2024.07.27.

Ez történt az alacsonyabb osztályú csapatok edzőmeccsein

Rácáfolt az osztálykülönbségre a Felsőtold és a Dejtár, sziporkázott a Rétság.

A vármegyei alacsonyabb osztályú bajnokságok érintettjenek jelentős része gyakorló meccsen vett részt az előző hétvégén. Jó pár színes eredménnyel találkozhatunk alábbi összeállításunkban. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Szügy SE-Mátraverebély-Szentkút SE 5-3 (3-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Szügy SE: Tresó – Hodászi, Szilágyi, Gaál, Brezovszki – Tátrai, Dombóvári, Mindszenty, Pintér, Hugyecz – Reznyik. Cserék Kakuja, Szilveszter B., Gubó, Koplányi. Játékos-edző: Koplányi Örs.

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre – Csohány, Baranyi, Végh, Kiss D. – Sáfrány – Kovács J., Molnár, Kelemen, Buri – Nyerges. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Gól: Tátrai (2), Mindszenty (2), Hugyecz, ill. Molnár (2), Kovács J.

Koplányi Örs: Egy nagyon gyenge felkészülésen vagyunk túl, mind a mutatott játékban, mind teljesítményben, mind hozzáállásban. Hogy ez mire lesz elég, hétvégén majd kiderül!

Pál-Balázs Tamás: Az első félidőben le lettünk radírozva a pályáról, gyakorlatilag minden megmozdulásunkat rossz volt nézni, és a szügyiek azt csináltak velünk, amit csak akartak. A második félidőre sikerült egy ki-ki meccset rendezni, ekkor már jobban néztünk ki, voltak jó megoldások. A szügyieknek gratulálunk és sok sikert kívánunk a folytatásra!

Karancsaljai MSE-Bátonyterenyei TC II/U19 vegyes 9-3 (5-1)

Karancsaljai MSE: id. Puporka K. (Ivanics) – Miklós G., Lehoczki (Varga Á.), Bolyós (Ispán A.), Farkas, Csicsman (Bába) – Bettes (ifj. Puporka K.), Kobolák, Ispán V., Puporka R. – Oláh F. Edző: Smelkó Károly.

Bátonyterenyei TC II/U19 vegyes: Szabó I. – Dancsok, Bakos, Kovács, Varga B. – Balogh, Pöstényi – Bogdán, Rimai N., Szabó A. – Siraky. Csere: Tupi, Kürti, Oláh B., Szőrös, Dávid. Edző: Smelkó Károly.

Gól: Puporka R. (4), Oláh F. (3), ifj. Puporka K., Ispán V., ill. Siraky (2), Rimai N.

Smelkó Károly: A mérkőzés szolgálta mindkét csapat felkészülését. 

Nógrádmegyer BSE-Karancsberényi VSFC 9-3 (3-2)

Nógrádmegyer BSE: Oláh S. – Ökrös M., Kardos, Szekeres – Rácz R., Ökrös P., Buzás, Kis G., Botos A. – Ökrös Sz., Berki M. Cserék: Gáspár, Radics R., Oláh M., Rácz T. Edző: Ökrös István.

Karancsberényi VSFC: Zsélyi – Lavaj, Hulitka D., Kiss G., Negrea – Gyurkó, Kovács T., Szőke, Szabó R. – Mezei, Gerhát. Cserék: Szőrös, Hulitka Sz., Horváth Edző: Fodor Zsolt.

Gól: Rácz R. (3), Ökrös Sz. (3), Berki M. (2), Botos A., ill. Mezei (2), Szőrös

Ökrös István: Egy jó edzőmeccset játszottunk, egy jó csapat ellen. Az első félidő döcögősen sikeredett, de a második félidőben maximálisan teljesítettek a srácok. Köszönjük szépen a Karancsberénynek! Sok sikert nekik a bajnokságban!

Fodor Zsolt Egy elfogadható első és egy katasztrofális második félidőt produkáltunk. Van még két hetünk, de a baj az, hogy igazából sehol nem tartunk.

Istenmezeje SE 1926-Cered VSE 2-6 (0-2)

Cered VSE: Bolla – Oláh F., Simon B., Elek, Tősér A. – Tősér D. (Cseri), Simon L., Kovács B., Simon Zs. – Pap, Radics D. Edző: Horváth Jenő.

Gól: Radics D. (3), Kovács B., Simon B., Simon Zs.

Horváth Jenő: A tegnapi edzőmérkőzésen beérett téli munkánk gyümölcse. A csapat nagy része heti rendszerességgel vett részt teremfocis elfoglaltságainkon, valamint éremmel távoztunk a Széll László (Bubu) által szervezett farsangi teremtornáról is. Remélem, magabiztosságunkat és jó formánkat a bajnokságban is kamatoztatni tudjuk. A meccs elején kissé tétován mozogtunk, de az első félidő második felében a rendkívüli szél ellenére sebességet váltottunk és ez meghozta a gyümölcsét. A második félidő pedig már százszázalékosan a miénk volt, akár kétszámjegyű is lehetett volna az eredmény. Gratulálok a fiúknak, mert szebbnél szebb akciókat dolgoztak ki! Várjuk a bajnokságot, bízom benne, hogy Kardos Attila barátom csapatával egy izgalmas és jó mérkőzést játszunk Karancsságon.

Kerepesi VSE-Varsány SE 5-3 (3-1)

Varsány SE: Baráth – Csizmadia, Mócsány, Király, Mlinkó – Unyi, Hegedűs, Báránkó, Puszta – Szabó B., Racsits. Cserék: Lehoczki, Rigó, Bakó. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Gól: Szabó B. (2), Hegedűs

Báránkó Gábor: Az utolsó edzőmeccsen is voltak hiányzók, és van, aki így is betegen játszott. Már sokadjára játszunk a Kerepessel, mely csapat most elég jól meg volt tűzdelve fiatalabb, magasabb szintű játékosokkal. Ennek ellenére jól álltuk a sarat, voltak szép támadások és egyéni jól teljesítmények. Picit a védelmünk most sebezhető volt, és ezt nem a kapott gólok száma miatt mondom, hanem mert bizonytalanok vagyunk és nem vagy nehezen merjük elkérni a labdát a másiktól. A támadósor jól szerepelt, ha ezzel az akarattal folytatjuk a bajnokság kezdését akkor nagyon örülni fogok! Remélem, hétvégén már minden, kisebb-nagyobb sérüléssel szenvedő játékos bevethető lesz a pontok gyűjtésére! Bízom benne, még sokat játszhatunk a szimpatikus kerepesi csapattal! Sok sikert nekik a bajnokságban!

Galgagyörki SE-Mátramindszent SE 6-13 (5-4)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Galgagyörki SE: Farkas – Fehér, Jakus, Madarász, Bugyi – Gyurika,, János D., Makkai, Dávid L. – Turi, Bagyal. Cserék: Katona, Koza, Balázs, Oláh D. Edző: Deme Csaba.

Mátramindszent SE: Illefalvi – Losó, Gál, Kun, Orosz – Lesziák, Berki, Kiss P., Zsákai – Rácz M., Budai L. Cserék: Budai K., Kanalas, Szomora, Boros. Játékos-edző: Berki Aladár.

Gól: Bagyal (3), Turi, Koza, János D., ill. Budai L. (6), Rácz M. (4), Kiss P., Zsákai, Berki.

Deme Csaba:Utolsó felkészülési mérkőzésünk volt a bajnoki rajt előtt. Amiről nem igazán szeretnék jót és rosszat sem mondani. Szeretném megemlíteni, hogy egy tizenöt éves játékos is gólt rúgott a meccsen, amihez külön gratulálok neki, csak így tovább Gabika! Várjuk a rajtot. Mindkét csapatnak sok sikert a bajnokságban!

Berki Aladár: Az első félidő katasztrófa volt, aztán jött a szünet és beszélgettünk kicsit, bíztattuk egymást. Így a második félidőben minden a helyére állt, rugdostuk is sorban a gólokat. Sok sikert kívánok a bajnokságban a Galgagyörknek!

Rétság FC-Keszegi SE 15-0 (8-0)

Diósjenő, műfüves pálya.

Rétság FC: Barna – Benkocs B., Fritz, Homolya E., Kenyeres – Körmöci, Benkocs K., Mák, Szklenár – Ragács, Pataki. Cserék: Rózsa, Homolya A., Molnár, Tajthy, Hekli, Havay B., Tövis, Durján. Edző: Havay Zoltán.

Keszegi SE: Petuker – Lestyán, Cseri, Mezei B., Mezei Cs. – Mezei A., Muszta, Babinszki, Bán – Baranyi, Pistyúr. Cserék: Tóth Z., Marosi. Játékos-edző: Mezei Csaba.

Gól: Molnár (3), Pataki (2), Kenyeres (2), Homolya A. (2), Mák (2), Ragács, Havay B., Körmöci, Szklenár

Havay Zoltán: Sportszerű mérkőzésen, egy jót játszottunk. Sok sikert a Keszeg csapatának!

Mezei Csaba:Az első edzőmérkőzésünkön sok hiányzó mellett igen gyenge játékot mutatott csapatunk. Egy jó erőkből és jó játékosállományból álló Rétság ellen. Bízom benne, hogy a következő edzőmeccsen már a hiányók is részt tudnak venni, jó játékot tudunk mutatni, és az eredmény is elfogadható lesz számunkra. A sérült játékosunknak mielőbbi felpépülést! Köszönjük a lehetőséget a Rétságnak és sok sikert kívánunk a bajnoksághoz!

Felsőtoldi Cserhát TSE-Tari SZE 4-0 (3-0)

Felsőtoldi Cserhát TSE: Páva – Imre Cs., Sáfi, Erki – Misinszky, Hucskó, Murányi, Balázs, Imre D. – Ambrus, Nyirjei. Cserék: Oláh, Mészáros, Mosó, Baranyi, Klárik. Játékos-edző: Nyirjei András.

Tari SZE: Balázs P. – Gubicskó, Berki I., Tunyogi, Ludányi – Csépány, Sándor T., Csécsei, Gortva – Nagy G., Figura. Cserék: Bangó J., Bangó B., Szakácsi, Bangó Gy. Játékos-edző: Nagy Gábor.

Gól: Ambrus (2), Nyirjei, Hucskó

Nyirjei András: Az előző heti edzőmeccsünkhöz képest látszott némi pozitív változás, de még mindig van mit javítani. Most helyenként jól is játszottunk, de rengeteg hiba volt, ami később majd a bajnokikon visszaüthet. Az eredménnyel természetesen elégedettek lehetünk, hosszú idő után sikerült újra nyerni. A Tarnak további sok sikert a bajnokságban, köszönjük, hogy eljöttek!

Nagy Gábor: Gyengék voltunk. Ennél már csak jobb jöhet a bajnokságban. 

Mátramindszent SE-Nagylóc SE 12-2 (5-1)

Mátramindszent SE: Illefalvi – Orosz, Gál, Kovács Gy., Nánáni M. – Budai L., Kiss P., Pozsár, Jakab – Rácz M., Zsákai. Cserék: Szomora, Szűcs, Budai P., Pál R., Berki. Játékos-edző: Berki Aladár.

Nagylóc SE: Oláh M. – Juhász, Oláh S., Pintér, Csík D. – Csík R., Oláh Richárd, Laczkó, Varga B. – Sámuel, Csík Cs. Cserék: Oláh Roland, Rácz N., Oláh K., Szőrös. Játékos-edző: Szőrös Róbert.

Gól: Rácz M. (5), Budai L. (4), Jakab, Zsákai, Berki, ill. Laczkó, Szőrös

Berki Aladár: Kicsit jobban tartottam a vasárnapi mérkőzéstől, de annál jobban sikerült. Kifejezetten szép gólokat szereznünk, és időnként szép játékkal felülmúltuk ellenfelünket. A bajnokságban is szeretném, hogy legalább ilyen formában és létszámban tudjunk mindig kiállni. Köszönjük a Nagylócnak a játéklehetőséget és sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!

Szőrös Róbert: Egy nagyon jó erőnlétben lévő csapattal játszottunk. Sportszerű foci volt a pályán. Megint szűk állománnyal léptünk pályára, de voltak helyzeteink, amiket nem tudtunk eredményesen befejezni. Edzőmérkőzésnek nagyon jó volt. Gratulálok az ellenfélnek és sok sikert kívánok nekik!

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Karancslapujtő KSE II 0-3 (0-1)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Gergely – Csonka R, Csonka Achilles, Botos, Makó J. – Berki K., Lakatos, Csonka D. – Csonka Attila, Könnyű, Medgyesi. Cserék: Makó D., Bartus, Berta. Edző: Kardos Attila.

Karancslapujtő KSE II: Hepp – Cseh, Botos V., Gordos, Laczkó – Fenes, Putnoki, Orsós, Béres – Oláh H., Banka K. Cserék: Komódi, Bari. Edző: Szőrös Krisztián.

Gól: Fenes, Komódi, Oláh H.

Kardos Attila: Köszönjük Berki Bandinak, hogy levezette a mérkőzést. Jó erőkből álló vendégcsapatot fogadtunk, öröm volt nézni, hogy nem fáradnak el, gondolom, sokat edzenek. Ami sajnos rólunk nem mondható el. Az első félidőben pariban voltunk a lelkes ‘lapujtői fiatalokkal, sajnos a második félidőre teljesen elfáradtunk mind fejben, mind testben. Nekünk az edzőmeccs az edzés. Szép támadásaink voltak az első félidőben, de a kapus védett mindent. Gratulálok Szőrös Krisztián barátomnak és csapatának, kívánom, érjék el céljaikat!

Szőrös Krisztián: Most már azért picit jobb talajú pályán tudtunk játszani, nem volt olyan saras és fagyott. Olyan focit próbáltunk játszani, ami nem saras talajon valósul meg. Nagyon sok hiányzónk volt, mert minket is elért az influenza járvány. Szimpatikus csapattal találkoztunk. Csináltunk szép dolgokat, de azért még van hova fejlődnünk. A Feláldozhatóknak köszönjük a lehetőséget és sok sikert kívánok nekik a bajnokágban, érjék el a kitűzött céljukat!

Patak FC-Nógrádsipek SE 3-1 (2-0)

Patak FC: Pincze (Oláh R.) – Kürtössy, Simó (Faludi), Fábián, Horváth B. – Várhegyi, Váró (Rengő) – Oravecz, Németh, Dombi – Bogdány.

Nógrádsipek SE: Mócsány – Végh Á., Farkas, Pityi, Balázs K. – Percze, Csernák, Árva – Veréb, Várszögi, Varga F. Edző: Kelecsényi Gábor.

Gól: Bogdány (2), Horváth B., ill. Árva

Bella Sándor: A két csapat az elmúlt huszonöt-harminc évben sem felkészülési, sem bajnoki mérkőzésen nem találkozott egymással, így a másikat csak hallomásból ismertük. Csapatomnak ez volt az első felkészülési meccse, ahol sajnos nem az elképzelésem szerinti létszámmal tudtunk kiállni, de a hangulattal nem volt baj. Célunk az volt, hogy visszarázódjunk a nagypályára és egy jót futballozzunk, ami sikerült, mert vendégeink egy szimpatikus, nagyon sportszerű csapat benyomását keltették. Szerintem mindkét csapat elégedett lehet a tavaszias időben lejátszott, sportszerű mérkőzés után! A meccs vége felé két játékosomat is le kellett cserélnem sérülés miatt, és úgy látszik, az egyik súlyosnak bizonyul. Reméljük, nem lesz hosszan tartó és mielőbb visszatérhet! Kelecsényi Gabinak köszönöm az ajándékot, kívánok neki és csapatának további jó felkészülést és eredményes tavaszt!

Kelecsényi Gábor: Második edzőmeccs, még kevesebb létszámmal, mint az elsőn. Köszönöm Mócsány Gergőnek és Várszögi Balázsnak, hogy eljöttek és ki tudtunk állni! Sportszerű meccsen, a jobb csapat nyert. Bella Sanyinak gratulálok és köszönöm a lehetőséget, további sok sikert kívánok nekik.

Vácduka KSK-Kétbodony SE 5-1 (0-0)

Diósjenő, műfüves pálya.

Vácduka KSK: Major – Berta, Durján, Szabó, Bregócs – Ocskó, Dudás, Adi, Oláh – Fenyvesi, Rohácsi. Játékos-edző: Dudás Gábor.

Kétbodony SE: Rados – Németh, Szorcsik, Farkas, Nagy J. –  Valusz, Jele, Ódor, Tóth J. – Kovács, Bencsik. Cserék: Boros, Melo, Kacsári, Ferkó. Edző: Bartyik Róbert.

Gól: Oláh (3), Fenyvesi, Rohácsi, ill. Valusz

Bartyik Róbert: Amíg bírtuk erővel, egész jó volt, aztán a fáradtság előhozta a hiányosságainkat. A helyzetkihasználásunkon javítani kell és nem lesz baj, összességében nagyon jól szolgálta a felkészülésünket a mérkőzés.

Kazár KSE-Ecseg SE 0-4 (0-0)

Kazár KSE: Szakos – Medve, Czecze, Oláh K., Gecse – Bán, Kovács V., Versics, Dobos (Harmat) – Nagy M., Radics. Edző: Racs Zsolt.

Ecseg SE: Baltacanovic – Bangó Cs., Burbiczki, Baranyi M., Jaskó – Baranyi Á., Kelemen, Mihalik R., Mihalik J., Mihalik D. – Mihalik Sz. Cserék: Rácz A., Mihalik M. Edző: Moravcsik Ferenc.

Gól: Mihalik Sz. (2), Mihalik J. (2)

Racs Zsolt:Egy nagyon jó első félidőt játszottunk az ecsegi csapattal, tulajdonképpen a vendégkapusnak köszönhetően nem vezettünk akár két-három góllal. Ezt azért mondom, mert az első félidőben kapura lövése sem volt az ellenfélnek. Viszont a második félidőben teljesen elfogytunk. Két-három emberem megsérült, így már egy Mihalik „Öcsivel” sokkal jobbak voltak és megérdemelten nyertek a szünet után látottak alapján. Hozzáteszem, tőlünk körülbelül a félcsapat hiányzott betegség és munkahelyi elfoglaltság miatt.

Moravcsik Ferenc: Az első félidő kiegyenlített játékot mutatott, míg az ellenfél nem fáradt el. Úgy láttam, a második félidőben elfáradtak, ami megmutatkozott az eredményen is. Elég mély talajú volt a pálya, sokat kivett az emberekből. Barátságos, jó iramú meccs volt. Gratulálok az ellenfélnek is és sok sikert kívánok a bajnokságra!

Penci SE-Legéndi SE 4-2 (1-2)

Legéndi SE: Miklián – Kucsera, Durucz, Megyeri, Urbán – Takács S., Franyó, Marozsán, Mészáros – Holló, Virág. Cserék: Rétzy, Kelemen, Lajos B., ifj. Bujnyik. Szarvas, Oláh T. Edző: Hanusz Péter.

Gól: Takács S., Holló

Hanusz Péter: Az első félidőben szerintem ügyesen futballoztunk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, amit sajnos nem sikerült gólra váltani. A második félidőben rengeteg cserét alkalmaztunk, és nem tudták felvenni a játék ritmusát. Jó meccs volt, kellemes ellenféllel, a körülményekhez képest jó pályán. Gratulálok a hazaiaknak! 

Kóspallagi MEDOSZ SE-Nőtincs SE 1-1 (0-0)

Helyszín: Vácrátót.

Nőtincs SE: Kovács K. – Dancsó, Kiss D., ifj. Matyóka, Fuchs P. – Krausz, Majer, Fuchs G., Jakubecz – Maglódi, Horváth. Cserék: Busai, Gyuricza M, Gyuricza D, Hugyecz, Kovács II K. Edző: id. Matyóka Ferenc.

Gól: Maglódi

id. Matyóka Ferenc: Két nagyon jó csapat csapott össze, kissé rossz minőségű pályán. Hajtós, pörgős, sportszerű, jó színvonalú mérkőzés volt. Ki tudnám emelni a kapusunkat, Kovács Kristófot és Majer Ferenc, az ő teljesítményük a többiek fölé nőtt. Megérdemlik a dicséretet! Kétszáz százalékos fejlődés történt a múltkorihoz képest, ami pozitív. Kezd összeérni a társaság. 

Egyházasdengeleg FE-Albidok-Kartal SE 0-12 (0-6)

Egyházasdengeleg FE: Mlinárcsek Z. – Hajdú A., Báthy, Gyurik B. – Hajdú J., Szarvas, Ruska, Bacskai, Liptai – Fűrész, Pusztai (Liptai). Edző: id. Berkes Balázs.

id. Berkes Balázs: Köszönöm a játékosoknak, akik megtisztelték a csapatot a jelenlétükkel, mert legalább ki tudtunk állni a mérkőzésre. Ez volt az első felkészülési meccsünk. Sajnos kevesen voltunk és erővel sem bírtuk az iramot, ellenfelünk pedig egy sokat futó, edzésben lévő csapat volt. Bízom benne, hogy végre mindenki átérzi a felelősségét a csapat iránt és nem fordul elő többet ilyen eset.

Balassagyarmati SC-Dejtár SE 1-2 (1-1)

Balassagyarmati SC: Molnár (Landesz) – Horváth (Csábi B.), Rodák, Varga, Beniczky (Csábi T.) – Nagy (Kis), Kovács I., Csábi G. (Tóth), Major, Buzás (Kovács A.) – Gáspár. Edző: Babcsán Tibor.

Dejtár SE: Polyák – Varga G., Gál N., Szorcsik, Csabai – Balatoni, Gál M., Dombi, Kürtössy K. – Pap, Vachó. Cserék: Lázár P., Kónya K., Kónya Á. Edző: Balga Ferenc.

Gól: Kovács A., ill. Dombi (2)

Babcsán Tibor:Negyedik meccs, négy féle felállás. Most jobban nézet ki a játék, mint az előző hétvégén. Hibáink most is voltak. Egy távoli bombával vezettünk, majd egy potyával egyenlített az ellenfél. A második félidőben sokat kihagytunk és el is fáradtunk a végére. Köszönjük a Dejtár csapatának és sok sikert nekik!

Balga Ferenc: Első felkészülési mérkőzésünkre sok hiányzóval mentünk. Elégedett vagyok a játékkal, sokat birtokoltuk a labdát és a fiúk hozzáállása is rendben volt. Nem kis feladat kezdésnek egy nagyméretű műfüves pályán végigjátszani ezt a mérkőzést. Nagyszerű gyakorló meccset játszott a két csapat, gratulálok mindkét félnek. Sok sikert kívánok a ‘gyarmatiaknak!