2024.07.27.

Ez történt több alacsonyabb osztályú edzőmeccsen

Bajnoki ellenfelet győzött le a Mátraterenye, nyert a Karancslapujtő II, a Szügy, a Tar, illetve a Balassagyarmati SC.

Vármegyénk alacsonyabb osztályainak több csapata is különféle gyakorló találkozón lépett pályára a mögöttünk hagyott hétvégén. Gólokból ismét nem volt hiány, jó pár változatos eredményt könyvelhettünk el. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Rimóc SE-Varsány SE 4-4

Rimóc SE: Imre Z. – Bangó Renátó, Csizmadia, Fábián, Rácz Sz. – Balázs B., Czupkó, Rácz I., Bangó Barna – Balázs L., Rácz A. Csereként léptek pályára: Szoldatics D., Szoldatics M., Bangó R., Krivánszki, Tótok. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Varsány SE: Baráth – Mlinkó, Takács G., Csizmadia, Havasi – Takács R., Hegedűs, Király T., Unyi – Kiss Á., Sámuel. Csereként léptek pályára: Jónás, Baranyi, Kósa R., Matuszka, Friskó, Lehoczki. Megbízott játékos-edző: Lehoczki Dávid.

Gól: Balázs L. (3), Bangó B., ill. Király T. (2), Sámuel, Kiss Á.

Fábián Róbert: – Ezen a mérkőzésen már jobban teljesített a csapat, mint a múltkor. Volt fejlődés támadás terén, elég sok helyzetet sikerült kidolgoznunk, ami javuló tendenciát mutat. Védekezés terén javulnunk kell, mert ilyen gólokat nem szabad kapnunk. Köszönöm a Varsány csapatának a mérkőzést, úgy gondolom, jó meccset játszottunk, amit mutat az eredmény is! Sok sikert nekik a bajnokságban!

Lehoczki Dávid: Második edzőmeccsünkre Báránkó Gábor motorversenye miatt „karmester” nélkül érkeztünk. Így a mai meccsen ismét többen láttuk el az irányítást. Az első félidőben nem mertünk focizni, sorozatos rossz döntéseket hoztunk, amit a rimóci gyors csatársor kihasznált. A második etapra váltottunk hátul és középen is, képesek voltunk járatni, illetve ki tudtuk hozni a labdát, amit elől be is rúgtunk, így három egyről sikerült négy négyre kihozni a meccset. Erre lehet építeni! Megyünk tovább, készülünk a kupameccsre! „Rigának” és a hazai csapatnak sok sikert a bajnokságban, érjék el a céljaikat! Gabi, neked pedig gratulálunk a motorversenyen elért eredményhez!

Mátraterenye SE-Mihálygerge SE 6-5

Mátraterenye SE: Suha – Kun (Orosz), Bakos, Pintér Nagy N. – Szalai, Budai L. (Danyi), Jónás (Berki A.), Budai K. – Rácz M. (Mező), Zsákai (Bocsó). Edzők: Dancsok Roland, Berki Aladár.

Mihálygerge SE: Bíró – Chladny, Nyerges, Bacsa, Kovács B. – Rácz L., Zsély D., Lantos, Zombori – Czigler, Lehoczki. Csereként léptek pályára: Oláh T., Ruzsinszki, Dienes, Langa, Spala. Játékos-edzők: Zsély Dániel, Langa Attila.

Gól: Budai L. (4), Rácz M., Bocsó, ill. Czigler (2), Dienes, Oláh T., Zsély D.

Dancsok Roland: Az edzőmérkőzéseink nagy részével meg voltunk elégedve. Igaz, pont az utolsó sikerült a legrosszabbul, de ez betudható a héten elvégzett edzésmunkának! Sok sikert Daniéknak!

Zsély Dániel: Amíg a kapott góljaink számát nem csökkentjük, sok örömünk nem lesz a bajnokságban. További sok sikert a Mátraterenyének!

Karancslapujtő KSE II-Nógrádmegyer BSE 5-1

Karancslapujtő KSE II: Szőrös – Bodor, Gordos, Negrea, Nádasdi – Putnoki, Béres, Bari, Oláh K. – Orsós Z., Banka K. Csereként léptek pályára: Oláh H., Veréb, Zsidai, Fényes, Osváth. Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Nógrádmegyer BSE: Ökrös I. – Pintér, Ökrös M., Botos F., Makó D. – Lakatos J., Ökrös P., Rácz R. – Rácz M., Gáspár, Radics R. Csereként léptek pályára: Danyi, Oláh N., Lakatos T., Ökrös B. Játékos-edző: Ökrös István.

Gól: Oláh H. (2), Banka K., Zsidai, Oláh K., ill. Rácz M.

Szőrös Krisztián: Most még kevesebb létszámmal sikerült összegyűlnünk az utolsó felkészülési mérkőzésünkre. Talán négy játékos tudott részt venni a megye kettes keretből. A többiek az utánpótlásbók tevődtek össze. Így kellett nekifognunk ennek az edzőmeccsnek. Picit meglepődve láttam, hogy a tizenöt-tizenhat éves srácok teljes mértékben fel tudták venni a küzdelmet egy felnőtt csapat ellen. A végén pedig sikerrel fejeződött be a találkozó. Ez alapján a kilencven perc alapján sem tudok nagy következtetést levonni, hol fogunk majd elhelyezkedni a tabellán és milyen eredményeket érhetünk el, mert az elmúlt hetekben egyszer sem tudtunk úgy kiállni, ahogy majd bajnokin szeretnék. Az ellenfélnek sok sikert kívánok a szezonban, egy szimpatikus gárdát ismertem meg bennük, érjék el a céljaikat! Szerintem úgy álltak hozzá az edzőmérkőzéshez, ahogy kell. 

Ökrös István: Jó iramú találkozó volt. Próbáltunk sokat passzolni. Sok fiatal játékos volt az ellenfél csapatában, sokat kellett futni, gyorsak voltak. Sajnos kevés mérkőzést tudtunk eddig játszani, így érződött a meccshiány, de úgy érzem, bele fogunk jönni gyorsan. Az új érkezők megtalálták a helyüket, aminek nagyon örülök. Gratulálok a ‘Lapujtőnek! Sok sikert kívánok „Szőrinek” és csapatának a bajnokságban!

Szügy SE-Dejtár SE 4-2

Szügy SE: Tresó – Garamvölgyi, Szilágyi, Venczel, Mindszenty – Bozsó, Tátrai, Hugyecz, Brezovszki – Kakuja, Berki. Csereként léptek pályára: Dombóvári K., Dombóvári Á., Cseri, Zólyomi, Kovács, Jónás. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Dejtár SE: Polyák – Varga G., Gál N., Balla, Balatoni – Keresztes L., Keresztes G., Jakus, Pap – Gál M., Lázár P. Csereként léptek pályára: Kónya Á., Gál B., Trubin. Edző: Balga Ferenc.

Gól: Mindszenty (2), Kakuja, Zólyomi, ill. Jakus, Gál B.

Koplányi Örs: Ragyogó időben, jól előkészített pályán, sok alapjátékost nélkülöztünk, nyaralás, munkahelyi elfoglaltság miatt. De a fiatalok éltek a lehetőséggel, megmutatták magukat, ha ezek a fiúk a szezonban is így fognak játszani, akkor gondban leszek, de az alapjátékosok is! Az első félidőben a védekezéssel nagyon meg voltam elégedve. Középpályán a támadóharmadban nagyon sok labdát eladtunk, ezt még gyakorolni kell. A kapu előtt rengeteg ziccert hibáztunk. A másodikban inkább a hiányosságok jöttek elő, de azért így is fölényben voltunk. A vége felé a védelemben volt egy ki zavar, ilyen hibákat nem lehet véteni! Összességében jól szolgálta a a meccs a felkészülést ebben a szakaszban. A héten folytatódik az alapozás. A hétvégén edzőtáborba utazunk Szlovákiába. Szombaton ott játszunk egy mérkőzést és vasárnap onnan érkezünk a kupafordulóra!

Balga Ferenc: Egy nagyszerű csapat ellen játszottuk az egyetlen felkészülési meccsünket. Kondiban, dinamikában egyértelműen jobbak voltak, jó focit játszottak. Viszont maximálisan helytállt a csapatom, nincs okunk a csalódásra. Majdnem a keret fele hiányzott így frissítési lehetőség kevés volt. Nagyot küzdöttek a fiúk, fizikálisan egy nehéz meccset játszottak végig. Köszönjük a Szügynek a mérkőzést, és sok sikert kívánok nekik!

Felsőtoldi Cserhát TSE-Tari SZE 1-5

Felsőtoldi Cserhát TSE: Szőke – Imre Cs., Szentgyörgyi, Imre D. – Balázs S., Nyirjei, Hucskó, Molnár M., Váradi – Molnár Á, Szép. Csereként léptek pályára: Mosó, Oláh, Horváth, Kopó, Harján, Simkó, Mészáros. Játékos-edző: Nyirjei András.

Tari SZE: Balázs P. – Odler, Holtner, Tunyogi, Gortva – Petrovics, Grexa, Árminiczki, Murányi – Sándor T., Figura. Csereként léptek pályára: Berki, Megyeri, Bangó. Vezetőedző: Percze Ferenc.

Gól: Váradi, ill. Murányi (3), Grexa, Figura

Nyirjei András: Majd’ egy csapatra való új játékos érkezett hozzánk, aminek nagyon örülünk, így a mai mérkőzés az ismerkedés jegyében telt. Az első félidőt egyenrangú küzdelem jellemezte, helyzet itt is-ott is adódott, végül a tariak jobban éltek a lehetőséggel, így a második félidőre hátránnyal fordultunk. Megpróbáltunk többet támadni, voltak nagy lehetőségek, köztük két szép távoli lövés, ami sajnos a felső lécen csattant. Szépíteni sikerült, de hátul a védekezés kinyílt, el is fáradunk, így a vendégek kontrázhattak kedvükre. Sajnos így négy lett közte, ami nem volt benne a játékban, de a focit gólra játsszák. Igazából az volt a lényeg, hogy játsszunk és próbáljuk megtalálni a posztokat. A Tar igazolta az osztálykülönbséget, előrébb tartanak, további sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!

Percze Ferenc: Barátságos fogadtatás és egy lendületes mérkőzés várt ránk Felsőtoldon. Szerencsére több új játékost sikerült kipróbálni, illetve régebbi játékosoknak is lehetőséget adni, hogy új poszton is leteszteljék tudásukat, mely minőségi javulást hozott a csapat teljesítményében. Elmondhatom, hogy a látott játékkal elégedett vagyok, az öltözőben megbeszélteket maximálisan próbálták betartani a fiúk a pályán, ami az eredményben is megmutatkozott. Sok sikert kívánok a nagyon szimpatikus Felsőtold vezetőségének és csapatának!

Balassagyarmati SC-Kétbodony SE 4-2

Balassagyarmati SC: Molnár – Vas, Csordás, Lukács, Varga K. – Csábi G., Major, Szilveszter B., Csábi B. – Horváth B., Kovács A. Csereként léptek pályára: Beniczky, Tóth Á., Kelemen, Rodák, Buzás. Vezetőedző: Babcsán Tibor.

Kétbodony SE: Rados – Kertész, Szorcsik, Farkas, Boros – Valusz, Jele, Takács B., Ódor – Lőrincz, Kacsári. Csereként léptek pályára: Tóth J., Takács J., Nagy J., Berta, Hornyák, Nyúl. Edző: Bartyik Róbert.

Gól: Varga K. (2), Szilveszter B., Csábi G., ill. Lőrincz, Ódor

Babcsán Tibor: Nyertünk, de többet vesztettünk! A csapat legjobbja, a mérkőzésen két gólt rúgó Varga Kevin szalagszakadást szenvedett. Hónapokra kiesett a játékból. A meccsen mindenki szóhoz jutott. Bár ez még kevés lesz a jó szerepléshez a megye kettőben. Igaz, hiányzott három kezdő emberem és több poszton van még probléma. Mi nem pénzért igazolt játékosokkal akarjuk őket pótolni. Vannak saját nevelésű fiataljaink, akik jó úton haladnak a csapatba kerülés felé. Az ifi irányítását Magos Norbi vette át. Futballozott nálam régen a Babcsán Művekben. Jó játékosnak és jóindulatú embernek ismertem meg. Sok sikert, Norbi! Kevinnek pedig mielőbbi gyógyulást! Sajnos szomorú esemény is történt a csapatnál. Meghalt Csókási Csaba édesapja. Őszinte részvétem, nagyszerű ember volt! 

Bartyik Róbert: Elég szép számmal érkeztünk a mérkőzésre, ez örömre ad okot, végre kipróbálhattunk pár dolgot. Azt hiszem, nem vallottunk szégyent, az első hatvan percig nem éreztem, hogy osztálykülönbség van a két csapat között. Utána kiütközött a kondícióbéli hiányosságunk, de erre számítani lehetett. Pszichésen nem olyan jó, hogy vereséget szenvedtünk, viszont szándékosan erősebb ellenfelekell játszunk, és sajnos a kupában sem számíthatunk sok jóra. Én azonban bizakodó vagyok, a bajnokságban kell győznünk, ott kapunk pontokat, nem ezeken a gyakorló meccseken. Ezt kell rendbe tenni a fejekben és nem lesz baj. Köszönjük a lehetőséget a szimpatikus csapat benyomását keltő ellenfelünknek, jól szolgálta a felkészülésünket ez a találkozó.

Vácduka KSK-Érsekvadkert SE II 3-6

Vácduka KSK: Major – Benkocs, Pálinkás, Szabó L., Farkas – Juhász, Gergely Z., Nagy, Bozsik – Prétor, Eged. Csereként léptek pályára: Berta, Ocskó, Garai, Lakatos, Dudás. Játékos-edző: Dudás Gábor.

Érsekvadkert SE II: Szekeres – Hustyava, Majer, Farkas, Sipos – Medvik, Szabó László, Tálas, Beluczki – Varga S., Kovács R. Csereként léptek pályára: Mácsik, Szabó B. Edző: Bernhardt László.

Gól: Eged (3), ill. Medvik (3), Kovács R., Szabó László, Varga S.

Bernhardt László: Egy nagyon jó, hajtós meccset játszottunk a Vácdukával. Egy összeszedett, kulturált, hajtós csapat. Helyzetek mindkét oldalon voltak, nekik is sokkal több lehetőségük volt, mint amit az eredmény tükröz. Mi is vétettünk elég sok hibát, de még alakítunk a játékon.

Kazár KSE-Nagylóc SE 4-4

Kazár KSE: Kapás – Medve, Kovács Gy., Juhász, Boros P. – Versics, Bán, Ugró, Radics A. – Oláh P., Lesziák. Csereként léptek pályára: Harmat, Kovács V., Barkó, Árva, Máté I., Oláh II P. Edzők: Bornai Ferenc, Kovács Valter.

Nagylóc SE: Oláh M. – Rácz D., Csík Cs., Oláh Sz., Oláh Richárd – Mihalik J., Csík D., Csík R. (Oláh A.), Medgyesi – Oláh Á., Oláh Roland (Oláh D.). Játékos-edző: Oláh Roland.

Gól: Oláh P. (2), Radics A., Oláh II P., ill. Oláh Á. (3), Mihalik J.

Kovács Valter: Második felkészülési meccsünket játszottuk. Az első félidei játék biztató, helyenként jó volt, a második félidőben már látszott a csapaton a fáradtság. De ez az edzőmérkőzés is bebizonyította, hogy jó úton haladunk, csak még idő kell a csapatnak, hogy még jobban összecsiszolódjon. Az első igazi erőpróba a hétvégi kupameccs lesz, de bízunk a csapatban és a sikerben.

Oláh Roland: Az első félidőben nem találtunk magunkra. Aztán a másodikban feljebb toltuk a védelmet. A szünet után ismét megmutatta régi énjét Oláh Áron és rúgott hármat. Úgy látjuk, teljesen összeszedte magát és a csapat erőssége lesz. 

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Karancsaljai MSE 7-10

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki S. – Berki B., Csonka Achilles, Botos R., Jónás K. – Gergely K., Csonka Attila, Bartus, Berta – Csonka D., Rusznyák. Csereként léptek pályára: Csonka K., Berki A., Berki J., Jónás Sz., Csonka I., Berki Sz. Edző: Oláh Norbert.

Karancsaljai MSE: Ivanics – Bába, Bolyós G., Lehoczki, Henglár – Máté B., Bolyós B., Kobolák, Rimai N. – Jónás, Puporka R. Csereként léptek pályára: Hegedűs, Keviczki, Lantos, Báder. Vezetőedző: Jánosi Iván.

Gól: Bartus (3), Rusznyák (2), Berki A., Csonka Attila, ill. Puporka R. (7), Kobolák, Máté B., Jónás

Oláh Norbert: Egy nagyon fontos edzőmérkőzést játszhattunk a Karancsalja csapatával, hiszen ez már a főpróba volt. Kishíján teljes volt a létszámunk is, aminek felettébb örültem, hiszen teljes képet kaphattam a csapatunkról. Az eredmény teljesen lényegtelen, viszont én és a csapatom nyolc hétre emlékszünk. Rendkívül sokat változott a játékunk, elkezdtünk végre a földön játszani. Elégedett vagyok, hiszen többször is sikerült a saját kapunktól, az ellenfél kapujáig olyan támadásokat vezetni, amiket kapura rúgással fejeztünk be. Iván csapatának gratulálok és sok sikert kívánok nekik a továbbiakban. Izgatottan várjuk első kupameccsünket, amivel kapcsolatban csak annyit szeretnék hozzá tenni, hogy hajrá, Feláldozhatók, hajrá, KASE!

Jánosi Iván: Egy szimpatikus csapat ellen játszottunk, helyenként jól is, de még messze vagyunk, hogy egy csapat legyen. Megyünk előre, meglátjuk, mi lesz. További sikereket kívánok a karancssági csapatnak!

VI. Molnár Emánuel Erik Vándorkupa, Kemence:

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence)-UTE U19 1-0

Gól: Sági

Puskás Akadémia U19-Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence) 4-0

FK Ipolyság-Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence) 0-1

Gól: Forgács L.

A Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence) résztvevő kerete: Marót – Fabi, Tóth K., Forgács Z., Fekete  – Vig, Bálint T., Gáspár, Szilágyi – Forgács L., Sági. Csereként léptek pályára: Varga M., Nagy I., Németh. Játékos-edző: Németh Krisztián.

Németh Krisztián:Voltak hiányzók a csapatból, de nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy tiszteletünket tegyük a nagy karrier előtt álló Emánuelnek, aki sajnos már eltávozott közölünk. Köszönjük ezt a meghívást, ami már hagyománnyá vált. Színvonalas tornán vehettünk részt. Ügyes, fiatal csapatokkal játszottunk. Nekünk ez egy jó felkészülés volt a bajnokságra. Szeretném megköszönni a résztvevőknek, hogy eljöttek és tiszteletüket tették! Köszönjük Forgács Leventének, hogy megjelent és még egyszer játszott velünk. Sok sikert kívánunk neki Patakon! Látszott a gárdán, hogy kezdünk igazi csapattá formálódni. A hiányzókkal kiegészülve szerintem jó közösség lehetünk. Ezen a szinten erről szól ez az egész. Ami most itt körvonalazódóban van. Gratulálok a csapatnak az ezüstéremhez, szép teljesítmény volt! Sok sikert kívánok a fiataloknak, és azt, hogy minél többen szerepelhessenek majd az élvonalban! Köszönöm a szervezők és a feltételeket biztosítók munkáját, hogy ilyen színvonalas lett ez a torna. Készülünk a Legénd elleni kupameccsre, aztán kezdjük a bajnokságot. 

Nőtincs SE-Legéndi SE 6-2

Nőtincs SE: Papp – Fuchs P., Hugyecz, Horváth, Gyuricza V. – Nógrádi, Krausz, Nagy B., Ivanics – Maglódi, Szunter. Csereként léptek pályára: Gyuricza G., Gyuricza M., Csabuda, Fodor, Milus, Machács, Fuchs G. Edző: id. Matyóka Ferenc.

Legéndi SE: Miklián – Gláz, Oláh B., Megyeri, Nagy D. – Mészáros, Garaba, Oláh T. – Marozsán – Sütő, Adi. Csereként léptek pályára: Kucsera, Soós, Oláh A., Oláh M., Lajos B., Baló, Urbán, Oláh R. Edző: Bujnyik János.

Gól: Csabuda (2), Ivanics, Krausz, Milus, Nagy B., ill. Oláh B., Nagy D.

id. Matyóka Ferenc: Folytatom a múltkori eszmémet. A jó felkészülés értéke az edzőmérkőzéseken jelentkezik. Mind támadó, mind a védekező játékunk nem volt kifogástalan, de eredményes. Gólokban gazdag mérkőzés volt. Kapufákat lőttünk és sok helyzetet alakítottunk ki. Az ifiből beépített játékosok hozták a formájukat, gólt is szereztek. Mindenkivel meg voltam elégedve az edzőmeccsek folyamán. Nagy reményekkel indulunk neki a vasárnapi kupaselejtezőnek!

Bujnyik János: Egy nagyon jó Nőtincs ellen léptünk pályára. Sokan voltunk, de még így is akadtak hiányzónk, Remélem, vasárnap már csatasorba tudom őket állítani. Volt és van különbség a két csapat közt, de ennyi azért nincs, mint amit a végeredmény mutat. Dolgozunk rajta, hogy legközelebb ne legyen ennyi. Megérdemelten győzött a Nőtincs. Amit lehetett, megtettük. Ennyi sikeredett. Nagyon sportszerű mérkőzés volt. Ismét próbálgattunk új srácokat. Úgy néz ki, a tizenhétről megnő huszonhatra az igazolt labdarúgók száma. Szerintem picit erősödtünk, de sajnos van távozó is, az élet viszont megy tovább. Csütörtökön is lesz egy edzőmeccsünk. Pénteken megyünk Nőtincsre az éjszakai focira. Aztán vasárnap kupamérkőzés. Készülünk!

Keszegi SE-Borsosberény SE 6-2

Keszegi SE: Rojkovics G. – Pistyúr, Durucz, Turcsán, Miklián – Belencsák, Varga, Burai, Bujtár – Terjék, Muszta. Csereként léptek pályára: Petuker, Mezei, Kraft, Hrkaj, Gömöri. Edző: Cseri Kornél.

Borsosberény SE: Varga R. – Oláh P., Varga A., Farkas, Bulejka – Oláh J., ifj. Oláh J., Kovács P., Virág D. – Virág Zs., Botos P. Csereként léptek pályára: Lakatos I., Lakatos Gy., Oláh Sz., Suhaj, Vidák. Játékos-edző: Kovács Péter.

Gól: Burai (2), Varga, Muszta, Terjék, Turcsán, ill. Virág Zs., Vidák

Cseri Kornél: Szerencsére második edzőmeccsünkön is szép számmal tudtunk újra összejönni és ez a tavaszi szezon után szívet melengető érzés! Duplán tudtunk örülni ezen a délutánon, mert a mérkőzésen elért eredmény mellett újabb játékosokkal sikerült bővíteni a keretünket. Magán a találkozón tovább tisztult a kép, hogy hol vannak még továbbra is gyengeségeink és mik lehetnek az erősségeink a következő szezonban. Bevallom, jó érzés volt, hogy hosszú idő után domináltunk egy mérkőzést! Nagyon szeretném megköszönni a Borsosberény csapatának, hogy az előzetes megbeszélés ellenére elfogadták a kérésünk, és ők látogattak el hozzánk! Sok szerencsét kívánok nekik a bajnokság során!

Kovács Péter: Kellemes hangulatú, sportszerű edzőmérkőzésen vagyunk túl, ami rávilágított számos fejlesztendő területre. A háromszor harminc perc alatt rengeteg alkalommal nyúltunk bele a csapatba, igyekeztünk a legtöbb poszton kipróbálni a játékosokat. Erre azért volt főként szükség, mert a keret fele még nem játszott nagypályás felnőtt mérkőzésen, legfeljebb ifistaként szerzett némi tapasztalatot. Állóképességben nagyjából a hatvanadik perc környékén a többség elérte a határt, ekkortájt még három kettő volt az állás, utána a teljes szétesés következett. Voltak viszont szépen felépített támadásaink, ezeket kell rutinszerűvé tenni. A Keszegnek sok sikert kívánunk a bajnoksághoz!

Romhány KSE-Rétság FC 3-0

Romhány KSE: Nagy M. – Marsicki B., Hornyák, Seres Á. – Dóka, Jávor, Péter Cs., Mudroncsik, Maricki R. – Hajdu, Takács S. Csereként léptek pályára: Paróczi, Seres M., Petényi, Hegedűs, Bencsik. Játékos–edző: Bencsik Emil.

Rétság FC: Barna – Monostori, Benkocs B., Benkő, Durján – Kenyeres, Molnár M., Mák, Ragács – Homolya A., Benkocs K. Csereként léptek pályára: Homolya E., Hekli, Zsíros. Edző: Havay Zoltán.

Gól: Péter Cs., Takács S., Hegedűs

Bencsik Emil: Két egyenrangú ellenfél volt a hetvenedik percig. Jót küzdöttek egymással a fiúk. Az első félidőben sikerült vezetést szereznünk. A meccs végén kijött az erőnlétbéli különbség és rúgtunk még kettőt. Sok sikert kívánok a Rétságnak!

Havay Zoltán: Vasárnap lejátszottuk második felkészülési mérkőzésünket. Ezúttal a Romhány KSE vendégeként léptünk pályára. Ismét egy jó iramú, hasznos meccsen vagyunk túl. Köszönjük és sok sikert kívánunk a Romhány KSE csapatának!

Szécsény VSE U19-Nógrádsipek SE 1-6

Nógrádsipek SE: Strehó – Végh Á., Farkas, Pityi, Csizek – Mócsány B. – Kelecsényi G.,Veréb – Kovács B., Mócsány G., Szerémi. Csereként léptek pályára: Boros, Árva, Percze, Kelecsényi L. Játékos-edző: Kelecsényi Gábor.

Gól: Boros (3), Kovács B., Veréb, Mócsány

Kelecsényi Gábor: Köszönjük a Szécsény VSE fiataljainak a meccset! Az első félidőben még akadozott a játékunk, de a minőségi cseréinknek is köszönhetően a másodikban végig mezőnyfölényben játszottunk.

FC 98 Ajnácskő-Cered VSE 6-4

Cered VSE: Cseri – Bolla, Pap, Tomon, Pál M. – Oláh F., Elek, Kovács B., Horváth J. – Tóth I., Radics P. Játékos-edző: Horváth Jenő.

Gól: Oláh F., Radics P., Kovács B., Horváth J.

Horváth Jenő: Nagyszerű pályán, jó iramú edzőmérkőzést játszottunk a fiatal játékosokból álló Hajnácskő csapatával. Bár vereséget szenvedtünk, úgy gondolom, a csapat mindent megtett a győzelemért, de érzékelhető volt a nyolc játékos hiánya. Készülünk a ‘Verebély elleni kupameccsre. Majd pedig a bajnokságra.