2024.07.27.

Idegenben örülhetett a Berkenye

Héhalomban gyűjtötte be első tavaszi sikerét Rusvay Gergely csapata.

Szombaton Egyházasdengelegen fogadta a Héhalom a Berkenyét a vármegyei élvonal tizenkilencedik körében. Aktívabban kezdtek a házigazdák, a helyzeteiket viszont nem értékesítették, így nem tudtak előnyt szerezni, sőt éppen a szünet előtt hátrányba kerültek. A második felvonás elején remekeltek a berkenyeiek, Greff és Fábri is dupláig jutott, egyúttal el is dőlt a meccs. Ugyan hamarosan Karmacsi szépített, később már nem tudott kozmetikázni az eredményen a pályaválasztó társulat. Négy egyes sikert aratott Rusvay Gergely legénysége.

Megyei I. osztály, 19. forduló:

Héhalom SE-Berkenye SE 1-4

Egyházasdengeleg, 50 néző. Vezette: Urbán V. P. (Szász K.)

Héhalom SE: Beregi – Kolarovszki, Nagy Á., Nagy Sz. (Gyuriska, 67.), Tőzsér (Hajdú A., 52.) – Lakatos L., Karmacsi (Varju, 88.), Baranyi R., Hajdú J. – Berkes (Sróth, 67.), Balog R. (Farkas R., 72.). Edzők: Rozmaring Péter, Farkas Ferenc.

Berkenye SE: Flamich – Genzelman, Less (Schlenk, 88.), Illés, Keresztes – Földvári, Rusvay Rottek – Balga, Greff, Fábri. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Gól: Karmacsi (54.), ill. Greff (45., 49.), Fábri (48., 51.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Farkas Ferenc: – A mai szánalmas, gyenge teljesítményünkre nincsen magyarázat. Szégyelljük magunkat! Mi is és a játékosok is! Ebből a gödörből, amibe belekerültünk, együtt kell kimásznunk. Nem lesz könnyű, de valami kiutat kell találnunk ebből.

Rusvay Gergely: Betegségek és egyéb elfoglaltságok miatt tizenketten érkeztünk a mérkőzésre. Meccs előtt sok pozitív gondolatom nem volt, a szél betörte a buszunk ablakát, a pálya talaja passzjátékra alkalmatlan volt, és az orkán erejű szél az első felidőben nem minket segített. Mégis sikerült vezetést szerezni egy gyönyörű kombináció végén. A második félidőt sikerült gyorsan lezárni! Óriásit küzdött ma a csapat, amihez gratulálok! A sportszerű és jól küzdő Héhalomnak sok sikert a továbbiakban!

A bajnokság aktuális állása: