2024.07.27.

Nagyarányú sikert ért el idegenben az Ecseg

Csúnya pofonba szaladt bele a Nagylóc.

Múlt szombaton Nagylócon volt jelenése az Ecsegnek a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának huszonharmadik körében. Remekül indították a csörtét a vendégek, húsz perc elteltével már kettővel vezettek. Ezután fokozatosan összekapták magukat a házigazdák, akik felvették a kesztyűt, de csak helyzetekig, kapufákig jutottak. A hajráig nyílt volt a mérkőzés, a látogatók egy újabb találata azonban végleg lezárta a párbajt. A lefújásig ráadásul még kétszer eredményesek tudtak lenni az ecsegiek, akik így öt nullás sikerre tettek szert.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 23. forduló:

Nagylóc SE-Ecseg SE 0-5 (0-2)

Vezette: Hegedűs M. (Szász K., Pál A.)

Nagylóc SE: Oláh M. – Oláh Richárd (Krivánszky, 78.), Baranyi S., Oláh B., Varga B. – Csík R. (Oláh Roland, 73.), Juhász, Oláh K., Rácz I. – Csík D., Sámuel (Mátyás J., 64.). Megbízott játékos-edző: Oláh Roland.

Ecseg SE: Baltacanovic – Burbuczki, Gaál, Rádi, Jaskó (Horváth G., 46.) – Baranyi Á. (Mihalik K., 78.), Mihalik R., Kelemen, Zsiga – Mihalik J., Mihalik Sz. Edző: Moravcsik Ferenc.

Sárga lap: Csík R., Mátyás J., ill. Baranyi Á.

Gól: Mihalik J. (12.), Mihalik R. (20., 87.), Horváth G. (71.), Mihalik Sz. (77.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Oláh Roland: – Fegyelmezetlenek voltunk. Nem az történt a pályán, amit megbeszéltünk az öltözőben. Nem fogtunk ki jónapot, nem ment a játék. Azt is hozzá kell viszont tenni, hogy a bíró elrontotta a meccset, mert kettő nullnál nem kaptunk meg egy jogos büntetőt, az ellenfél játékosa kézzel ütötte el a labdát. Emellett több helyzetünk volt, amiket nem tudtunk kihasználni, a vendégek pedig igen. Szervezettebbek voltak az ecsegiek és jobban is akarták a győzelmet.

Moravcsik Ferenc: – Az első negyedórában megszereztük a vezetést, majd utána lőttünk még egyet, ezt követően viszont nagyon kiegyenlített volt a meccs, egészen a hetvenedik perc környékéig. Tartottam is attól, ha az ellenfél talál egy gólt, akkor nagyon szorossá tehették volna a találkozót. A harmadik gól viszont megpecsételte a hazaiak sorsát. Láttam, hogy ekkor fel is adták, addig azonban komolyan partiban voltak velünk, féltem. Az első pillanattól kezdve tartottam ettől a mérkőzéstől, mert van egy bizonyosfajta rivalizálás, „Öcsike” és „Szebi” Nagylócról származik, itt laknak a nagyszüleik. Ez hangulatot is adott a meccsnek. Három null után viszont teljesen átvettük az irányítást, ekkor már éreztem, hogy kézben van a mérkőzés. Gratulálok a fiúknak, az ellenfélnek pedig sok sikert kívánok! Ha kicsit összeszedettebbek a nagylóciak, jó csapat lennének, de hát, ahogy látom, nincs vezetőjük, így pedig elég nehéz focizni. 

A bajnokság aktuális állása: