2024.10.18.

Talpra tudott állni a Szügy II

Hiába volt kétszer is kétgólos előnyben, nem tudott nyerni a Dejtár.

Vasárnap a Dejtárt fogadta a Szügy tartalékcsapata a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának nyolcadik körében. A nyitónegyedóra után vezetést szereztek a vendégek, majd hamarosan a duplázó Pap révén megint beköszöntek. Pár perc elteltével érkezett a szépítés, de Gál Máté gyorsan visszaállította a korábbi különbséget. Még egy gól esett a pihenő előtt, megint válaszoltak a házigazdák, így nyílt kérdésekkel jöhetett a második felvonás. A látogatók nem tudták eldönteni a csörtét, az utolsó negyedórához érve pedig a tripláig jutó Rónási egalizált. Volt még hátra tizenöt perc, de már egyik gárda sem tudta a maga javára fordítani a mérleg nyelvét, így három hármas döntetlennel zárult a forduló rangadója. Lássuk a részleteket!

Vármegyei III. osztály Nyugati-csoport, 8. forduló:

Szügy SE II-Dejtár SE 3-3 (2-3)

Vezette: Boda V. (Kalmár P., Annus A.)

Szügy SE II: Molnár – Deák, Venczel, Földvári (Csizek, 58), Dombovári (Hegedűs, 46), Miklián, Rónási, Kovács (Pál, 83), Kakuja, Janzsó, Saár. Edző: Koplányi Örs.

 

Dejtár SE: Kopó – Gál N., Gál M., Pap, Varga, Jakus, Vachó, Szorcsik, Trubin (Csabai, 28), Balla, Keresztes. Edző: Balga Ferenc.

Sárga lap: Venczel, Saár, ill. Pap, Jakus

Gól: Rónási (33., 38., 75.), ill. Pap (16., 28.), Gál M. (35.)

Jók: Rónási, Kakuja, Janzsó, ill. Gál N., Pap, Jakus

Koplányi Örs: – Igazságos döntetlen született!

Balga Ferenc: – Idén sajnos létszámproblémával küzdünk, a legtöbb meccsen kétszámjegyű volt a hiányzók száma. Most is rossz előjelekkel utaztunk Szügybe. Számítottunk rá, hogy ellenfelünk erőnlétben jobban fogja bírni, és jól fogja járatni a labdát. Ennek függvényében muszáj volt az egyszerű focit választanunk, zárt védekezésből, kontrákra építeni. Úgy gondolom, ez sikeres is volt, ameddig nem kellett cserélnem sérülés miatt. A meccs előtt lehet, hogy elfogadtam volna a döntetlent, viszont a játék képe alapján nem tudok erre válaszolni. A szép focit az ellenfelünk játszotta, a nagyobb helyzetek nekünk adódtak. Összességében igazságos eredmény született. További sok sikert a Szügynek! Az én srácaimnak köszönöm a részvételt, és gratulálok nekik, nagyot küzdöttek!

A bajnokság aktuális állása: