2024.05.02.

Vendégként javított a Kétbodony

Gyenge napot fogott ki a Felsőpetény.

Múlt vasárnap Felsőpetényben vizitált a Kétbodony a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának tizennyolcadik körében. Egy darabig nem találtak egymáson fogást a felek, aztán nem sokkal a szünet előtt Kovács révén meglett a vezetés a vendégeknek. A második etap elején Kacsári duplázta meg övéi lépésfórját. Próbálkoztak a hazaiak, ez viszont nem az ő meccsük volt, csak lehetőségekig jutottak. A hosszabbításban Melo tette fel az i-re a pontot. Végül sima, három nullás sikert értek el a látogatók.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 18. forduló:

Felsőpetény SE-Kétbodony SE 0-3 (0-1)

Vezette: Urbán V. P. (Pál A., Hegedűs M.)

Felsőpetény SE: Csámpai – Misják (Varga K., 85.), Tóth P. , Tóth Z., Busai (Parádi, 46.) – Rendi (Albert, 56.), Hegedűs, Burai (Misley, 56.), Garai G. (Barnoki, 46.) – Garai M. (Benyusovics, 65.), Tabics D. (Tabics J., 75.). Edző: Laczkovszki Zsolt.

Kétbodony SE: Rados – Tóth J. (Boros, 80.), Farkas, Szorcsik, Németh – Takács B. (Takács J., 30.), Ódor, Nagy B., Kacsári (Melo, 83.) – Valusz, Kovács R. Edző: Bartyik Róbert.

Sárga lap: Garai G., Hegedűs, ill. Nagy B.

Gól: Kovács R. (42.), Kacsári (53.), Melo (92.)

Jók: senki, ill. senki

Laczkovszki Zsolt: – Ez nem a mi napunk volt. Nem játszottunk jól, hiába birtokoltuk többet a labdát. A helyzeteinket nem tudtuk kihasználni, míg a  Kétbodony igen. Gratulálok nekik. Remélem, tanulunk a hibáinkból és a Keszeg ellen javítani tudunk.

Bartyik Róbert: Az, ami az elmúlt héten hiányzott, az most megvolt, akaratban felülmúltuk ellenfelünket, és meg is lett az eredménye! Egységes, határozott csapat voltunk, nagyon nagy dicséret illeti a csapat minden tagját, mindenki hozzátette, amit kellett. Jól szálltak be a cseréink, ült, amit megbeszéltünk, az ilyen meccsekért érdemes ezt csinálni! Az egész csapat fantasztikusan futballozott, nem is akarok senkit külön kiemelni, de fogadalmamhoz híven, azt sem írhatom, hogy mindenki jó volt… Nagy örömöt okozott nekem a csapat, jó volt ez a húsvétvasárnapi három nyúl. További sok sikert kívánok a ‘petényi csapatnak, valamint ki kell emelnem még a jó játékvezetést!

A bajnokság aktuális állása: