2024.05.19.

Ikszelt a Bánk-Dalnoki Akadémia II és a Berkenye

A hajrában értékesített büntetővel mentett pontot Rusvay Gergely csapata.

Szombaton Tereskén fogadta a Bánk-Dalnoki Akadémia második számú csapata a Berkenyét vármegyénk élvonalának tizenhatodik körében. Lelkesen kezdtek a házigazdák, az első félidő hajrájában érve pedig Járvás révén meg is szerezték a vezetést. A fordulás után folytatódott a küzdelem, nem sokka a lefújás előtt pedig nagy nehezen egyenlíteni tudtak a berkenyeiek, Mátyás büntetőből egalizált, kialakítva az egy egyes végeredményt.

Megyei I. osztály, 16. forduló:

Bánk-Dalnoki Akadémia II-Berkenye SE 1-1 (1-0)

Tereske, 50 néző. Vezette: Kiss T. (Szász K., Horváth S.)

Bánk-Dalnoki Akadémia II: Darabont D. – Fogarasi, Szabó Sz., Nagy B. (Turjányi, 64.), Csikós – Tadeo (Felter, 87.), Nguyen – Márkus, Barát (Farkas, 73.), Nemes-Kiss (Sándor M., 76.) – Járvás (Bakir, 83.). Vezetőedző: Szász Jenő.

Berkenye SE: Flamich – Debre G. (Szandai, 59.), Illés, Porvay, Keresztes G. – Balga, Rusvay (Genzelman, 78.), Mátyás P., Rottek – Greff, Fábri. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Sárga lap: Felter, ill. Greff

Gól: Járvás (39.), ill. Mátyás P. (88.)

Jók: az egész csapat, ill. Flamich, Balga, Keresztes, Illés

Szász Jenő: – A egész csapattal elégedett vagyok. Volt két debütálóm, Tadeo és Noel. Mindketten tizenhat évesek. Első bajnokihoz képest jó teljesítményt nyújtottak. Az utolsó percben kicsit idegesítő egy ilyen tizenegyessel pontokat bukni, egy már szinte megnyert mérkőzésen. Ebből is tanulunk, megyünk tovább! További sok sikert az ellenfélnek!

Rusvay Gergely: Sajnáltam mindkét csapatot a pálya talaja miatt, de pozitívum, hogy jól küzdöttünk és négy nagy gólhelyzetet is ki tudtunk alakítani, ami ma sajnos kimaradt. Inkább a küzdelem dominált, amiből mindkét csapat kivette a részét! A srácnak, akinek sérülést okoztunk, gyors felépülést kívánunk! A Bánknak sok sikert a továbbiakban!

A bajnokság aktuális állása: