptek pályára: Farkas R., Baranyi G., Varju, Hartyáni. Edzők: Berkes László, Farkas Ferenc.

Gól: Tancsik, Fodor

Berkes László: Most már azok az edzőmeccsek következnek, ahol fontosabbak lesznek a csapattaktikai elemek, mint az egyéni posztok keresése. Ez picit már látszódott a játékunkon. Szerkezetileg sokkal stabilabb volt a csapat. Volt négy-öt nem bevethető emberünk, akik nagyon hiányoznak a végleges stratégia összeállításához. Úgy gondolom, elkezdtük az utat a bajnokság megkezdése felé. Remélem, az elkövetkezendő edzőmérkőzéseken már tudunk majd készülni akár a Karancslapujtő elleni találkozóra is. Nagyon várjuk, hogy kezdődjön a szezon, mert a játékosok ki vannak éhezve a tétmérkőzésre!